תגובה להודעה: בהדלקת השלט יש הודעה +תמונה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
מעיין, זה השומר מסך שלו.....:D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
זה לא בעיית תוכנה, אלא הוא קיבל שלט פגום(הבעיה היא במסך לא בתוכנה).
לכל המשמיצים !
מחיר השלט הזה 350 ש"ח בלבד!!! והוא נותן פונקציות של שלטים שמחירם אלפי שקלים.
למי שאין את היכולת לקנות באלפי שקלים זהו פיתרון ענק !
השלט הזה מאוד נוח לתיפעול עושה את עבודתו נאמנה , הבן שלי מטיס איתו כבר כמה ימי הטסה ונהנה מכל רגע איתו .
ואני בטוח שאם נחפש נמצא גם פוטבה וגם JR וספקטרום שהגיעו דפוקים .
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amnon
לכל המשמיצים !
השלט הזה מאוד נוח לתיפעול עושה את עבודתו נאמנה , אני מטיס איתו כבר כמה ימי הטסה ואני נהנה מכל רגע איתו .
מרצדס ואוטוביאנקי שניהם נוסעות,השאלה מי הראשונה שתעלה על הגרר למוסך או לפח,סביר להניח שהשניה מביניהם,כרגע אני רואה ביקורות לא רעות על השלט,השאלה לטווח הארוך אם הוא ימשיך לעמוד בזה,הבעיה אצל רוב חברי הפורום שהם מטיסים פעם בשבוע(סופ"ש),השאלה אם אחד כמוני שמטיס כמעט כל יום אם הוא יחזיק מעמד לזמן ארוך,לי ניראה שלא,זוהי דעתי בלבד בלי לשלוח לי עכשיו את הקומנדו:D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ללו
מרצדס ואוטוביאנקי שניהם נוסעות,השאלה מי הראשונה שתעלה על הגרר למוסך או לפח,סביר להניח שהשניה מביניהם,כרגע אני רואה ביקורות לא רעות על השלט,השאלה לטווח הארוך אם הוא ימשיך לעמוד בזה,הבעיה אצל רוב חברי הפורום שהם מטיסים פעם בשבוע(סופ"ש),השאלה אם אחד כמוני שמטיס כמעט כל יום אם הוא יחזיק מעמד לזמן ארוך,לי ניראה שלא,זוהי דעתי בלבד בלי לשלוח לי עכשיו את הקומנדו:D
ללו, אם אתה מטיס כל יום אתה חייב סוס עבודה כמו ה-DX7... - תחליף! :D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
OneLink
זה לא בעיית תוכנה, אלא הוא קיבל שלט פגום(הבעיה היא במסך לא בתוכנה).
לא לא.. הבעיה הייתה בתוכנה. לפחות ככה כתוב בשרשור המקור
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amnon
לכל המשמיצים !
השלט הזה מאוד נוח לתיפעול עושה את עבודתו נאמנה , אני מטיס איתו כבר כמה ימי הטסה ואני נהנה מכל רגע איתו .
אני מסכים איתך שזה פתרון זול אבל לדעתי הוא טוב רק להתחלה - ואז באותו מחיר אפשר לקבל FUTABA או SPEKTRUM שישרתו את המתחיל בתחביב עד שיחליט אם הוא רוצה שלט רציני יותר.
ועוד משהו:
שאלה כנה, היית מטיס איתו דאון שבאמת צריך את כל הפנקציונאליות שלו? כלומר נגיד 8 ערוצים? דאון כזה מחומרים מרוכבים עולה מעל 6000 ש"ח. התשובה שלי היא לא.. אז למה צריך את כל הפונקציונאליות הזו?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
לא לא.. הבעיה הייתה בתוכנה. לפחות ככה כתוב בשרשור המקור
אני מסכים איתך שזה פתרון זול אבל לדעתי הוא טוב רק להתחלה - ואז באותו מחיר אפשר לקבל FUTABA או SPEKTRUM שישרתו את המתחיל בתחביב עד שיחליט אם הוא רוצה שלט רציני יותר.
