תגובה להודעה: אזהרה חמורה !
מניסיוני, התלקחות בזמן טעינה יכולה לקרות בדרך כלל לסוללות שעברו פגיעה פיזית
אפילו נפילה של הסוללה מהיד נחשבת לפגיעה פיזית
קראתי על מקרים בהם טיסנים עברו התרסקות, הסוללה היתה באוטו ללא הגנה (לאחר שקיבלה
פגיעה פיזית), ואז ערעור כימי קטן, והסוללה התלקחה (ויחד איתה האוטו)
לכן לאחר פגיעה פיזית בבטריה, מומלץ לאחסן אותה מספר ימים בתוך כלי סגור כגון ה LIPO SACK
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
האם שמעתם על מקרים בהם סוללה התפוצצה באחסנה ולא תוך כדי טעינה.
כן, מכיר מקרה שסוללה חדשה שלא עברה אף טעינה היתה באחסנה מספר חודשים וכנראה בגלל פגם בייצור היא התנפחה (תהליך שלקח כנראה הרבה מאד זמן) ולבסוף התלקחה.
איתן.
התפוצצות של סוללות רעיון שקבלתי מעודד
במקרה יצא לי דיבור עם עודד לפני כ-שבועיים בקשר לבטיחות בהטענה של סוללות הוא יעץ לי להניח אותם בתוך כלי חרס או למנגל אותם במנגל הלכתי על האפשרות השניה מנגל כזה עלה לי 35 ש"ח ואני לא מוגבל במס' הסוללות ואפשר להכניס בתוכו גם את המטען.
כמובן שזה לא פוסל את השק.
תגובה להודעה: התפוצצות של סוללות רעיון שקבלתי מעודד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
shlomiv10
במקרה יצא לי דיבור עם עודד לפני כ-שבועיים בקשר לבטיחות בהטענה של סוללות הוא יעץ לי להניח אותם בתוך כלי חרס או למנגל אותם במנגל הלכתי על האפשרות השניה מנגל כזה עלה לי 35 ש"ח ואני לא מוגבל במס' הסוללות ואפשר להכניס בתוכו גם את המטען.
כמובן שזה לא פוסל את השק.
רעיון מדליק טרטי משמע :):):):)
עוד סיבה לעבור לדלק לא שאני אומר שחשמלי זה בעייתי אני מטיס חשמלי אבל זה מסוכן ויכול לישרוף בית שלם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
YAHELMOY
עוד סיבה לעבור לדלק לא שאני אומר שחשמלי זה בעייתי אני מטיס חשמלי אבל זה מסוכן ויכול לישרוף בית שלם
בואו ניקח את הדברים בפרופורציה מתאימה. לא כל יום סוללת ליפו מתלקחת. גם מכשירים כמו לפטופים עובדים עם ליפו.
נכון שהליפו שאנחנו משתמשים באיכות נמוכה יותר, עומדות תחת עומס כבד יותר ופגיעות יותר (כדוגמת ריסוקים), עדיין בטיפול בטיחותי ונכון אין בעייה להמשיך לעבוד איתן.