-
תגובה להודעה: יש עוד פורום חדש בארץ
מצער אבל ריבוי הפורומים מעמיד, אותנו המשתמשים, בדילמה לא נעימה ואפשרות להריסת המרקם החברתי שיוצר מקום מפגש גדול.
האם עלינו לדבוק בפורום בודד ולמעשה בכוח להרוג את הפורומים האחרים ע"י "חוסר עניין" ובכך הלכה למעשה לפגוע באותם אנשים המתפעלים את אום פורומים, למרות כוונתם הטובה לשיפור ?
הרי אין לנו יכולת לשפוט מי צודק ומי פחות על סמך חוסר המידע בנוגע לפיצול, זה יתבצע שרירותית.
האפשרות הנוספת היא לזגזג בין כ"כ הרבה פורומים, לבזבז הרבה יותר זמן על כ"כ הרבה פחות ידע פוטנציאלי. שהרי מעתה כל שירשור שיפתח יפתח בכל הפורומים, בלבול פוטנציאלי ובזבוז זמן.
אינני יודע על אילו נושאים הפילוג החל אך ,ברור הוא, שפורום בודד לא יכול לענת על האינטרסים והדעות של כולם ולכן יש מקום לויתור. היתרונות ,ללא ספק של פורום בודד,עולים בהרבה על החסרונות.
איציק/מעיין,
אם הבעיה הינה טכנולוגית (כפי שנרמז פה) אשמח, במסגרת הזמן הפנוי שלי, לעזור ככל שאוכל. אני מהנדס תוכנה במקצועי ,אמנם לא עוסק בPHP אך ניתן להשלים פערים מהר, ואשמח לסייע בנקודות המצריכות כתיבת קוד.
רני
-
יש,היו ויהיו פורומים נוספים.
פורום EFLY שלנו (בדגש על שלנו..) מאגד אנשים שמתעניינים בדברים דומים ונהנים מהחלפת דעות ועזרה הדדית (שגם קיימת בפורומים אחרים) אנו חיים בעידן מידע גלובלי ואין כל מניעה להיות חבר במספר רב של פורומים.
הבעיה היחידה שנוצרת היא ביזור המידע והגדלת הקושי במציאתו, אבל זו בעיה זניחה.
אני מצטרף לאיחולי ההצלחה של איציק ומעיין ליוצרי הפורום החדש :)
אני מקווה שהוא יהיה בית נוח ומתאים לשוכניו ושיתנהל בנחת וללא ריבים,איומים,חרמות והשמצות.
-
הרבה זמן אני מתלבט אם להוסיף לשירשור הזה עוד משפט.
אני לא טוב בפוליטיקות, ובעיניי תחרות מגיעה תמיד ממקומות "אפלים" כמו איטרסים כלכליים או אסכולות שגולשות למעמד של "מלחמות דת".
אני מאד לא רוצה להכעיס אף אחד, ואפילו שאני קורא בפורום הזה לפחות שמונה פעמים ביום מהרגע שהצטרפתי אליו, אני עדיין לא יודע להגיד מי הם צידי המתרס.
ואתם יודעים מה? נרשמתי לפורום השני, כי אני מהצד שמחפש תשובות ולא מהצד שמחפש לנצח.
יסלחו לי המלעיזים, אבל יצא לי לקרוא ולכתוב באיזה פורום-שניים בחיים שלי, בין אם זה פורום מחשבים, או פורום מוסיקה, ואפילו פורום מסוקים מאוד מאוד גדול באנגלית.
המסקנה שלי היא שEFLY הוא פורום כמעט חסר תקדים באיכות וביעילות שלו.
זה לא קשור למנוע (למרות שברוב הפורומים האחרים עריכת ההודעות מייסרת עד בלתי אפשרית), זה לא בגלל האינטואיטיביות (לעמוד מעל כותרת ולראות את המשפט הראשון - איך זה לא סטנדרט עולמי?), וזה גם לא בגלל שיש פה חלוקה מאוד מחושבת ונבונה לקטגוריות (מינימלי וספציפי, במקום שמונים קטגוריות לסאב-פורומים)...