ועוד משהו:
שאלה כנה, היית מטיס איתו דאון שבאמת צריך את כל הפנקציונאליות שלו? כלומר נגיד 8 ערוצים? דאון כזה מחומרים מרוכבים עולה מעל 6000 ש"ח. התשובה שלי היא לא.. אז למה צריך את כל הפונקציונאליות הזו?
איזה שלט חדש של פוטבה או ספקטרום אפשר למצוא ב-350 ש"ח ?
אין שום סיכוי שאשקיע 6000 ש"ח על דאון ,כי אין לי ...
השלט הזה הוא פיתרון נוח ונגיש ,קניתי אותו כמתנת יום הולדת וכדי לרצות את הבן שלי ,שכל כך רצה שלט משלו ולא פחות משוכלל ממה שיש לאבא שלו.
אפשר למצוא DX6I משומש בסכום הזה או FUTABA או אפילו הייתי קונה 72 ולא עובד עם 2.4 סיני. אבל זו דעתי ואתה החלטת מה שהחלטת:) הנקודה שלי היא שאם אתה זקוק לכל הפונקציונאליות של השלט כדאי מאוד שלא תטיס איתו את הדאון שדורש את כל זה..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
אפשר למצוא DX6I משומש בסכום הזה או FUTABA או אפילו הייתי קונה 72 ולא עובד עם 2.4 סיני. אבל זו דעתי ואתה החלטת מה שהחלטת:) הנקודה שלי היא שאם אתה זקוק לכל הפונקציונאליות של השלט כדאי מאוד שלא תטיס איתו את הדאון שדורש את כל זה..
דרימר אני שואל שוב בצורה ברורה יותר:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
ועם שלט jrx9303 ההיתה מטיס דאון כזה? אם התשובה היא כן, אז למה לא עם הסיני עם מודול שידור כזה לדוגמה? מה הסיכויי שתוך כדי טיסה התכנה בסיני תידפק (אתה כמומחה למחשבים ומתמתיקה יודע שאין כמעט סיכויי כזה), לעומת ה-jrx9303 שהסיכויי שתהיה בעיית רדיו גבוהה בצורה בלתי נסבלת.
דוד, יש לך ניסיון עם המודול בקישור ששמת?
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
דוד, יש לך ניסיון עם המודול בקישור ששמת?
לצערי לא, אבל הוא FHSS שזה כבר טוב, תומך טלמטריה. ולפי דיווחים ב-rcg הוא משתווה רק לפוטאבה!! אנשים מטיסים איתו ג'טים. ובהשוואות טווחים הוא היה בעל טווח גבוהה מספקטרום/JR ומקורונה (שנחשבים בעלי טווח מרשים).
אם לוקחים את המודול הזה בשילוב עם jr9303 (לא JRX9303) או פוטאבה 9C אז יש לך מערכת רדיו מושלמת.
http://www.youtube.com/watch?v=t31P1riiwqI
http://www.youtube.com/watch?v=-ge8aN5v8H4
עם זה אני עלול להסכים (צריך לשחק עם המודול כדי לדעת אם הוא באמת טוב... עוד מודול סיני-בלי שום נימה של זלזול:))
אבל הנקודה שלי שבשלט אני לא אקח משהו שאין לו הסטוריה. יש דברים שאפשר להתגלח עליהם. לדעתי שלט/מקלט זה לא אחד מהם, זאת השקעה גדולה מדי ומסוכנת מדי.
אם עוד 3-5 שנים ה Turnigy יוכיח את עצמו(ייצור סדרתי, תמיכה לאחור, מספר תקלות סביר, service bulletins, מספר רב של מערכות וכו') אדבר אחרת אבל נכון לעכשיו זאת דעתי.
אני מאוד מקווה שאתה תהיה צודק, זה יהיה כיף בכיס.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amnon
דרימר אני שואל שוב בצורה ברורה יותר:
עדיף משומש/72 לדעתי.