-
תגובה להודעה: !Calling all ground stations
הלכתי ל5 דקות וכבר הגענו לנושאים.. אההה... מלחיצים?
בכל מקרה אסדר מינוס לכל הVIDEO שאר הרכיבים בכל מקרה מחוברים למינוס כך שזה לא ממש משנה. לפי שיחת טלפון קצרה עם מר DB כדי בכל מקרה לבודד את הפלטה. דבר שאני עושה ברגעים שלו.
תודה. אמשיך לעדכן.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
b1yossi
אתה קרוע :):D
You talking to me???
חבוב, נראה אותך מסובב כל היום על המסך ראש של מצלמה גרעינית בשביל לדחוף את כל הרכיבים וטונות הכבלים בקטרים משתנים שהאלקטרונאים רוצים , תוך התחשבות בידיים של טכנאי השרות שלא ישרטו, בגב שלהם שלא יכאב ובמברג שלהם שיוכלו להגיע לכל בורג במכונה מבלי לפרק אחרים, ואח"כ לקבל מייל, ממנהל הפרוייקט שאני באיחור של יום(:eek:) באספקת השרטוטים, למוצר שתכנונו היה גמור לפני שבועיים אבל שבוע שעבר ב CDR עלו "כמה שינויים קטנים" של "שעה עבודה מקסימווום:confused:" שפשוט לא שמו לב אליהם כי מפרט המערכת בעצם עוד לא נכתב והדרישות הועברו בפגישת מסדרון בנפנופי ידיים לפני חצי שנה:mad:
אהה וכן , מי שם לב בכלל שמיום חמישי שעבר עד יום ראשון הבא יש 2.5 ימי עבודה, "למה זה לוקח עשרה ימים???:cool:"
פווווו, עכשיו נרגעתי ואפשר להמשיך לסובב לתוך הלילה :D
Stay tuned for more in a few hours :D:D:D
-
אם יש לך זמן להתבדח על זה אני רגוע....
מוכר לי הסיפור - רק שאצלי זה בסגנון הגששים: "זה יכנס בתוך זה??? "
-
מוטי,
5 ס"מ של כבל בעובי סביר זו כנראה התנגדות זניחה מאד. אם הכל עובד כמובן אין טעם לשנות.
בעתיד אם תתקל בבעיה של זמזום במערכות אודיו או ריצוד במערכת וידאו תזכור את המונח עץ אדמות וע"י חיווט נכון הבעיה (בתקווה) תיעלם.
KOOGLE,
אתה צריך טיפול :p...אהבתי :D :D :D!!!
שחר
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
You talking to me???
חבוב, נראה אותך מסובב כל היום על המסך ראש של מצלמה גרעינית בשביל לדחוף את כל הרכיבים וטונות הכבלים בקטרים משתנים שהאלקטרונאים רוצים , תוך התחשבות בידיים של טכנאי השרות שלא ישרטו, בגב שלהם שלא יכאב ובמברג שלהם שיוכלו להגיע לכל בורג במכונה מבלי לפרק אחרים, ואח"כ לקבל מייל, ממנהל הפרוייקט שאני באיחור של יום(:eek:) באספקת השרטוטים, למוצר שתכנונו היה גמור לפני שבועיים אבל שבוע שעבר ב CDR עלו "כמה שינויים קטנים" של "שעה עבודה מקסימווום:confused:" שפשוט לא שמו לב אליהם כי מפרט המערכת בעצם עוד לא נכתב והדרישות הועברו בפגישת מסדרון בנפנופי ידיים לפני חצי שנה:mad:
אהה וכן , מי שם לב בכלל שמיום חמישי שעבר עד יום ראשון הבא יש 2.5 ימי עבודה, "למה זה לוקח עשרה ימים???:cool:"
פווווו, עכשיו נרגעתי ואפשר להמשיך לסובב לתוך הלילה :D
Stay tuned for more in a few hours :D:D:D
מחפש עבודה?
-
1 קבצים מצורפים
אגב התמונה מזכירה לך משהו? היא מ 2006
-
מאוד דומה לארגז שלי (ושלך שיושב אצלי עד שיעבור לידיך) אבל זה לא אותו אחד.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איציק רונן
מחפש עבודה?
כן :) , יש לך משהו מעניין להציע?:rolleyes:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
כן :) , יש לך משהו מעניין להציע?:rolleyes:
כמובן, דבר איתי.
0546819332
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
לפני שבועיים כבר השפרצתי פלטת קרבון והתאמתי אותה בעבודת מסור נימה ושליף סיזיפית כפנל לארגז.. אני מיילל אבל יצא מעל למצופה:
תגיד מתי תשפריץ פלטת קרבון לכיוון שלי ?
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
b1yossi
תגיד מתי תשפריץ פלטת קרבון לכיוון שלי ?
מתי ביקשת? :)
דבר איתי טלפונית יש לי שאריות(הרבה) מהקודמת ומהנוכחית
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
מתי ביקשת? :)
דבר איתי טלפונית יש לי שאריות(הרבה) מהקודמת ומהנוכחית
מזת'ומרת... אני הייתי בתור של הפלטות קודם... :eek:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איציק רונן
מזת'ומרת... אני הייתי בתור של הפלטות קודם... :eek:
אל דאגה איציק, מה שאני צריך זה מה שנופל לדרימר על הרצפה כשהוא גוזר עם מספרי הקרבון המתוחכמים שלו.
-
6 קבצים מצורפים
הכל נכנס במזוודה.