זה בגלל הקהילה. בגלל שילד בן 8 יכול להיכנס ולכתוב "מעיזה מטוס אני מתחיל להעיף מסוקים?" ולקבל תשובות סבלניות וענייניות ממטיסים ברמה בינלאומית, וממטיסים מתחילים שחוו את אותן הדילמות שלו, ואפילו מכמה שפשוט יגידו לו - עזוב שטויות תתקשר אלי ואני אסביר לך הכל.
בגלל שכשאין הודעות חדשות בפורום מסוקים אני מתחיל לקרוא בפורום FPV, ולא מרגיש זר או טיפש.
הפורום הזה דינאמי וחי, ובגלל זה הוא גם פועם ומרגיש.
וסתם לשם ההשוואה - אתם יודעים כמה זמן אני מחכה שמישהו בפורום אייפון הישראלי יענה לי לשאלה הפשוטה ששאלתי לגבי תהליך התקנה של תוכנה שהם בעצמם מציעים להורדה? הרבה.
-
אין ספק שזהו פורום שהגיע לרמה גבוהה מאוד לדעתי, אבל צריכים לזכור את מה שנאמר פה כבר כמה פעמים גם על ידי המנהלים וגם על ידי המשתמשים - הקהילה עושה את הפורום למה שהוא ולא להיפך, ואם ישנה קבוצה בפורום שמרגישה פגועה מסיבה זו או אחרת אני חושב שלמרות שמבחינה חוקית הם לא חייבים, ורק כדי לנסות לשמר את העבודה הקשה שהם השקיעו פה, המנהלים פה צריכים לנסות ליצור גישור על פערי הציפיות וההתנהלות של הצדדים.
יכול להיות שכבר ניסו ואני טועה אבל גם לי חבל לראות את הפיצול הזה שהתבקש כבר מזמן לפי ההתנהלות שאני ראיתי מהצד.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
וסתם לשם ההשוואה - אתם יודעים כמה זמן אני מחכה שמישהו בפורום אייפון הישראלי יענה לי לשאלה הפשוטה ששאלתי לגבי תהליך התקנה של תוכנה שהם בעצמם מציעים להורדה? הרבה.
אייל, לגבי אייפון אני אשמח לעזור לך ככל יכולתי. יש לי אחד כבר תקופה ואני די מסתדר איתו.
שחר
-
קודם כל הרבה הצלחה לפורום החדש כי לא משנה מה אנחנו עדין חברים כולם !
לגבי כל התגובות פה והניתוחים מה ? איך ולמה ? וכל הפרשנויות אני יכול לסכם
את זה במילה אחת דמוקרטיה ! בזמן האחרון שמתי לב לכל מיני דברים שהתרחשו
בפורום שאני אישית גדלתי בו ( EFLY ) ללא נקיבת בשמות לצערי יש כמה תפוחים
שפשוט הרסו את הכיף של ההווי וכדומה. כמו שכבר נרשם על ידי מעיין ולא יכולתי
לנסח זאת יותר טוב ..... ציטוט מההודעה של מעין :
"בקבלה כתוב שלא ממגרים רוע ע¨י לחימה בו אלא ע¨י הוספת טוב.."
לא נשכח שפה הכרתי את האנשים הטובים על יתרונם ומגרעותיהם !!!!
מעיין ואיציק וכל שאר המנהלים בתור אחד שגם מנהל פורום של תחביב אני רוצה להגיד
לכם כל הכבוד אבל אל תשכחו הקדמה תמיד נמצאת בפתח ותמיד יש מקום לשיפור.
הניסיון לא עולה כסף ומהכישלון אנו לומדים כך לפחות אני למדתי במהלך חיי !
ולמי שלא מכיר או יודע באקספלורר 7/8 יש אפשרות להגדיר כמה אתרים שיפתחו בפתיחת
האקספלורר אצלי קודם כל זה EFLY ואחרי זה שאר הפורומים !!!!
-
טיסני חולון ומחלקת השיווק שלהם, הקימו פורום חדש...
זה כל הסיפור.
מה שמעניין, זה שיש תמימים שהולכים אחריהם.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
mogi
טיסני חולון ומחלקת השיווק שלהם, הקימו פורום חדש...
