תגובה להודעה: הזמנה מחו"ל TREX500 ESP
עדיף ללכת על ה750 מאשר על ה401 (יש לי את שניהם)
יותר מתוחכם, יותר מודרני, כולו דיגיטלי
מבחינת שמירת זנב שניהם מאד דומים.
רק לכל הרוצים להזמין, קחו בחשבון שהסוללות של APLUS רחוקות מלהיות סוללות טובות, והמסוק דורש יותר מאשר 25C (גם ההוריקאן וגם הטי רקס 500 יאהבו 40C).
ההמלצה שלי היא להעביר את הסוללות שמגיעות איתו למסוקי 450 ולמסוק הגדול לקנות אצל הסיני .
לשואלים, יש לי נסיון רב ביותר עם סוללות APLUS , סבירות, אבל לא נועדו לעבודה מאומצת במסוק גדול.
ולמרות ובנוסף לכל הנאמר כאן, אל תזמינו EMS , זה יעלה את המחיר במאות שקלים ועוד כמה תופעות לוואי שלא כאן המקום להזכיר
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
עדיף ללכת על ה750 מאשר על ה401 (יש לי את שניהם)
יותר מתוחכם, יותר מודרני, כולו דיגיטלי
מבחינת שמירת זנב שניהם מאד דומים.
רק לכל הרוצים להזמין, קחו בחשבון שהסוללות של APLUS רחוקות מלהיות סוללות טובות, והמסוק דורש יותר מאשר 25C (גם ההוריקאן וגם הטי רקס 500 יאהבו 40C).
ההמלצה שלי היא להעביר את הסוללות שמגיעות איתו למסוקי 450 ולמסוק הגדול לקנות אצל הסיני .
לשואלים, יש לי נסיון רב ביותר עם סוללות APLUS , סבירות, אבל לא נועדו לעבודה מאומצת במסוק גדול.
ולמרות ובנוסף לכל הנאמר כאן, אל תזמינו EMS , זה יעלה את המחיר במאות שקלים ועוד כמה תופעות לוואי שלא כאן המקום להזכיר
מסכים מבחינת כל האמור כאן, חוץ מהאמרה ששמירת הזנב של ה-401 והגירו של אליין דומה, הגי'רו של אליין עוקף את הפוטאבה 401 בכל תחום, בין עם זה שמירת זנב בפעלולים מסובכים שמירת זנב בזמן שינוי מהירויות ראש ואחידות קצב הפירו
(כמובן שלמטיס הממוצע כל זה לא משנה מכיוון שכל הפרמטרים האלה מבוטאים רק במהלך טיסת 3D מאומצת;)) אבל בכל זאת הג'ירו של אליין הוא הרבה יותר טוב מה-401
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
bendisar
מסכים מבחינת כל האמור כאן, חוץ מהאמרה ששמירת הזנב של ה-401 והגירו של אליין דומה, הגי'רו של אליין עוקף את הפוטאבה 401 בכל תחום, בין עם זה שמירת זנב בפעלולים מסובכים שמירת זנב בזמן שינוי מהירויות ראש ואחידות קצב הפירו
(כמובן שלמטיס הממוצע כל זה לא משנה מכיוון שכל הפרמטרים האלה מבוטאים רק במהלך טיסת 3D מאומצת;)) אבל בכל זאת הג'ירו של אליין הוא הרבה יותר טוב מה-401
מקבל את זה במאה אחוז....
אני בכלל לא הייתי מזמין את הקיט מחו"ל כשיש פה אנשים שמוכרים אותו חדש באריזה בסכום סביר ביותר.
אני לדוגמא קניתי את הקיט ב 2200 ש"ח, שזה 595$, יהיה שווה לקנות בחו"ל רק אם העסקה נטו כולל משלוח עומדת על 460$, ואז עם המכס זה יעלה אותו דבר.
יש לי חבר שלקח את הקיט בסכום הזה והצליח לו במכס - יצא לו 2000 ש"ח כולל מכס ומע"מ.
בשביל 200 ש"ח אני לא מתכוון להמתין 3 שבועות...
את שאר החלקים גם אפשר לחפש פה או באמת לקנות בקומבו - חבר (אחר :)) קנה ג'יירו וסרוו זנב של אליין ב 140$ אם אני לא טועה כולל משלוח..נשאר רק להזמין סוללות מהסיני ואתה מסודר.
זאת דעתי בקשר לקומבו.