תגובה להודעה: הפעלתי את המסוק!!!!
חברים העיניין פה הוא לא אם מושון אמיתי או לא ,העיניין הוא שמישהו באמת עומד להיפצע ולאו דווקא הוא. כנראה שהוא לא השכיל להבין שסימולטור זה לא מציאות וכמות המאמצים שלכם עולים בתוהו..הבחור חדור מוטיבציה להיפצע או לפצוע ואני מקווה לטובת האנשים שיהיו לידו ..שלא יהיו שם(פרדוקס משהו..)
משה תתחבר דחוף למדריך שיעמוד לידך כשתרצה להרים את המסוק
תשאל אנשים שנפצעו למה זה חשוב
בסך הכל כולם כאן רוצים שתיהנה וגם לא תאבד את המסוק בהטסה הראשונה או איזה עין,יד,ראש,אשך תמיר..
בברכת טיסה נעימה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
moshem022
חיברתי את המקלט כיוונתי את השלט ועכשיו הכל מצויין רק בעיה אחת קטנה שאני נותן מספיק טורים כדי שיתחיל להתרומם הוא מתחיל לקחת שמאלה.. ואז אני מפחד שהוא התרסק שמאלה אז אני מוריד ישר את המהירות מישהו יודע מה זה?
משה שלום ..
בסימולטור אפשר ללמוד כיצד לתקן ימינה או שמאלה
נסע בסימולטור להזיז את הכפתור השחור (מתחת לסטיק הימני ) קצת ותנסה לרחף
אתה תראה את הסטיה של המסוק ברגע השיחרור מהקרקע
תקן בכפתור השחור עד שתקבל ריחוף ישר
אחרי תירגול בסימולטור יקל עליך להבין כיצד לתקן סטיה קלה
אם אחרי תיקון אתה לא מצליח שהמסוק ירחף ישר סימן שהמסוק לא מכוון ..
כמתחיל אולי חודשיים יותר ממך :-)) הבנתי שהבעיה הגדולה
זה הריחוף הראשוני (הניתוק הראשון מהקרקע ) בשלב הזה בדרך כלל
נגרמים הרסוקים של כל מתחיל ..
הריחוף הראשון עשיתי בשדה מרוחק מבני אדם ביום ללא רוח
לקחתי מרחק מהמסוק של 10 מטר ורחפתי לגובה של מטר שתיים
בין ריחוף לריחוף גם ריסקתי (ללמוד לשחות חייבים לקפוץ למיים )
מתקנים וחוזרים להטיס רק ככה בסוף לומדים
בהצלחה ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
אני חושב שאתה טועה פה, הבחור אמיתי ועבר היום הסבר מקיף שאני בטוח שהוא לא זוכר חצי ממנו - יותר מדי חומר בפעם אחת..
גם השאלה שלו לגיטימית ואני יכול למצוא פה שירשורים אחרים עם אותה השאלה בדיוק ועם תשובה רצינית. יש פה מישהו שלא מבצע שום תיקון למסוק בזמן ההמראה?
הדבר היחיד שמשה צריך ללמוד (בדחיפות) הוא להשתמש באפשרות החיפוש וביכולת הקריאה שלמד ביסודי לפני שהוא שואל שאלות שענו עליהן כבר מספיק פעמים - אבל גם פה יש מספיק משתמשים חדשים ששואלים שאלות קיטבג לפני שניסו בכלל לחפש ואנחנו עדים לשאלות כאלה שחוזרות על עצמן כמעט כל יום.
אלעד, הבעייה של משה זה לא חוסר הידע, אלא האטיטיוד,ההתנהגות והתיפקוד. ואת זה שום הדרכה בכיווני מסוק לא יכולה לפתור.
היום הוא איתך אבל מחר הוא מרגיש כמו אלן זאבו לפחות והולך להראות לכולם מאיפה משתין הדג, וזה לא השתנה וגם לא יישתנה בעתיד.
אני מבין משהו במסוקים, אבל בבני אדם אני מבין (בצורה מקצועית) פי מליון....
הבן אדם נשאר מסוכן
ממש לא נכון, הוא פשוט לא מבין עד כמה הענין מסוכן ואני מעריך שהוא יבין בריסוק הראשון.
הוא בכלל לא מתנהג כמו שהוא נשמע פה ואני לא חשב שהוא יהיה מטיס מסוכן.
אני מכיר הרבה אחרים שחושבים שהם זאבו ומטיסים 3D בלי להתייחס לעובדה שהם נמצאים 5 מטר מהקהל - זה הרבה יותר מסוכן לטעמי.
בכל מקרה, לא כדאי לתת לו 'חופשה' מכאן כי אז הוא ינסה דברים לבד וזה יהיה הרבה יותר גרוע.
דרימר,
אני יכול לדבר איתו ולהסביר אבל אני לא יכול לקחת אחריות על המקלדת שלו..
אני מעריך שהוא קורא את זה -
אז משה, אם אתה באמת מסתובב פה ורואה את זה - תתחיל להקשיב, לקרוא ולהפנים. אפשרויות החיפוש פה נוצרו למענך, תשתמש בהן. מעבר לכך - כשאתה שואל שאלה, תקרא את התשובה ותתייחס לפני שאתה עושה מה שבראש שלך אחרת אתה מכיר כבר את התגובות..ובצדק לדעתי. השאלה שלך לגבי הנטייה של המסוק הייתה אמנם במקום אבל לאחר הפתיחה הסוערת שלך - אף אחד כבר לא רצה לשמוע והתייחס אליך כאל מסוכן. שים לב ותפנים.
אם אתה בכל זאת מתכנן להמריא לבד, טפל בדברים שדיברנו עליהם, צא לשדה, קח מרחק של 10 מטרים ממך ותנסה. לפני כן כדאי שתכין קצת שקלים כדי לקנות חלקים להחלפה לאחר הריסוק, מסוק 500 אמנם הרבה יותר יציב מ 450 אבל גם הוא נתון לחסדי רוחות השמיים ולכן יש הרבה תופעות שאתה לא מכיר ולא תראה בסימולטור שיגרמו לך לרסק אם אתה מטיס ללא מדריך צמוד.
אלעד.