זה כל הסיפור.
מה שמעניין, זה שיש תמימים שהולכים אחריהם.
יש להם כבר פורום באתר שלהם
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איציק רונן
ליאור ידידי שמעולם לא פגשתי, לצערי אני לא נכנס למו"מ שמתחיל בקודם כל תעיפו את זה וזה. ולקבוצה זו או אחרת אין מקום... ורק אז.. לא מתאים לי וצר לי, משום שזה לב המחלוקת ביננו.
איציק
איציק שלום.
בהמשך לשיחותינו הטלפוניות הממושכות מהתקופה האחרונה ומאחר ואני יודע באיזה לחצים עמדו כל מנהלי הפורום בעומדם לצידי "צוות הרכבת", ברצוני לשבח את טוהר המידות שהפגנת/ם בעניין "ההתנפלות" הלא מרוסנת על חברי "צוות הרכבת" מצד ליאור בר-עמי וחבורתו.
אם תקרא את דבריו בשירשור זה, תראה בעצמך, "ששם" בפורום RCG "הוא" לא יתן למצב של העלבה או השתלחות בצוות או אדם לקרות.
מדוע הוא בחר לעשות זאת עם חבריו כאן לאורך כל התקופה האחרונה ?? מן הסתם מהסיבה שידע שהוא כבר שם ולמה לא להרוס דבר טוב שאנשים אוהבים!!
למרות שנרשמתי לפורום RCG ואף השארתי מס' הודעות (הכל ברוח טובה ולבקשת חברי אורי לביא מטייסת העמק), הרני להודיע כי פרשתי משם בעיקר בגלל מי שמנהל שם את טוהר המידות (בר-עמי) וכן בגלל שאני מוצא בפורום הזה את כל מבוקשי בתחביב הזה.
אני מייצג את עצמי בלבד בעניין זה וכל חבר בצוות הרכבת שיחליט לעצמו בנושא זה !!
אתם גדולים!!
חנוכה שמח,
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
levyoram
איציק שלום.
בהמשך לשיחותינו הטלפוניות הממושכות מהתקופה האחרונה ומאחר ואני יודע באיזה לחצים עמדו כל מנהלי הפורום בעומדם לצידי "צוות הרכבת", ברצוני לשבח את טוהר המידות שהפגנת/ם בעניין "ההתנפלות" הלא מרוסנת על חברי "צוות הרכבת" מצד ליאור בר-עמי וחבורתו.
אם תקרא את דבריו בשירשור זה, תראה בעצמך, "ששם" בפורום RCG "הוא" לא יתן למצב של העלבה או השתלחות בצוות או אדם לקרות.
מדוע הוא בחר לעשות זאת עם חבריו כאן לאורך כל התקופה האחרונה ?? מן הסתם מהסיבה שידע שהוא כבר שם ולמה לא להרוס דבר טוב שאנשים אוהבים!!
למרות שנרשמתי לפורום RCG ואף השארתי מס' הודעות (הכל ברוח טובה ולבקשת חברי אורי לביא מטייסת העמק), הרני להודיע כי פרשתי משם בעיקר בגלל מי שמנהל שם את טוהר המידות (בר-עמי) וכן בגלל שאני מוצא בפורום הזה את כל מבוקשי בתחביב הזה.
אתם גדולים!!
חנוכה שמח,
את עמדתי אתה יודע לגבי מה שהולך כאן אצלנו בפורום מסוקים (דלק בלבד) עם יד על הלב (או על המנוע של המסוק שלך:))
האם ההית מציין את המסומן מעלה גם אם דרכך לא היתה עולה בעין יפה בין מנהלי הפורום?
ואני אומר זאת כי אם אותם חברה פתחו פורום חדש כי משהו לא הלך יש בזה בגרות ואף כבוד כי הם לא מסכימים אבל לא מפריעים אחד לשני. בדיוק כמו שאני בחרתי לעשות לגבי פורום מסוקי דלק עד שישתנה המצב.
שוב כמה עובדות שלא יהפכו את דברי:
1.לא מכיר אף אחד מטייסת העמק !! (חוץ מגבינת עמק).
