בהחלט זו הסיבה
תוריד את הרזולוציה של המסך בפתיחת הסימולטור והביצועים ישתפרו מאד.
אין טעם לעבוד ברזולוציות FHD ב G4.5 משום שאף מרקע או כלי שמטיסים שם לא תוכנן גרפית לכזו רזולוציה וכרטיס המסך מתאמץ לתת הבחנה טובה יותר ללא כל סיבה.
Printable View
זאת אומרת שאם יש לי שני מחשבים:
אחד E3200 cellron
והשני i7-950
שים בשניהם את אותו כ.מסך ,המשחק ירוץ אותו דבר ?
אם יש את אותו כרטיס מסך ורק מעבד שונה כן יהיה לך הבדלים ( הכל תלוי באיזה מעבדים )
במקרה שלך אז כן ... המעבדד 3200 מאד מאד ישן ...
חברים חבל להיכנס לזה ... ציקי מבין בזה אם תרצו נגלוש אם השרשור הזה לפורום אחר ששם כל השאלות שתרצו או אם אתם מעוניינים לקנות מחשב חדש ורוצים עצה אנחנו נשמח לעזור לכם ...
גיא
:D...ציטוט:
כל עוד תשווה שני מעבדים שונים על אותו מחשב כל ההבדל יתבטא במהירות שהסימולטור יעלה ובמהירות החלפת הדגמים ופתיחת התפריטים בסימולטור, כנ"ל לגבי החלפת ה RAM ממהיר יותר לאיטי יותר.
מבחינת ההטסה וביצועי הגרפיקה של ה G4.5 הביצועים יהיו זהים לגמרי.
ממש לא נכון !
אתה טועה ומטעה !
תשמע, אני מנסה לתת לך הסברים על סמך עובדות ודפי נתונים שאני מכיר היטב ואתה מתעקש על משהו שלצערי כנראה שאתה לא מבין בו (מבלי לפגוע).
על מנת להוכיח לך את זה אתה מוזמן אישית אלי הביתה, אני מחזיק שני מחשבים זהים לגמרי עם שני מעבדים מדורות שונים ואותם כרטיסי מסך והביצועים הגרפיים בסימולטור זהים לחלוטין.
מבחינת התאוריה לי זה מאד ברור מדוע זה קורה (במיוחד לאחר 8 שנים במרכז פיתוח באינטל) אבל אם אתה מעוניין בהוכחות אז אתה מוזמן לראות בעצמך.
OK,
תודה על ההזמנה.
קבל הצעה נגדית - בוא אלי למעבדה , אני מחזיק שם 33 מחשבים ,יש לי כמעט את כל סוגי הכרטיסים,
ואראה לך כיצד המציאות גוברת על כל דף מידע שאתה מכיר.
תביא איתך טחינה !
היי ציקי,
אני עובד עם רזולוציה של 1920X1200 ובאמת אחרי ששיניתי אותה ל 1320X1024 לצערי זה נראה יותר טוב אבל לא מספיק.
בכל משחק יש לי אפשרות להגדיר רזולוציה וההגדרה עובדת ! כלומר ההגדרה משנה רק את הרוזולוציה של המשחק עצמו ולא של כל המחשב.
ב G4.5 כשאני מוריד או מעלה את הרוזולוציה לא משתנה כלום.
יש לך מושג למה ?
יוסי
אולי הסימולטור עובד על הרזולוציה שהגדרת במחשב עצמו ... תנסה להוריד בסימולטור לרזולוציה של 800X600 ותראה אם זה עובד :]
אני בדיוק מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס I5.
איזה כרטיס מסך אני אצטרך בשביל להטיס עם כל האפקטים על מסך 24" וברזולוציה טבעית של המסך?
באתר של REALFLIGHT הם לא ממש נותנים פירוט לחומרה דרושה.
תצטרך כרטיס חזק כמו MID END או HIGH ENDציטוט:
אני בדיוק מתכנן לקנות מחשב חדש מבוסס I5.
איזה כרטיס מסך אני אצטרך בשביל להטיס עם כל האפקטים על מסך 24" וברזולוציה טבעית של המסך?
באתר של REALFLIGHT הם לא ממש נותנים פירוט לחומרה דרושה.
יש כמה אופציות טובות , נתחיל מהזול ליקר (כמובן שככל שתשלם יותר הכרטיס יהיה חזק ואיכותי יותר).
ATI
HD 5770
HD 5870
HD 5970
NVIDIA
9800GT
GTX260
GTX295
קח בחשבון שככל שהכרטיס חזק יותר ,תצטרך ספק גדול יותר
בהצלחה.
אם אתה לא גיימר ומתכוון להריץ רק את הסימולטור על המחשב ללא משחקים חדשים אתה יכול להסתפק בכרטיס מסך הרבה יותר זול כי אין טעם לקנות כרטיסים כאלו לסימולטור ...
אם אתה גיימר ויש לך מסך 24 אינץ ... אני הייתי מאד ממליץ לך על הHD4890 1GB
שכן הוא הכי זול ומביא הכי ביצועים על מחיר\תועלת ...
אם אפשר לדעת את המפרט המלא של המחשב שאתה קונה ותקציב ... אולי נוכל לעזור לך :)
גיא
אני משתמש בווינדוס 7 עם כרטיס מסך nvidia geforce 4500 gt ועובד לי חלק עם כל האפקטים
תודה לכל המגיבים...
המחשב הינו HP DV5 1120EJ ויש עליו כרטיס של NVIDIA GeForce 9200.
התקנתי ווינדוס 7 והסימולטור עובד חלק יותר ומהיר יותר. אולי זה קשור לעובדה שכאשר הויסטה הייתה מותקנת היא אכלה את כל המשאבים הזמינים.
כל המחשב פועל יותר מהיר- ממליץ לכולם לעבור.
דבר נוסף: המערכת היא של 64 סיביות.
שחר