תגובה להודעה: שוב שאלה לגבי DX7
כל הכתוב להלן הוא דעתי האישית והסובייקטיבית!!!
המלצתי, למי שעינו צרה בנושא, להמנע מקריאת הקטע להלן, בל יאפיר יומו.
מאידך, אשמח לקבל מידע נוסף או אחר בנושא.(המתבסס על עובדות שאינן -" כל החברים שלי במנחת שותים קפה גייקובס ולכן הוא הקפה הטעים בעולם" ;)) .
ציקי ודניאל,
לדעתי לא צריך להשמיץ או להוקיר תחום שלם בגלל כמה כבשים שחורות (:D)
למקלטי הספקטרום יש איזשהו תחום אפור שלא ברור לי וכנראה לעוד אנשים בכך שלעתים יש להם דעה משל עצמם בנושא הבינד.
ככל הידוע לי (אני מדגיש בכדי שלא יעוטו עלי הנשרים:eek:), עוד לא קרה איבוד בינד לא לפוטאבה לא לסאנווה לא לאסאן ולא לקורונה (לגרסאות המעודכנות הנמכרות כיום!). לעיתים הבינד לוקח מספר שניות יותר אך מרגע הווצרות הקשר הכל מסתכם בהדלקת שלט ומקלט.
הספקטרום, אגב, ככל שאני זוכר, היו הראשונים לצאת עם הטכנולוגיה ובהלט יתכן שהם המרו על סוס צולע כמעה. כבר היום הגרסה היא DSM2 ולא אתפלא אם יצא לאור DSM3.
מסכים איתך שתקשורת פשוטה יכולה להיות אמינה יותר אך לצערי כיום אנחנו חיים בעולם קצת מורכב יותר מאשר חיינו לפני 10 ו 20 שנה.
לרוב אינך נמצא לבד בשטח ההטסה ואיתך עוד מטיסים שלעיתים תכופות מגיעים עם ציוד באותו התדר שלך ואם זה לא מספיק אז בכל חור בארץ יש מתקנים צבאיים שמשדרים, תחנות ממסר, לווין ובכלל התווך מלא יותר ב RF ,בהפרעות ומה לא!
במידה ויש ברשותך מערכת 2.4 תקינה הרי שתהליך ה BIND הוא חד פעמי עבור מקלט ואין צורך לחזור עליו שוב ושוב, אני אישית חזרתי עליו כפעמיים בשנתיים וחצי האחרונות על הכלים שאני מטיס וגם בגלל צורך אישי לשנות הגדרות ה FAIL SAFE של המערכת ולא בגלל איבוד סינכרון.
אולי פשוט מחוסר מזל נפלת על מערכות לא תקינות :(
ציקי
ל- JR כבר יש טכנולוגיה חדשה.
היא נקראת- DSMJ.
בעבר פרסמתי בפורום על שלט חדש מדגם- JR 11X ZERO
עוד לא ראיתי את השלט הזה למכירה בשום מקום.
דורון ריבניק.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
כל הכתוב להלן הוא דעתי האישית והסובייקטיבית!!!
המלצתי, למי שעינו צרה בנושא, להמנע מקריאת הקטע להלן, בל יאפיר יומו.
מאידך, אשמח לקבל מידע נוסף או אחר בנושא.(המתבסס על עובדות שאינן -" כל החברים שלי במנחת שותים קפה גייקובס ולכן הוא הקפה הטעים בעולם" ;)) .
הספקטרום, אגב, ככל שאני זוכר, היו הראשונים לצאת עם הטכנולוגיה ובהלט יתכן שהם המרו על סוס צולע כמעה. כבר היום הגרסה היא DSM2 ולא אתפלא אם יצא לאור DSM3.
בוגל
ספקטרום היו הראשונים בשוק עם מקלטים ומשדרים ל 2.4 אבל אל תשכח שהטכנולוגיה של תקשורת דיגיטלית איננה חדשה כלל, מדובר בפיתרון דומה מאד למכשירי הסלולר הפשוטים והישנים אלו מתקופת ה TDMA הקיימים כפי שאתה יודע כ 15 שנה אז לא הייתי מגדיר את הטכנולוגיה כסוס צולע.
אגב, לי יצא לראות איבוד BIND בפוטאבה פעם אחת בשטח אבל מודה שלא התעמקתי להבין מאיפה באה התופעה (לא על כלי שלי).
אני לא בעד ספקטרום או בעד חברה אחרת, קניתי את ה DX7 לפני כשנתיים וחצי ואני מאד מבסוט מהקנייה ומהאמינות של המוצר.
ציקי