2.אין לי כל קשר עם אורי לביא ולעולם לא היה !!(חוץ מכך שלבני קוראים לביא).
3.אין כל קשר עם ליאור בר עמי ואף יש לי כמה דברים אליו אך לא נגדו!!ומעולם לא פגשתי אותו.
4.צמצמתי מאוד את פעילותי בפורום מסוקים ללא קשר לענינים של אחרים.
5.אני מאוד מעריך את אתר EFLY ומנהליו על אף עמדתם בנעשה בפורום מסוקי דלק ואין בתגובתי לגרור וויכוח /הסטה/פגיעה ועוד דברים... שמי שמחפש מריבה ינסה להוציא מדבריי.
בהצלחה לכולם !!
איש איש ומסוקו יחייה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אליקופטר
את עמדתי אתה יודע לגבי מה שהולך כאן אצלנו בפורום מסוקים (דלק בלבד) עם יד על הלב (או על המנוע של המסוק שלך:))
האם ההית מציין את המסומן מעלה גם אם דרכך לא היתה עולה בעין יפה בין מנהלי הפורום?
ואני אומר זאת כי אם אותם חברה פתחו פורום חדש כי משהו לא הלך יש בזה בגרות ואף כבוד כי הם לא מסכימים אבל לא מפריעים אחד לשני. בדיוק כמו שאני בחרתי לעשות לגבי פורום מסוקי דלק עד שישתנה המצב.
שוב כמה עובדות שלא יהפכו את דברי:
1.לא מכיר אף אחד מטייסת העמק !! (חוץ מגבינת עמק).
2.אין לי כל קשר עם אורי לביא ולעולם לא היה !!(חוץ מכך שלבני קוראים לביא).
3.אין כל קשר עם ליאור בר עמי ואף יש לי כמה דברים אליו אך לא נגדו!!ומעולם לא פגשתי אותו.
4.צמצמתי מאוד את פעילותי בפורום מסוקים ללא קשר לענינים של אחרים.
5.אני מאוד מעריך את אתר EFLY ומנהליו על אף עמדתם בנעשה בפורום מסוקי דלק ואין בתגובתי לגרור וויכוח /הסטה/פגיעה ועוד דברים... שמי שמחפש מריבה ינסה להוציא מדבריי.
בהצלחה לכולם !!
איש איש ומסוקו יחייה.
אלון שלום.
כפי שניתן לראות בהודעה שלי, הציטוט של איציק רונן, הבהיר לכולם שהייתה מגמה שלילית כנגד צוות הרכבת בכלל ולגבי אנשים ספציפיים בפרט והבעתי את הערכתי למנהלי הפורום על כך שבחרו שלא "להתכופף" לכוחניות וההצעות שהעלה בר-עמי לסילוקנו מהפורום.מה פסול בזה?
הם כמנהלים, החליטו לתת לזרם להוביל ולא ללכת נגדו.
כשרוב הפורום מצביע במקלדת על כניסה וקריאת הודעות, יהיו כאלה(מיעוט) שלא יאהבו זאת וזה בסדר!
מאחל לך שתכיר במשפט : "איש עם איש ומסוקייהם יחיו"!, זה פשוט יותר כייף :)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
levyoram
אלון שלום.
כפי שניתן לראות בהודעה שלי, הציטוט של איציק רונן, הבהיר לכולם שהייתה מגמה שלילית כנגד צוות הרכבת בכלל ולגבי אנשים ספציפיים בפרט והבעתי את הערכתי למנהלי הפורום על כך שבחרו שלא "להתכופף" לכוחניות וההצעות שהעלה בר-עמי לסילוקנו מהפורום לעולם לא ההיתי בעעד או חשבתי כך למרות התנגדותי לנושא הידוע בפורום מסוקים.מה פסול בזה?
הם כמנהלים, החליטו לתת לזרם להוביל ולא ללכת נגדו.
כשרוב הפורום מצביע במקלדת על כניסה וקריאת הודעות תארתי לך בדיוק מה עובר על משתמש שניכנס שוב ושוב לאותן הודעות חייב להודות שיש שיפור בפורום מדברי חברים כך שיש ממש פחות את אותו סגנן הודעות שאינן "במקום " , יהיו כאלה(מיעוט) שלא יאהבו זאת וזה בסדר!