בצד ימין למעלה בצורה יותר מסודרת יושבים כל הכבלים, השלט יודב בצד שמאל והמטען יושב על הקופסה של המשקפיים.
המצבר תפוס עם שני פלחים של אלומניום תעופתי משובח(תודה לגידי). יש תבריגים שמודבקים עם 3M מבני בתחתית הארגז (לא היה לי לב לקוח בו אחרי שיוסי רייר עליו) והפלחים מוברגים אליהם.
יש הזנת מתח למקלט וידאו (החיבור DC הימני עליו) BNC כניסת וידאו, 2 BNC יציאות וידאו למסך ולמשקפיים שיושבים מחוץ לארגז כלומר המסך יהיה על מכסה בחלק הפנימי אז הוא מעל הפנל.
יש מפצל וידאו עם הגברה מתחת לפנל. שני מפסקים עלדין לא מחוברים - אחד זה הזנת מתח ל משקפיים (צריך רגולטור שיורדי את המתח ל 5V) והשני מיודע למצלמה מקליטה + LCD. המצלמה המקליטה יושבת למטה יש לה מקום מעל לשלט.
יהיה עוד חיבור כניסת USB בין שני ה BNC - זה היהי טעינת המשקפיים.
כל הבלאגן הזה בא למנוע טעינת כמה מכשירים לפני היציאה לשטח: משקפיים, סוללה למקלט וידאו, סוללה למצלמה מקליטה, מנתח למפצל וכ'ו..
-
-
שני דברים :
1. תזכור לפתוח את המזוודה כשאתה טוען את המצברים, או לחילופין להוציא אותם החוצה בזמן טעינה - המזוודה אטומה ואתה לא רוצה שיצטבר לך מימן ואח"כ אתה תמתג מתח, אתה יודע מה אתה תגלה ?......
2. מרחת סיליקון RTV על החיבורים ? אני מניח שאתה יודע שסיליקון סופח לחות ובסופו של דבר מוליך ויחד עם הקרבון יהיה שמח אבל זה בטח מכוון ומתוכנן מראש :p
-
1. המצבר הוא יבש-אטום אין סכנת גופרית-מימן.
2. השתמשתי בדבק חם ולא בסיליקון.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
1. המצבר הוא יבש-אטום אין סכנת גופרית-מימן.
2. השתמשתי בדבק חם ולא בסיליקון.
כאן אתה טועה אין מצבר עופרת שלא פולט מימן ולא משנה הרכב האלקטרוליט.
שם לב לסעיף 1.2 ולהערה הנלווית.
-
WOW! מידע חשוב שלא ידעתי ואני משער שרבים אחרים זה רלוונטי רק בטעינה לפי מה שכתוב. אזכור זאת אולי אפילו אוסיף 2 מאווררים: יונק ודוחף על הפנל.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ZvikaF
ומה עם הטיסן ?
אני מחכה שיוסי יגמור את הגימבל. כרגע אחרי שהוא "שכח" את הגימבל ביום חמישי בערב והוא כנראה "נפל לו מהאוטו בדך מהמחסן" או אולי "נפל בין הכיסאות של האוטו של ערן" אני די סקפטי. אחח אם רק היה אפשר לראות תמונות...
-
רק בשביל השימחה והזמן הקצר אפשר להדביק את המצלמה לגוף בחלקו העליון קבועה במקום שלא צפוי לנזק (ולא לצלם אותה עם המצלמה שלך) ולראות איך עובד השידור: הפרעות,טווח,איכות,קופסה..
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
אני מחכה שיוסי יגמור את הגימבל. כרגע אחרי שהוא "שכח" את הגימבל ביום חמישי בערב והוא כנראה "נפל לו מהאוטו בדך מהמחסן" או אולי "נפל בין הכיסאות של האוטו של ערן" אני די סקפטי. אחח אם רק היה אפשר לראות תמונות...
עכשיו אני רואה את ההודעה הזו.
עכשיו אתה תצטרך לדאוג ששק האגו שלי יהיה כל כך מנופח בשביל לראות ממני משהוא.....:cool:
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
WOW! מידע חשוב שלא ידעתי ואני משער שרבים אחרים זה רלוונטי רק בטעינה לפי מה שכתוב. אזכור זאת אולי אפילו אוסיף 2 מאווררים: יונק ודוחף על הפנל.
רק תזכור שכשאתה מנסה ליישם פוש-פול מכני זה לא כמו בטרנזיסטורים, אתה צריך חציצים או מרחק מספיק גדול בכדי לא לייצר צירקולציה של האויר של עצמם :D
אגב,
לא חייבים מאווררים , מספיק נשם טוב שיאפשר יציאת וכניסת אויר יש כאלו שאפילו יודעים למנוע מלחות להכנס.
:rolleyes:תגיד, ניסית להכנס עם המזוודה לקניון? מעניין מה יעשו השומרים :D
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ZvikaF
רק בשביל השימחה והזמן הקצר אפשר להדביק את המצלמה לגוף בחלקו העליון קבועה במקום שלא צפוי לנזק (ולא לצלם אותה עם המצלמה שלך) ולראות איך עובד השידור: הפרעות,טווח,איכות,קופסה..
זה בדיוק מה שאמרתי לו.... תעלה לאוויר לעזזל :mad:
מחר זה זה היום ;)
בתוליציק
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
איציק רונן
זה בדיוק מה שאמרתי לו.... תעלה לאוויר לעזזל :mad:
מחר זה זה היום ;)
בתוליציק
סבלנות והכנה מראש זה שם המפתח