תגובה להודעה: עדכון Firmware לבעלי GoPro HD ממש בקרוב - עדכון מהימים האחרונים...
ספר לו מה ההבדל בין תאוריה למציאות.
תגובה להודעה: עדכון Firmware לבעלי GoPro HD ממש בקרוב - עדכון מהימים האחרונים...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
אני חושב שזו צריכה להיות החתימה שלך.
איך אתה נותן עצות לכולם ומשתתף בשרשורי FPV ושאר ירקות שבכלל לא ביתקת את בתוליך?
איך? אני רק מעתיק את מה שרושמים החבר'ה ב-RCG, מה עשיתם ממני? מבקר?
אני נעזר בניסיון של אחרים בשביל ללמוד.
תנסו אולי להיזכר איך אתם התחלתם בתחביב ואז תרדו עליי (אם יהיה לכם על מה).
לא נראה לי שמישהו מאיתנו התחיל בתחביב בלתת עצות דברים שהוא לא מבין/עשה ולהטעות אנשים שחושבים שמדברים עם איש בעל ניסיון כשבפועל הוא לא עשה כלום.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
לא נראה לי שמישהו מאיתנו התחיל בתחביב בלתת עצות דברים שהוא לא מבין/עשה ולהטעות אנשים שחושבים שמדברים עם איש בעל ניסיון כשבפועל הוא לא עשה כלום.
לא יכולת לתאר טוב יותר את מה שבעצם לא קורה.
בכלל אין לי כוונה להטעות אנשים, כוונתי ללמוד מאנשים, אם מישהו שואל שאלה ואני עונה מתוך ידיעה שקראתי עליה לא מזמן, זאת עדיין רק דעתי, זה רק עניין של זמן עד שיקום מישהו ויכתוב שאני טעיתי, מה הביג-דיל? אנשים טועים, זה טבעי, אבל לא צריך לתפוס על כל שטות קטנה, זה ממש לא לרמה של הפורום כל המשטר הזה.
הפורום שהיה בזמנו של MSN היה הרבה יותר הומני ודמוקרטי, הייתי ממציא כל מיני דברים, פותח דיונים שבממוצע נמשכו למעלה משלושה עמודים, מה אני אעשה, יש לי כישרון להדליק את הפורום, אז למה להשתיק אותי? אני סך הכל חבר בפורום, מעולם לא יצאתי נגד ההנהלה וזה גם בכלל לא מעניין אותי.
תומר קודם כל תשתה כוס מים ותירגע :)...
אף אחד לא בא פה בתלונות לזה שאתה תורם מהחומר שאתה קורא
ב-RCG ואפילו זה יכל לעזור בהרבה מקרים.
אבל. וזה אבל חושב תקפיד בבקשה לסגנן את ההודעות שלך כך
שנבין מאיפה את מביע את הדעה שלך בנושא, זה הכל.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
motiganot
תומר קודם כל תשתה כוס מים ותירגע :)...
אף אחד לא בא פה בתלונות לזה שאתה תורם מהחומר שאתה קורא
ב-RCG ואפילו זה יכל לעזור בהרבה מקרים.
אבל. וזה אבל חושב תקפיד בבקשה לסגנן את ההודעות שלך כך
שנבין מאיפה את מביע את הדעה שלך בנושא, זה הכל.
ראה את העניין כמסודר. ;)