מאחל לך שתכיר במשפט : "איש עם איש ומסוקייהם יחיו"!, זה פשוט יותר כייף מכיר לא יפה לקבוע מה שאתה לא יודע אי הסכמתי לפרסום שלא במקום לא מעידה על אי הכרות כל שהיא... :)
בהצלחה ומקווה לראות המון הווי בדיוק כמו האחרים שמפרסמים בפורום גלריה צוות הרכבת מעולה בהווי:):):):):).
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אליקופטר
בהצלחה ומקווה לראות המון הווי בדיוק כמו האחרים שמפרסמים בפורום גלריה צוות הרכבת מעולה בהווי:):):):):).
תאמין לי שגם מידע טכני לא חסר ;)
-
חברים
אפשר לעצור כאן?
אומרים שצריך לפרוש בשיא :D
אמרו שהפורום הזה מכיל אנשים איכותיים
אמרו שהמנהלים מנהלים אותו באופן דמוקרטי
אמרו שכל שאלה מקבלת תשובה בזמן קצר מאוד
אמרו שמערכת הפורום הזה די מתקדמת
זהו. נגמרה הפרסומת לפורום השכן. הגיע הזמן ליזום שרשורים חדשים
אז קדימה לעבודה,
וחג חנוכה שמח לכולם !!!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
levyoram
איציק שלום.
אתם גדולים!!
חנוכה שמח,
יורם שלום .
אתה שוב מכניס את החברה מפלמחים למלחמה שאין בה הצדקה.אם יש לך סיכסוך עם אדם מסוים אתה לא יכול להכליל את כולם. הרי שהמלחמה שלך עם ליאור אם זה באופן אישי או בכל אופן אחר לא ענינה את החברה מפלמחים עד שאתה היחלטתה להפוך את זה למלחמת קבוצות.
אני אישית לא רואה שיש פה קבוצות מסוימות רק מקומות הטסה שבהם בוחר המטיס להגיע להטיס מבחינת נוחות ונעימות.
ההרשמה שלך לפורום RCG :confused:. הרי אני ואתה בין הבודדים בארץ שהיה להם אפשרות להיכנס לאתר עוד לפני שעלה לאוויר.(אתה נירשמתה אחרי בהפרש של כמה דקות).
עוד אז ידעתה מיהו המנהל שם של הפורום.:eek:
רואים שהופעל עלייך לחץ קבוצתי , וחבל שלא קיבלתה את ההחלטה הזאת לבד.:cool:
פירסום ההחלטה שלך בצורה כזאת גורמת לפיצול בחברת המטיסים :(
אם כל זאת לא ביקשו ממך להפסיק לכתוב ב efly ,ואני גם לא רואה שנכון לעשות זאת.
העבודה של מנהלי הפורומים היא עבודה לא קלה ומה לעשות אי אפשר לרצות את כולם.
אם קמה קבוצה בבוקר ומחליטה להקים פורום משלהם למה לא שיצלחו.
ריבוי הפורומים לא תורם הרבה לקהילה של המטיסים, אבל מה לעשות יש לנו מדינה קטנה עם הרבה מפלגות.(עם הרבה דעות).
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אליקופטר
אלון שלום.
מדוע אתה נתפס כל הזמן רק על ההווי?
פתח עשרות הודעות עם שאלות לאורכם ולרוחבם של כל הפורומים ותמצא שם תשובות מקצועיות ביותר של צוות הרכבת.
דבר אחד בטוח אי אפשר להגיד על הצוות שלי: שאנחנו לא מקצועיים!! ונכון יש גם הווי, זה בסדר מבחינתי ואני משוכנע שגם מבחינת רוב החברים בפורום.
לצורך העניין, אתה מוזמן לשאול כל שאלה בתחום כבר בהודעה הבא (הכה את המומחה) ואני מתחייב שתקבל מבול של תשובות מחברי לצוות וממני.
אז אנא ממך, אל תערבב אותנו עם צוות הווי בידור "קלאב הוטל"!!
