תגובה להודעה: סוללה ל-TREX 600
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הבוררר
אכן אבל זה גבולי אני ממליץ על סוללה בכיוון 2000mah
אם זה גבולי אז למה אי אפשר להשתמש ב-1500-1600mah? אם עדיף שלא אז סבבה, הקטע הוא שלמסוק שלי אין ביצועים מי יודע מה ואני רק רוצה לשפר אותם על ידי החלפת סוללה לליתיום ולהוריד משקל, ובדקתי שאם אני מוסיף סוללת 2100 + ריגולטור + גוברנור + כנראה גם סט אפ דאון זה כבר שוקל הרבה יותר מאשר הסוללת נייקל, לכן אני מעדיף להוריד את המשקל של הסוללה משמעותית ופשוט לטעון כל שתי טיסות.
לי אישית יש סוללת 1600 ואני מטיס גג שלוש טיסות כבר גיליתי באחת הפעמים שקצת יותר משלוש זה כבר יותר מדי אתה יכול להטיס 2 טיסות ולטעון מייד-איך שנוח לך אני לא אוהב את הגבול הדק בין זה שהמסוק טס לבין זה שהוא לא, שלא נדבר על בטיחות שזה הרבה יותר חשוב-תחשוב על זה...:confused:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
הבוררר
לי אישית יש סוללת 1600 ואני מטיס גג שלוש טיסות כבר גיליתי באחת הפעמים שקצת יותר משלוש זה כבר יותר מדי אתה יכול להטיס 2 טיסות ולטעון מייד-איך שנוח לך אני לא אוהב את הגבול הדק בין זה שהמסוק טס לבין זה שהוא לא, שלא נדבר על בטיחות שזה הרבה יותר חשוב-תחשוב על זה...:confused:
אוקיי אז 1600 זה בסדר לשתי טיסות?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Pishpesh
אם זה גבולי אז למה אי אפשר להשתמש ב-1500-1600mah? אם עדיף שלא אז סבבה, הקטע הוא שלמסוק שלי אין ביצועים מי יודע מה ואני רק רוצה לשפר אותם על ידי החלפת סוללה לליתיום ולהוריד משקל, ובדקתי שאם אני מוסיף סוללת 2100 + ריגולטור + גוברנור + כנראה גם סט אפ דאון זה כבר שוקל הרבה יותר מאשר הסוללת נייקל, לכן אני מעדיף להוריד את המשקל של הסוללה משמעותית ופשוט לטעון כל שתי טיסות.
מה קשור גוברנור?:confused: ואם אתה מוסיף רגולטור למה צריך סטפדאון?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Pishpesh
אוקיי אז 1600 זה בסדר לשתי טיסות?
ידידי, מה לכל הרוחות אתה מנסה לעשות בדיוק? :D
ברצינות, אם לא מעניין אותך זמן טיסה, הדבר הנכון ביותר לעשות הוא:
1) למלא חצי מיכל בדלק
2) לתפוס את המסוק מהראש עם הלהבים פתוחים לצדדים (או בעצם לפרק אותם - יותר נוח)
3) להוסיף משקל מקדימה עד שהמסוק מתאזן מעצמו
ואז תקנה סוללה שתתאים לפי המשקל. לשים סוללה קלה מדי זה טעות בדיוק כמו לשים סוללה כבדה מדי, אתה הרי לא יכול לתקן בעיות איזון עם טרים (אתה יכול באוריינטציה אחת, אבל תהפוך את המסוק והבעיה רק מחריפה).
אני מטיס עם LiFe 3600mah ששוקלות בערך 200 גרם, אם אני לא טועה. זה הרבה יותר ממה שהמסוקים האלה צריכים, ומשפיע לרעה על חלוקת המשקל, אבל אני מעדיף את זה על ליפו משיקולים בטיחות ויכולת להריץ את כל האלקטרוניקה בלי רגולטורים (למרות שאני בנתיים עם). יש גרסאות 2300 שאולי יהיו עדיפות במקרה שלך.
בהצלחה :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
שלומי לוי
מה קשור גוברנור?:confused: ואם אתה מוסיף רגולטור למה צריך סטפדאון?
