עוד דבר חשוב , עדיף להכפיל את עובי ההגאים כלומר 2 שכבות פוליגל עם כיוון "סיבים" מנוגד ,ורצוי 2 צבעים מנוגדים להקלה בזיהוי.
בהצלחה !
Printable View
עוד דבר חשוב , עדיף להכפיל את עובי ההגאים כלומר 2 שכבות פוליגל עם כיוון "סיבים" מנוגד ,ורצוי 2 צבעים מנוגדים להקלה בזיהוי.
בהצלחה !
אייל תודה, אי אפשר להניא אותי מהבניה מכיוון שאני באמת לא חושב שזה יהיה קשה מדי, אבל אני מודה לך על הטיפים בבנייה, אני בטוח שטיפים מאנשים שכבר בנו מוגי רק יקלו עליי.
ראיתי שבמקום פושרודים אנשים השתמשו בחוט ברזל גמיש מתאים בתוך צינור שמודבק לגוף, יש למישהו ניסיון עם זה?
דרך אגב, הילד יטיס עם כבל לפחות פעם-פעמיים אח"כ אני אתן לו ללמוד לבד, אני לא מתכוון להשאיר אצלו שלט כדי שלא יחליט להטיס לבד באיזור הבית..קצת בטיחות לא תזיק.
דבק מגע יש לי, 3 שניות יש לי, אפוקסי מהיר אני אקנה היום.
עוד שירשור של משפחת מוגי ($וגי)....:)
אם אתה רוצה ללכת על בטוח יש את השילוב של פושרוד (החלק הנע) וניירוד (החלק הקבוע) שזה צינור שבתוכו צינור יותר דק שיוצר את התנועה, הצינור העבה צריך להיות מקובע לגוף בעזרת הטייפ כך שחתיכת טייפ תודבק על הגוף ומתחת לניירוד כדי למנוע את שקיעתו לתוך חלל הטיסן ועוד חתיכה מעל שבעצם מקבעת את הצינור לגוף ומונעת תזוזה .
בקצה הפושרוד מחוברת חתיכת מתכת קצרה משני הצדדים שאליה מתחבר ההורן .
את זה ניתן להשיג בחנויות טיסנים.
אהלן חבר'ה,
פוליגל - יש.
דבק מגע - יש.
CA - עוד מעט יהיה.
חסר המסקינטייפ עם סיבי הזכוכית. השאלה אם לחכות עד שיגיע או לנסות עם משהו אחר בינתיים?
עד השלב של חיבור המאזנות בעזרת סרט ההדבקה יש עוד הרבה עבודה ,אני הייתי מתחיל בעבודה אבל לא מתפשר עם מסקטייפ או כל דבר אחר ,ברגע שמשתמשים בטייפ של גולדן טייפ מבינים מה זה איכות אמיתית.
בוקר טוב,
אתמול בלילה התחלתי במשימה. פוגי. זהו הטיסן הראשון שאני בונה אז אני עושה את זה בזהירות..
הגדלתי את התכנית המקורית ב 25% בערך ויצא לי רוחב כללי של 1.20 (כן, כן.. אני יודע שזה לא התיכנון של חצי מטר שדיברתי עליו בהתחלה, אבל הגיע התיאבון, אין מה לעשות)
בכל ההתלהבות שכחתי פרט קטן - אין לי סטאפ בכלל, צריך לעשות הזמנה.
בעצם בקר אולי יש לי, 30A. איזה מנוע מהסיני הכי יתאים לי למשימה?
אולי זה: http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...r_(Eq_AXi_2808
אולי בכלל זה: http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...v_8A_Outrunner
דרך אגב, סרט ההדבקה לא דומה לסרט ההדבקה של ציוד עזרה ראשונה?
לגבי התאמת setup עודד הוא המומחה !
הסרט הדבקה של גולדן טייפ ברוחב 5 ס"מ ,בציוד רפואי יש סרט ברוחב כזה?
