אז לשים או לא לשים? אני מבולבל :confused:
Printable View
אז לשים או לא לשים? אני מבולבל :confused:
את הראשון ניסיתי ללא חיזוקים - היה לא משהו. אולי אתה מטיס רגוע אז לא הרגשת התפלות. וסרט פיבר לא מחזיק טוב על הסוויפט.
לא צריך ללכת כמו פרה עיוורת אחרי הוראות הצרכן.
וגם אני מהנדס ומאמין קודם כל בהגיון שלי :D;):D;):D;)
גם הסוויפט שלי מחוזקת ב3 מוטות קארבון בצורת A , בהשראת שרון ,
לדעתי יותר מרצוי , אפילו הכרחי.
הכל תלוי באופי ההטסה,
אחרי זמן קצר שמטיסים את הסוויפט 2 רגוע היא מתחילה לשעמם :) אז מתחילים להשתולל :D
צלול איתו עם פול מנוע מ 50 מטר ותן אפ חזק תרגיש שהכנף מקבלת עיוות וההגאים מגיבים בקושי.
צלול איתו עם פול מנוע מ 200 מטר ותן אפ חזק תקבל אחלה מחיאת כף :D
הפתרון עם החוט פיבר ודבק הוא פתרון שנועד לחסוך ליצרן כסף,אחרת היה מספק בקיט סטריפ קארבון.
חיזוקים בסטריפים של קארבון הינה תוספת משקל זעום לכנף אך אופי הטיסה משתנה משמעותית,
נ.ב
גם המקסי סוויפט הגיעה עם חוטי הפיבר (מוטה 1.4 מטר), הכנסתי מוט קארבון 6 מ"מ חלול ועדיין בתמרונים
חדים הכנף מנסה למחוא לי כפיים..
לא יודע על איזה חוט פיבר אתה מדבר , בהוראות הופיע סרט פיבר של 3M שתרגמתי לסרט פיבר של TESSA.כפי שאמרתי איש באמונתו יחיה ...
מישהו מציע לי סלינגר חדש באריזה שכולל רק מנוע brushed (שאני יחליף כמובן) ב-350 שקלים
האם זה שווה?
ולמה שמנוע יעלה לך 350 שקל ?
אל תפחד מהזמנה בחו"ל - קנה סיני סזול
אין לי בעיה לקנות מחו"ל, יש סלינגר בסיני?
והוא רוצה 350 שקל על הכל, פשוט המנוע הוא בראשד ואני יחליף אותו
מה המחיר של סלינגר חדש בחנויות בארץ?
לסיני אין את הסלינגר...
אבל יש לו את הכנף הבאה:
http://www.hobbycity.com/hobbyking/s...ng__Plug-n-Fly
אין לי שום נסיון איתה אך הרוכשים מדברים על קניה מוצלחת...
שים לב שהיא גדולה מהאחרים - שרוב למטר מוטת כנף...
ראיתי את זה, הייתי שמח לקנות אותו אך המחיר שלו כולל משלוח הוא 95$, זה יוצא בערך 360 שקל אז זה כבר לא משתלם לי
אם SWIFT 2 עולה 185-230 ש"ח (תלוי לבן או ציבעוני) וסטאפ דומה לשל עמרי יעלה בסביבות 35$ כ-135 ש"ח, אז אתה עומד על 320 - 365 ש"ח, אז תחליט אתה מעדיף...
צודק, אבל מה שיש בסיני די מכוער אז אם כבר אני מעדיף את הסוויפט
אז שווה לי הסלינגר או לא??
לא ככ ברור לי מה לא ברור לך!
אנסה פעם אחרונה:
סלינגר משומש מציעים לך ב-350 ש"ח עם מנוע בראשד אותו אתה רוצה להחליף בכל מקרה למנוע בראשלס (ובקר) ז"א תוספת של עוד 100 ש"ח ויותר ---> מעל 450 ש"ח
SWIFT 2 חדש לפי התגובה הקודמת שלי יצא ---> 320-365 ש"ח.
יוצא מזה שעדיף ה-SWIFT כי הוא יותר זול וחדש!
מבין...?:rolleyes: