תגובה להודעה: מי ביקש איכות סינית ולא קיבל?!?!
לא העלבתי אותו, רק חזרתי על מה שנאמר לפני
אתה מוזמן להתבונן:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=22844
או התגובה של אייל באשכול הזה:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=22693
ציטוט:
משה נכון שאתה מישהו מהפורום שמנסה להתסלבט עלינו ונרשם בתור משתמש פיקטיבי ושואל שאלות שאפילו ילדים בגנון היו צוחקים עליו וזורקים עליו בוץ בחצר?
אבל מה זה קשור לנושא?
אם אחרים מעליבים ומתנשאים זה לא אומר שאתה גם צריך לעשות את זה.
ואם מישהו יקלל אותך ואח"כ עוד מישהו יבוא ויקלל אותך הוא יוכל להגיד להגנתו שהוא רק חזר על הדברים שמישהו אחר אמר?
לא נראה לי..
צודק, טעיתי, אני מתנצל
(ואני לא אומר את זה כדי שתרדו מהנושא, אני מתכוון לזה)
אפשר עכשיו לחזור לנושא?
משהו אחד יאמר לזכות FXP, שם לא יעברו מנושא על תקלה לנושא על בעיות התנהגות או באיזה טמפ' העוף יוצא מספיק מבושל
תאמת? אתם יותר גרועים מFXP, לפחות שם יש חוקים שמונעים מכאלו סטיות חדות מנושאים (דבר שקורה בכל נושא ונושא)
ואני מאמין שעכשיו נעבור לדיון על FXP :)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
נדב בועז
צודק, טעיתי, אני מתנצל
(ואני לא אומר את זה כדי שתרדו מהנושא, אני מתכוון לזה)
אפשר עכשיו לחזור לנושא?
משהו אחד יאמר לזכות FXP, שם לא יעברו מנושא על תקלה לנושא על בעיות התנהגול
תאמת? אתם יותר גרועים מFXP, לפחות שם יש חוקים שמונעים מכאלו סטיות חדות מנושאים (דבר שקורה בכל נושא ונושא)
ואני מאמין שעכשיו נעבור לדיון על FXP :)
אני רק בא להגיד שאתה צודק
אתה יודע כמה פעמיים שאלתי שאלות פה
ואנשים מביאים תגובות שבכלל לא קשורות וחושבים שזה מצחיק ?
תבנה מוגי! תקנה DX7! יש עיכובים בדואר! סיכמתי את הנושאים האחרים, בוא נחזור לקצר החשמלי.
(ואם למישהו יש ספק - אני עומד מאחורי כל משפט שאמרתי למשה, ואני גם עומד מאחורי האוטו שלי אם הוא מתחיל להטיס לידי)
אני מודה לך על התקציר המתוקצר :)
יש לי מספר דברים קטן לומר לך ואני עונה כי אני חושב שזה חשוב על אף שכישוריך וכישורי אביך בהנדסת אלקטרוניקה לא יודעים להסביר את התקלה.
המחבר הסיני הוא בסך הכל מגשר המחבר שתי סוללות בטור למטען, כל תקלת חיבור פה היא רק אם חיברת סוללות הפוך, בכח או הצלבת את המחבר הראשי.
ולעניין האזהרה שלי:
כשאני אומר סוללות שונות ותקרא טוב טוב את מה שכתבתי , זה סוללת 900 מילי הפרוקה כמעט לגמרי ומתחה 3.3V לתא, לידה אם תחבר סוללה זהה אבל טעונה כמעט מלא , למשל ב4V לתא, אתה מסתכן בפיצוץ הסוללה הזו, למה?
חשבון:
3.3*3+3*4=21.9V שזה מבחינת המטען שקול לסוללה אחת שמתח תא בודד שלה הוא :3.65V
ולכן הזרם שיזרום לסוללה הוא זרם טעינה מלא כי מבחינת המטען יש לו סוללה המלאה פחות מחצי.
מאידך לסוללה שתאיה הם 4V והיא טעונה כבר לכ80% מהקיבול מותר להזרים כעט רק כחצי מהזרם בכדי לא להפיל מתח גבוה מדי על ההתנגדות הפנימית. אבל.... המטען לא יודע את זה. מה קיבלת??? פיצוץ:eek:
ועכשיו לעניינים אחרים, מאז הצטרפת לפורום לא הפסקת להתבכיין שלא מתייחסים אליך ברצינות, בתור "אחד שמבין" טענת שחייב להמצא מקלט פוטאבה סיני זול וש"תביאו לי" מקלט זול ולא ב80$, אחרי זה התבכיינת על עוד נושאים כאלו ואחרים שבתור מישהו המציג עצמו כ"אחד שמבין" הסתמנת בתור ה-"בדיחה" של הפורום.
אחרי זה אתה מספר לנו שאבא שלך מהנדס אלקטרוניקה בכיר וטס לו להנאתו בבאקאיי, תחביב "זול" שכל אחד מאיתנו עוסק בו וודאי שאין לו כסף לתמוך בך בקניית המקלט (הכל הלך על הבאקאיי??).
פתחת, בנוסף, שרשורים הזויים שהקנו לך נקודות "זכות" והיו לך טענות על חוקי הפורום ה"חדשים" ואז אתה גם מבקש חוקים נוספים שיגבילו את המשתתפים.:eek: (הלו ומה איתך ילד?)
