תגובה להודעה: יום שבת (26.3.10) געש - מי בא ?
יש כמה וכמה שדות.
1. פלמחים - יש כביש אפר. ניתן לנתחות עם גלגלים גדולים. יש גם דשא לנחיתה אבל לא יודע מה מצבו עם הגשם.
2. יש שדה ליד באר יעקב בלי מסלול אבל יש מאיפה להמריא מסוק (שביל עפר בקצה). לא מתאים ל ניטרו או 700 ניטרו בפרט בגלל הקרבה לקוט'גים.
3. יש כפר חבד - לא יפה להטיס בשבת (-:
4. יש ליד בה"ד 7 - צריך ללכת ברגל 5 דקות מהשער. יש מסלול סביר בהחלט בין משטחי הדשא.
5. לגלגלים - יש את הכביש ליד יהוד איפה שללו מטיס. זה כביש עם עמודים ליד אבל אם יודעים להטיס הם לא מהווים בעיה.הכי מתאים לגלגלים לדעתי.
What say you ?
ואייל - לא ענית לי איזה שלט יש לך
יש לי DX7 השלט הכי טוב בעולם לוקח את פוטאבה בהליכה עושה בית ספר לסאנווה ולא רואה ממטר את מולטיפלקס. :D
כביש ללו ביהוד נשמע טוב, אבל אני לא הולך לרסק את הטיסן שלי בלי מדריך בפעם הראשונה...
אני מעדיף להמשיך להמריא-לנחות-להמריא-לנחות בסימולטור עם רוח חזקה כדי להתאמן. אתה מכיר במקרה שטח בוצי לG4.5?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sharonx
אייל - אם אני הולך לצוק בת ים או להטיס בשדה ליד ראשון רוצה לבוא ? איזה שלט יש לך ?
שרון
דיברתי גם אם גיא ( השני P: ) ושמעתי על הצוק ... יש לי ASW 15 אני אשמח להצטרף לפעם ראשונה על צוק :)
פה בדרום ( אשקלון ) יש רוחות מאד חזקות ... אין גשם אבל עדיין ... :>
זהו כמה טיפות גשם וכולם מתנקנקים....?:cool:
חזרתי עכשיו מגעש, היה גדול. רוח דרומית חלשה, שלוליות ובוץ אבל לטיסנים באויר לא הפריע...:)
הטסתי את האקסטרה 330 והמוגי ג'ט....
הייתי עם ליאור, דוד ועודד....
נבדוק אחה"צ לגבי הצוקים.
גיא, איך השבילים למכוניות? צריך 4X4?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
יש לי DX7 השלט הכי טוב בעולם לוקח את פוטאבה בהליכה עושה בית ספר לסאנווה ולא רואה ממטר את מולטיפלקס. :D
כביש ללו ביהוד נשמע טוב, אבל אני לא הולך לרסק את הטיסן שלי בלי מדריך בפעם הראשונה...
אני מעדיף להמשיך להמריא-לנחות-להמריא-לנחות בסימולטור עם רוח חזקה כדי להתאמן. אתה מכיר במקרה שטח בוצי :D:D:D:DלG4.5?
אני רוצה שיהיה לך פוטאבה או סאנוואה כדי שאדריך אותך.
4 קשר רוח מערבית בת ים ?
זה מספיק כדי להתחיל ללמוד על צוק ? :O
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
גיא, איך השבילים למכוניות? צריך 4X4?
מזדה 3 4X4 מספיק טוב....;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sharonx
14 קשר צפונית - מערבית
http://www.laguna.co.il/Default.aspx?tabid=89
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guylederer
4 קשר רוח מערבית בת ים ?
זה מספיק כדי להתחיל ללמוד על צוק ? :O
אם יש לך מנוע..
סתם סתם זה תלוי בדאון באופן כללי 11 קשר ומעלה - תהליך הלימוד שלך יהיה קל יותר ופחות מתסכל. תביא נעלים נוחות לפעמים הראשונות ותתכנן לרדת הרבה להביא את בטיסן
הגורו לא אמין!
אולי בגלל ה-12 שעות דיליי...
מראה מערבית כל היום. היום בין 8 ל-11 בגעש הייתה דרומית והרבה פחות מ-10 קשרים!
http://www.windguru.com/int/index.php?sc=308
יש מנוע ואני מושבניק ... אני רגיל לרדת P:
ייאלה תקבעו שעה אני דלוק !