אני מחכה!!!
-
אילן ואני הייתי בטוח שאתה מנהל צוות הבידור של אילת :eek:
ניפצת לי את כל החלומות על המפגש הקרוב שלנו :D
טוב נוווווווו .......:)
אפשר גם להכות את המומחה ????? (אצלי זה במלוא מובן המילה) :D
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sagi
אילן ואני הייתי בטוח שאתה מנהל צוות הבידור של אילת :eek:
ניפצת לי את כל החלומות על המפגש הקרוב שלנו :D
טוב נוווווווו .......:)
אפשר גם להכות את המומחה ????? (אצלי זה במלוא מובן המילה) :D
שגיא אחי!
מבטיח לך ביום שתגיע לביקור, אני ויורם עם ביקיני וחוטיני ושני פונפונים בידיים, נפתח את יום ההטסות הזה! לשלוח לך תמונה, או שכבר הקאת היום??:eek::Dלגביי המכות, אני מפנה אותך לטומי לי קרטיס ואלי ברוס לי מהצוות.
נתראה,
-
קשה לגרום לי להקיא אילן :)
קיבלת אישור מיורם לכל זה ? :D
תהיה בטוח שנתראה !!!! :)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
משה שמואלי
יורם שלום .
אתה שוב מכניס את החברה מפלמחים למלחמה שאין בה הצדקה.אם יש לך סיכסוך עם אדם מסוים אתה לא יכול להכליל את כולם. הרי שהמלחמה שלך עם ליאור אם זה באופן אישי או בכל אופן אחר לא ענינה את החברה מפלמחים עד שאתה היחלטתה להפוך את זה למלחמת קבוצות.
אני אישית לא רואה שיש פה קבוצות מסוימות רק מקומות הטסה שבהם בוחר המטיס להגיע להטיס מבחינת נוחות ונעימות.
ההרשמה שלך לפורום RCG :confused:. הרי אני ואתה בין הבודדים בארץ שהיה להם אפשרות להיכנס לאתר עוד לפני שעלה לאוויר.(אתה נירשמתה אחרי בהפרש של כמה דקות).
עוד אז ידעתה מיהו המנהל שם של הפורום.:eek:
רואים שהופעל עלייך לחץ קבוצתי , וחבל שלא קיבלתה את ההחלטה הזאת לבד.:cool:
פירסום ההחלטה שלך בצורה כזאת גורמת לפיצול בחברת המטיסים :(
אם כל זאת לא ביקשו ממך להפסיק לכתוב ב efly ,ואני גם לא רואה שנכון לעשות זאת.
העבודה של מנהלי הפורומים היא עבודה לא קלה ומה לעשות אי אפשר לרצות את כולם.
אם קמה קבוצה בבוקר ומחליטה להקים פורום משלהם למה לא שיצלחו.
ריבוי הפורומים לא תורם הרבה לקהילה של המטיסים, אבל מה לעשות יש לנו מדינה קטנה עם הרבה מפלגות.(עם הרבה דעות).
משה שלום.
בוא נדייק!
1.לא הכנסתי ואני לא מכניס את החברה מפלמחים למלחמה! חלקכם, נטלתם חלק במתקפה חסרת התקדים מולי ומול צוות הרכבת וקיבלתם תשובות בחזרה!!
2.אין לי סיכסוך עם בר עמי, כנראה שההיפך הוא הנכון! הוא ניסה כמו שהיה רגיל להשתיק או לגרום לנו להגיב פחות או שנעלם מהפורום ולמרבה הפלא, כל תגובה שכתב(בגלל סגנונה החסר סגנון) הייתה יריה לרגל שלו ואח"כ הוא גם רץ לטפל ברגל הפצועה.אתם נגררתם פנימה לאי הסכמה שלי להתנהגות של בר עמי וגם לכם זה לא עזר!
3.אני חושב שכן יש קבוצות והיה ראוי שינתן כבוד הדדי בין הקבוצות (כמו שקרה ביננו לבין טייסת העמק או מטיסי אילת וכו')אך שוב, גם פה פישלתם!
