תגובה להודעה: המלצה לשלט D:
אני ממליץ בחום על סנווה rds 800 2.4 אמנם אני מטיס איתו רק חודשיים - אבל לפני שהתחלתי לעבוד איתו עשיתי תחקירים מקיפים מאוד גם בפורומים בחו"ל ולא שמעתי עליו מילה רעה אחת.
השלט מאוד מוכר בשטחי ההטסה (בעיקר בגרסת הfm - העתק מדוייק) פשוט לתפעול, אמין ובעיקר זול (1000 ש"ח ויש לך שלט 8 ערוצים ו10 מודולים)
מינוס יחיד - המקלטים יקרים (כ400 ש"ח) אבל מקלטים זולים יותר בדרך לחנויות.
נראה לי שהשלט שלי יהיה או ה RD8000 או ה 10CH של סאנווה או שאני פשוט יביא DX7 מחול .. בינתיים אני עם VG 400 :)
משימוש אישי שלי אני ממליץ על DX7 והוא מבית היוצר של JR
והנה תתחיל מלחמת שלטים :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
מני2000
אני ממליץ בחום על סנווה rds 800 2.4 אמנם אני מטיס איתו רק חודשיים - אבל לפני שהתחלתי לעבוד איתו עשיתי תחקירים מקיפים מאוד גם בפורומים בחו"ל ולא שמעתי עליו מילה רעה אחת.
השלט מאוד מוכר בשטחי ההטסה (בעיקר בגרסת הfm - העתק מדוייק) פשוט לתפעול, אמין ובעיקר זול (1000 ש"ח ויש לך שלט 8 ערוצים ו10 מודולים)
מינוס יחיד - המקלטים יקרים (כ400 ש"ח) אבל מקלטים זולים יותר בדרך לחנויות.
השלט הזה הוא לא בדיוק נפוץ, ממשק המשתמש שלו יכול להביא התקף לב לנזיר בודהיסטי,וכשיש צורך לקבל עזרה בתפריט הלא הגיוני שלו יהיה קשה למצוא בשטח אנשים שמתמצאים בו.
מאד לא מומלץ...
הבחירה בשלט צריכה לבוא מהאפשרות שלך להשתמש בו נכון,ונכון להיום השלט הכי קל לשימוש ולתיפעול זה הספקטרום, ודגם הDX7 עונה על כל דרישה שתהיה לך בשנים הקרובות ואולי יותר.
הDX6 גם הוא נוח לשימוש, אבל יש לו לעיתים בעייות אמינות.
כמו כן לא הייתי ממליץ לייבא שלט, זה תיק כבד למי שלא אוהב מלחמה נגד הביורוקרטיה.
עדיף לקנות בארץ (להבדיל מהרבה מוצרים אחרים)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
השלט הזה הוא לא בדיוק נפוץ אתה רציני?, ממשק המשתמש שלו יכול להביא התקף לב לנזיר בודהיסטי להפך ממשק נוח וחכם,וכשיש צורך לקבל עזרה בתפריט הלא הגיוני שלו יהיה קשה למצוא בשטח אנשים שמתמצאים בו 90% מהמטיסים בארץ מכירים אתו בע"פ.
מאד לא מומלץ מאוד מאוד מומלץ...
הבחירה בשלט צריכה לבוא מהאפשרות שלך להשתמש בו נכון לא נכון,מה שחשוב זו אמינות,ונכון להיום השלט הכי קל לשימוש ולתיפעול זה הספקטרום, ודגם הDX7 עונה על כל דרישה שתהיה לך בשנים הקרובות ואולי יותר דרישות לריסוקים ולהפרעות...
הDX6 גם הוא נוח לשימוש, אבל יש לו לעיתים בעייות אמינות יש לו תמיד בעיות.
כמו כן לא הייתי ממליץ לייבא שלט, זה תיק כבד למי שלא אוהב מלחמה נגד הביורוקרטיה.
עדיף לקנות בארץ (להבדיל מהרבה מוצרים אחרים)
...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
leetal
...
דוד ידידי היקר
מותר לנו להיות חלוקים בדעתינו
מעט מאד פעמים ראיתי בשטח מישהו עם שלט כזה , ובהזדמנויות הבודדות שבהם נתבקשתי להגיש עזרה לבעל שלט כזה, היה מאד מאד קשה להסתדר עם התפריטים שלו, ואפילו טלפונים לבעלי שלט כזה לא הניבו תוצאות רצויות.
מצד שני, כמעט 3 שנים עם DX7- אפס בעייות,טווחים מכובדים ביותר (עם דאונים),תפריט מאד ידידותי למשתמש, רוב מוחלט בשטחי ההטסות, ולא נתקלתי אישית אף פעם במישהו שהיתה לו בעיית אמינות עם זה, או כל בעייה אחרת.
לגבי הDX6, אני לא ממליץ עליו, התפריט שלו נוח, אבל הנטיה שלו להתקלקל הופכת אותו לקניה לא כדאית, בטח לא כמשדר חדש
הדבר היחיד שאני ראיתי ב DX6 שיש אצל גיסי - השלט עצמו ממש לא נוח להחזיק, אלא אם יש רצועה.
ה DX7 הרבה יותר סימפטי בעניין הזה.
עודד ידידי, אתה רואה מעט מאוד אנשים משתמשים בסנוואה כי כולם (כמעט) עברו ל-DX7 בהמלצתך:D.
בעידן ה-FM הוא היה נפוץ מאוד, ורק לאחרונה סנוואה יצאו עם ה-2.4, לכן הם היום פחות נפוצים בארץ.
אחרי רפרוף קל בחוברת אתה מגלה כמה פשוט וחכם להפעיל אותו. בשילוב של מחיר אטרקטיבי, טכנולוגיה עילית (של מודול השידור fhss) יבואן מסודר לארץ (בעצם רק לסנוואה יש יבואן רשמי לארץ) ערוץ נוסף (על פני ה-DX7) ובכ"ז קל לתפעול, זוהי הבחירה החכמה.