הוא דומה ויזואלית, אך התכונות אינן שוות סרט ההדבקה הרפואי(אספלנית) חלש הרבה יותר
אני מבין שאתה מהצפון ולא מתאפשר לך להגיע לחולון .
יש תחליף סביר לסרט ההדבקה בחנויות להספקה טכנית זה בד.כ בצבעים אדום שחור או כסוף זה יותר מזכיר בד מאשר סיבי זכוכית אבל ראיתי שהישתמשו בזה וזה היה בסדר.
אתה מתכוון לדבק בד שמכונה "גאפר", או "מסקינגטייפ חבלה"?
כי אני עובד עם הדבק הזה כבר 15 שנה והוא נחתך בקריעה בקלות וצריך להשתמש בכמות גדולה כדי שיהיה חזק ולא ישתחרר, שזה מצויין כשמחברים מצלמה לאנשהו אבל כבד על טיסן.
מהנסיון הקצר (בינתיים) שלי עם פוליגל דבק מגע לא טוב, קניתי פחית כמו שהמליצו פה בשביל להדביק את הזאגי שהתחלתי לבנות ולא סיימתי.
כשהדבקתי את החיזוק באמצע איפה שהסרבואים יושבים הדבק מגע עיוות את הצורה של הפוליגל.
ת'אמת זה לא בטוח דבר רע מבחינת הטיסן, כי עכשיו הוא מעוגל יותר, אבל בכל מקרה זאת לא התוצאה הרצויה.
ות'אמת זה הגיוני, כי דבק מגע מבוסס על אציטון שבעייתי בדרך כלל עם כל סוגי הקלקר והפלסטיקים הדקים
לי יש ניסיון מצוין (וגם לhaimgil) עם דבקמגע במוגי,נוח וטוב לטעמי עדיף בהרבה על דבק מהיר(שבו אני משתמש כברירת מחדל מתי שאין לי כוח לקפוץ להום סנטר[יש להם דבק מגע מצויין וזול{3 ש"ח לשפורפרת}]):D
דרך אגב, מומלץ לעבוד במרפסת הוא בעל ריח חזק במיוחד.
את הסרט בד בצבעים יש גם באופיס דיפו אבל שים לב, יש שם שני סוגים, אחד שכתוב עליו sicadgroup (וזה הטוב) והשני עם שם מותג האופיס דיפו שהוא יותר כבד ופחות חזק.
אני הדבקתי את כל המוגי שלי עם הדבק מגע מפחית ולא קיבלתי עיוותים. הרעיון הוא למרוח על המשטחים ולהמתין 15 דקות לפני הצמדת המשטחים.
לגבי סטאפ, הקומבו הזה לדעתי הוא השילוב הקטלני והמנצח (יש לי אותו על המוגים).
פה יש "חיקוי" של ערסי טיימרס ב-18$ בלבד למנוע ובקר!
טוב אז ת'אמת שחטאתי והצמדתי את המשטחים ישר, ורק אחרי זה ראיתי שצריך לחכות :o
אני אתן לזה עוד צ'אנס ואעבוד לפי ההוראות, עדיין אבל נראה לי שדבק שמבוסס על אציטון לא כזה בריא לפוליגל
מי שרוצה לבנות מוגי 150% מוזמן לפנות אלי בפרטי
בקשר לקומבו של המנוע והבקר - עודד אומר שצריך מנוע עם פחות סל"ד ויותר מומנט, נשמע לי הגיוני..
מה זה פוגי ג"ט תעלה תמונה ניראה על מה מדובר בנתיים המוגי שלי היה הכי מהיר מבין הרבה מוגים שראיתי
הזמנתי את המנוע והבק הערסים, אבל אני רוצה להזמין גם סט מהסיני שיתאים ל'ריחוף' איטי..
מה לגבי המנוע הנוסף? מה יתאים מהסיני לדרישות טיסה איטית בפוגי שהוגדל מעט?
עוד שאלה - לגבי חיזוק אחורי - 'קורה' מקרבון יכולה להתחלף במשהו אחר אם אין?
קורת בלזה או אורן תעשה את העבודה מצויין!