0547446557
אין לי מושג איפזה ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
אני מעדיף להמשיך להמריא-לנחות-להמריא-לנחות בסימולטור עם רוח חזקה כדי להתאמן. אתה מכיר במקרה שטח בוצי לG4.5?
עם השלט שלך אפילו את המאוורר תיקרה לא הייתי מדליק איתו:D אתה מוזמן לבוא ליהוד אני יעשה לך שיעור הטסה וגם קפה תקבל(תלוי איך תתנהג)אתה מוזמן מתי שאתה רוצה בכיף:)
כמה חברה בדרך לצוק בבית ים למי שמעוניין....
ככה בקטנה לסגור את השבת בחיוך:)
שמחתי לבקר בגעש ולהכיר את הפרצופים שמאחורי הכינויים.
אשמח אם "הגעשניקים" יפרסמו מפגשים מתוכננים בפסח. אשמח להגיע!
ניר
היינו בצוק אני, גידי, יוסי, גיא את גיא, איצק, דני לדו, אלכס, אנדריי וגם כמה נשים לליווי (לא כזה ליווי :D). היה מדהים. הרבה יותר טוב מאתמול. הייתה רוח מערבית חזקה עד השקיעה. היו קרבות ותיקולים רבים, העורב המשיך לעשות שמות ולתקוף מוקצפים.
אני נכנסתי עם הויזל שלי ב ASW של גיא. ה ASW לא הזיז לו, הוויזל נכנס לסחרור של החיים שלו ולקח לו איזה 3-4 סחרורים להתאםס על עצמו. מסה זה מסה, אין מה לעשות.
הבאתי גם יאק 55 גדול מ EPP ועשיתי גילגולים במקום על הרוח, גידי הפגיז בסיבובים עליו, ומה שנחמד איתו בצוק שאפשר לרדת עד לחול של החוף ולהטיס בגובה כמה מטרים. מוזר להטיס מתחת לאופק, ומאוד קשה להעריך מרחק מהקרקע. הטריק הוא להשתמש בצל של הטיסן כדי להעריך מרחק, אבל כשהשמש שוקעת המרחק מצטמצם מהר לקראת הסוף.
יאללה, נתראה בליפט הבא...
נשמע שעשיתם חיים!
אני נסעתי עם ניר ושי - צוות RCWorks להטסת בכורה של האפרנטיס. הרוח היתה צידית לשביל הנחיתה אז לא יצא לי לנחות כמו שצריך אבל יצא לי לעשות חזרות על איך שזה אמור לקרות.
האוירה היתה משועשעת, ומעט מלחיצה בהתחשב בזה שהיו שם שני מסוקי דלק עשירים באילתורים ודלים ביכולות אויריות.
היו גם ללו וחיים עם מוגים, וניר הטיס את המוגי "צ'יקמוקי" הצהוב שלו, והוא ושי גם הטיסו את האפרנטיס שלי, והשבת לא היתה מבוזבזת בסופו של דבר.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
נשמע שעשיתם חיים!
אני נסעתי עם ניר ושי - צוות RCWorks להטסת בכורה של האפרנטיס. הרוח היתה צידית לשביל הנחיתה אז לא יצא לי לנחות כמו שצריך אבל יצא לי לעשות חזרות על איך שזה אמור לקרות.
האוירה היתה משועשעת, ומעט מלחיצה בהתחשב בזה שהיו שם שני מסוקי דלק עשירים באילתורים ודלים ביכולות אויריות.
היו גם ללו וחיים עם מוגים, וניר הטיס את המוגי "צ'יקמוקי" הצהוב שלו, והוא ושי גם הטיסו את האפרנטיס שלי, והשבת לא היתה מבוזבזת בסופו של דבר.
היה באמת נחמד מאוד אחלה ח'ברה
היה מהנה מאוד והטסט עבר בהצלחה מרובה.
נתארגן לעוד מפגשים בחג.
ניר
אייל - תתחדש על הפארנטיס לא ידעתי שיש לך. הוא יעזור לך ללמוד...
היה מפגש מאוד מהנה! אנחנו חייבם להפגש בחג