אני יכול לסכם במשפט אחד שאתה כנראה אוהב לפי העדויות שלך ושל אחרים פה:
אפשר לנעול!
גם אני נגרר:
+3
זאת תהיה הפעם האחרונה שבה אצטט אותך כי נראה שאתה תמיד תמצא על מה להתלונן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
יש לי מספר דברים קטן לומר לך ואני עונה כי אני חושב שזה חשוב על אף שכישוריך וכישורי אביך בהנדסת אלקטרוניקה לא יודעים להסביר את התקלה.
המחבר הסיני הוא בסך הכל מגשר המחבר שתי סוללות בטור למטען, כל תקלת חיבור פה היא רק אם חיברת סוללות הפוך, בכח או הצלבת את המחבר הראשי.
לא לא ואממ... לא.
יש לי גם עד שאני מוכן להביא שהיה איתי (אולי אתה מכיר אותו, שמו רובל)
ולעניין האזהרה שלי:
כשאני אומר סוללות שונות ותקרא טוב טוב את מה שכתבתי , זה סוללת 900 מילי הפרוקה כמעט לגמרי ומתחה 3.3V לתא, לידה אם תחבר סוללה זהה אבל טעונה כמעט מלא , למשל ב4V לתא, אתה מסתכן בפיצוץ הסוללה הזו, למה?
חשבון:
3.3*3+3*4=21.9V שזה מבחינת המטען שקול לסוללה אחת שמתח תא בודד שלה הוא :3.65V
ולכן הזרם שיזרום לסוללה הוא זרם טעינה מלא כי מבחינת המטען יש לו סוללה המלאה פחות מחצי.
מאידך לסוללה שתאיה הם 4V והיא טעונה כבר לכ80% מהקיבול מותר להזרים כעט רק כחצי מהזרם בכדי לא להפיל מתח גבוה מדי על ההתנגדות הפנימית. אבל.... המטען לא יודע את זה. מה קיבלת??? פיצוץ:eek:
מה אתה סח
לא.
ועכשיו לעניינים אחרים, מאז הצטרפת לפורום לא הפסקת להתבכיין שלא מתייחסים אליך ברצינות, בתור "אחד שמבין" טענת שחייב להמצא מקלט פוטאבה סיני זול וש"תביאו לי" מקלט זול ולא ב80$, אחרי זה התבכיינת על עוד נושאים כאלו ואחרים שבתור מישהו המציג עצמו כ"אחד שמבין" הסתמנת בתור ה-"בדיחה" של הפורום.
אחרי זה אתה מספר לנו שאבא שלך מהנדס אלקטרוניקה בכיר וטס לו להנאתו בבאקאיי, תחביב "זול" שכל אחד מאיתנו עוסק בו וודאי שאין לו כסף לתמוך בך בקניית המקלט (הכל הלך על הבאקאיי??).
מעולם לא הצגתי את עצמי כאחד שמבין מכיוון שאני לא. (ביחס למשתמשים אחרים בפורום)
אשמח לקבל קישור לאשכול בו הסתמנתי בתור הבדיחה של הפורום
את הציוד שלי אני קונה לעצמי, אני מניח שאבא שלך לא קנה לך את הבית, הטיסנים ואת הרכב. אני צודק?
לא הייתי משתמש במילה "התבכיינת" כי זאת לא מילה נעימה ויש צורות רבות להתבטא, כנראה שאתה בוחר בדרך המעליבה.
בכל מקרה לא הייתי מודע למחירי המקלטים של פוטבה באותו הזמן, אני גם לא חייב לך הסברים.פתחת, בנוסף, שרשורים הזויים שהקנו לך נקודות "זכות" והיו לך טענות על חוקי הפורום ה"חדשים" ואז אתה גם מבקש חוקים נוספים שיגבילו את המשתתפים.:eek: (הלו ומה איתך ילד?)
אכן כן
ומה איתי? הכל טוב, מה איתך?
אני יכול לסכם במשפט אחד שאתה כנראה אוהב לפי העדויות שלך ושל אחרים פה:
אפשר לנעול!
הייתי עד לכך שהוא חיבר תקונקטורים נכון וששתי הסוללות היו מרוקנות וזאת
לאחר בדיקה עם מודד מתח.
בנצי, יש עד....
אנחנו טועים.....
אני לא בטוח שפייפל נותנים אחריות על המוצרים של הסיני...
פייפל ידאגו לפצות אותך במידה וחנות או ספק אחר שלקחו ממך כסף ורימו אותך או לא שלחו לך את המוצר.
דבר שני, אם כבר השתמשת במפצל הזה והוא עבד בסדר, אין סיבה שפתאום הוא יתקלקל מעצמו.
דבר שלישי, זה שהבדיל נראה כאילו מישהו השפריץ אותו זה בגלל הקצר. לפני כמה ימים ראיתי סוללה שמתחברת הפוך וממיסה הלחמות גדולות (ובידודי סיליקון של הכבלים)...
נו למה השרשור עוד פתוח ביקשתי לנעול .... מנהליייםםם פליייזז
(אגב, אני הייתי מחליף אבא, הבית, היאכטה הג'ט שלי וגם הSLK בחניה שלי נקנו על ידי אבי :))
עריכה: שיט קיבלתי זימון למשפט עם אדים :D
* היה עוזר אם היית מצלם גם את הצד התחתון של הפרינט.*
משום מה השירשורים האלה נשמעים יותר כמו משפט עם הדים....;)