הגוברנור קשור כי עוד אין לי גוברנור ואני מתכנן להוסיף, וסט אפ דאון כנראה צריך כי ראיתי שהריגולטור מוציא 6 וולט.
אוקיי, תודה לכולם.
שאלה אחרונה -
לריגולטור הזה יש שתי יציאות - http://www.helidirect.com/arizona-re...ns-p-14158.hdx האם אפשר לחבר אליו רק את המקלט ואז כל הרכיבים מקבלים מתח של 5 וולט?
אם זה אפשרי, מה עדיף מבין השניים (עולים אותו דבר) -
http://www.helidirect.com/arizona-re...ns-p-14158.hdx
או
http://www.helidirect.com/kiwi-pass-...ut-p-14163.hdx
והאם הם מספקים את כל הזרם הדרוש לכל הרכיבים על המסוק?
תודה מראש!
האריזונה נותן 5.1V לג'יירו ו 6V-8V לכל המערכת (ניתן לכוון)
הקיווי יותר מתאים לחיבור סוללה ישירות לסרוואים
יש לו 4 ערוצים בהם הוא נותן 5V למערכת וחיבור לסרוואים שרוצים לחבר ישר לסוללה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נאור
האריזונה נותן 5.1V לג'יירו ו 6V-8V לכל המערכת (ניתן לכוון)
הקיווי יותר מתאים לחיבור סוללה ישירות לסרוואים
יש לו 4 ערוצים בהם הוא נותן 5V למערכת וחיבור לסרוואים שרוצים לחבר ישר לסוללה
על הקיווי יש חיבור של הסרוואים לסוללה במתח ישיר או שפשוט אם הקיווי באה גם האפשרות לחבר בנפרד את הסרוואים לסוללה?
ובמידה ואני צריך הורדת מתח לג'ירו, סרוו זנב וסרוו מצערת, האריזונה יספיק או שג'ירו והסרוו שלו לוקחים שתי יציאות?
תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Pishpesh
על הקיווי יש חיבור של הסרוואים לסוללה במתח ישיר או שפשוט אם הקיווי באה גם האפשרות לחבר בנפרד את הסרוואים לסוללה?
יש חיבור על הקיווי
ובמידה ואני צריך הורדת מתח לג'ירו, סרוו זנב וסרוו מצערת, האריזונה יספיק או שג'ירו והסרוו שלו לוקחים שתי יציאות?
תודה
אם אתה בטוח שאתה רוצה לעבוד ב 8V לסרוואים, הקיווי זה הפתרון
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נאור
אם אתה בטוח שאתה רוצה לעבוד ב 8V לסרוואים, הקיווי זה הפתרון
עוד שאלה אחרונה לפני קנייה - אמרת שבאריזונה אפשר לכוון את המתח של המערכת, כלומר המתח יהיה באמת בין 6-8 וולט או לפי המתח של הסוללה, נגיד כיוונתי את המתח בריגולטור ל-6V אז עם סוללה מלאה זה יהיה 7.4 וולט, או שזה ישאר 6V?
ואם אני צריך הורדת מתח גם לסרוו מצערת אז יש אפשרות לחבר נגיד את כל המערכת לחיבור של המתח 6-8 וולט ומשם לחבר לאותו סרוו סט אפ דאון כדי להוריד אותו ב-0.8 וולט?
תודה רבה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Pishpesh
עוד שאלה אחרונה לפני קנייה - אמרת שבאריזונה אפשר לכוון את המתח של המערכת, כלומר המתח יהיה באמת בין 6-8 וולט או לפי המתח של הסוללה, נגיד כיוונתי את המתח בריגולטור ל-6V אז עם סוללה מלאה זה יהיה 7.4 וולט, או שזה ישאר 6V?
ישאר 6V
ואם אני צריך הורדת מתח גם לסרוו מצערת אז יש אפשרות לחבר נגיד את כל המערכת לחיבור של המתח 6-8 וולט ומשם לחבר לאותו סרוו סט אפ דאון כדי להוריד אותו ב-0.8 וולט?
כן
תודה רבה
.
אוקיי, תודה רבה לכל מי שעזר, נבחרו סוללה וריגולטור (TP 2100mah וריגולטור אריזונה)!