4.ההרשמה שלי ל RCG הייתה לאחר שיחה עם ידידי לפורום Efly אורי לביא ולאור הזמנתו ובקשתו ואני לא מצאתי באותה העת את הסיבה לסרב. אכן ידעתי שבר עמי מנהל את הפורום (למורת רוחי) אך נכנסתי בכ"ז ע"מ להתנסות ואף כדיי להתרשם. לאחר מחשבה מעמיקה שלי בנושא, החלטתי לפרוש ואף שלחתי הודעת SMS לאורי לביא בנדון ע"מ שידע זאת ממני ולא דרך רכילות בפורום. אמרתי לו את הסיבה לפרישתי ושאני מקווה לראות אותו ואת חברי טייסת העמק בחזרה ב Efly בהקדם.
5.בעניין "הלחץ החברתי" (אני לא הושפעתי), האם המעבר שלך ושל חברי פלמחים ל RCG נובעת מאותו הלחץ שאתה מדבר עליו? אני לא מוצא סיבה מקצועית, מדוע לך או לחברך יש סיבה (חוץ מלחץ של בר עמי) לעזוב את Efly. "הפוסל, במומו פוסל"!!!
6."פיצול בחברת המטיסים" נגרם בגלל האתר החדש ולא בגלל החלטתי להמשיך כחבר פעיל ביותר ב Efly.
7.כל השאר נכון!
8. אני מתרשם מכתיבתך וגם מתשובותך המקצועיות בפורום שאתה "מבין עניין" בכל הקשור לתחום, ומפליא אותי שמה שמטריד אותך וגורם לך להתעסקות בעת האחרונה, זה אני וצוות הרכבת.
צר לי שזאת הדרך! אני מתרשם שיכולנו להיות לעזר אחד לשני ולקרב בין הקבוצות ובכך לתרום לפורום הודעות הרבה יותר מעניינות מההודעה הזאת אפילו.
מאחר ואני בעד קירוב לבבות, אני אסיים בברכת חג חנוכה שמח ושהאור יאיר לכולנו את הדרך! :)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sagi
קשה לגרום לי להקיא אילן :)
קיבלת אישור מיורם לכל זה ? :D
תהיה בטוח שנתראה !!!! :)
בכל הקשור לחוטיני, יש דמוקרטיה בצוות וכל אחד רשאי לעשות מה שבא לו;)
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
דניאל דקל
חברים
אפשר לעצור כאן?
אומרים שצריך לפרוש בשיא :D
אמרו שהפורום הזה מכיל אנשים איכותיים
אמרו שהמנהלים מנהלים אותו באופן דמוקרטי
אמרו שכל שאלה מקבלת תשובה בזמן קצר מאוד
אמרו שמערכת הפורום הזה די מתקדמת
זהו. נגמרה הפרסומת לפורום השכן. הגיע הזמן ליזום שרשורים חדשים
אז קדימה לעבודה,
וחג חנוכה שמח לכולם !!!
אנשים רוצים לדבר על מה שעל ליבם - תן להם. מה מפריע לך ? זה לא שזה הופך לשרושר מכות. אני מעריך את ליאור בר-עמי ואת איציק על הרהיטות, הזהירות, ורמת הכתיבה שלהם, מבלי להיכנס למי צודק או מי אמר מה.
משעמם אותך ? אל תיכנס לשרשור.
לילה טוב
x out
-
תגידו - זה לא בסה"כ רק תחביב ?!
מדהים כמה זמן פנוי יש לאנשים - רק לקנא.....:rolleyes:
שמוליק
-
חברי צוות מרכז.....:Dצוות דרום...:D. צוות צפון.....:D ירדתם מהפסים,וכמי שהייה בסרט הזה לפני הרבה שנים אתם הורגים את התחביב לאט לאט אבל בטוח. ותחשבו על זה.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
motti
חברי צוות מרכז.....:Dצוות דרום...:D. צוות צפון.....:D ירדתם מהפסים,וכמי שהייה בסרט הזה לפני הרבה שנים אתם הורגים את התחביב לאט לאט אבל בטוח. ותחשבו על זה.
מה עם צוות הרכבת?? ;)
אני מסכים!
לכו להטיס....
חג שמח,