תגובה להודעה: איך מדביקים קאפה?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
אני בונה טיסן חדש מקאפה, ניסיתי על חתיכה בצד להדביק עם מגע או עם CA, שניהם אועלים את החלק החשוף..
איזה דבק יהיה הכי טוב לתפקיד?
אלעד.
שמעתי שדבק גורילה לא רע בכלל.
מסכים, דבק גורילה עובד מצויין.
קח בחשבון שיש לו זמן המתנה של שעה ויש להעביר אצבע רטובה על המשטח לפני ההדבקה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
רבותי, כולה פאקעקטא קאפה
לא צריך יום לימודים ארוך, המטרה של טיסן קאפה זה להשקיע כמה שעות ולהטיס עד הריסוק ואז לבנות חדש.
אין דבק יעיל יותר מדבק חם. נכון שזה כבד, לא הייטקי, אבל הכי מהיר הכי יעיל והכי פשוט.
מי שנאכלה לו הקאפה החשופה מחום שיתבע את אופיס דיפו ;)
וחוץ מזה אפשר להוריד את הטמפ' באופן מאד פשוט כשזה חם מדי נקודתי, וזה להרחיק טיפה את ראש האקדח מנקודת ההדבקה . אפילו הרחקה של 10 מ"מ תוריד משמעותית את החום במקרים שזה נחוץ.
מי שרוצה לעשות עבודת מחקר על הנושא, חסכו גם את הזמן הזה, דבק אפוקסי מדביק את זה יופי בלי לאכול ובלי לשתות כלום, רק שזה מיותר.
אלעד, בזמן שהדיון הזה נערך, תספיק לבנות כמה FLYINGKAPOT
;)
אוקי אוקי הבנו בלי עצבים עוד שניה ואתה מחלק לכולנו "כפות" בחינם :D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tomer_inbar
25 שח יקר קצת לא?
בסוף הדבקתי הכל אתמול עם דבק שקוף כמו ג'ל (מהפעוטון של אישתי..) שנקרא BIG, נראה לי שמדביק מצויין. ניסיתי על חתיכה בצד ואחרי שעה הייתי צריך לקרוע את שני החלקים. הדבק גם אינו אוכל קלקר.
25 ש"ח זה בכלל לא יקר,
הדבק הזה פשוט לא נגמר, הדבקתי טיסן שלם מקאפה עם מוטת כנף של 170 עם כל הפרטים ועוד נשאר קצת, פשוט מדהים.
חיברתי איתו גם דיקט לקאפה והיא תופסת בן ז*** ;)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
בסוף הדבקתי הכל אתמול עם דבק שקוף כמו ג'ל (מהפעוטון של אישתי..) שנקרא BIG, נראה לי שמדביק מצויין. ניסיתי על חתיכה בצד ואחרי שעה הייתי צריך לקרוע את שני החלקים. הדבק גם אינו אוכל קלקר.
דבק מעולה!, השתמשתי בו לטיסן הפוליגל מחזיק מעולה!
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
tomer_inbar
25 ש"ח זה בכלל לא יקר,
הדבק הזה פשוט לא נגמר, הדבקתי טיסן שלם מקאפה עם מוטת כנף של 170 עם כל הפרטים ועוד נשאר קצת, פשוט מדהים.
חיברתי איתו גם דיקט לקאפה והיא תופסת בן ז*** ;)
מממ ניכנסתי לאיביי מצאתי 4 UHU כמו בתמונה למעלה עלה לי 45 כולל משלוח. לא רע :)