אצלי היא ניצבת לקרקע.
Printable View
אצלי היא ניצבת לקרקע.
תגיד, למנוע OS75 ממה זרוע המצערת עשויה? מתכת אולי? המוט המניע גם מתכתי אולי?...
לא ניראה לי שיש בעיה עם הפושורד שמחובר למנוע .אבל כן יכול להיות שהמפסק הon-off גורם לניתוקים או הקונקטור של הסוללה או המפסק .יכול להיות בעיית מגעים וכבר קרו לי מיקרים כאלה.
תפעיל את המערכת בבית תוך כדי מישחק בסטיקים של השלט נסה לגעת בחיבורים והקונקטורים ואפילו מכות קטנות על המפסק ותיראה אם יש ניתוקים.
אם גם זה לא עזר תנסה להצליב מקלטים אם יש או אפילו להלוות מחבר.בהצלחה
אתה צריך לחשב את מהירות הטיסן,
ובהתאם לכך לשמור גובה מתאים לשתי שניות.
לחלופין אתה יכול לעלות את הטיסן לגובה ולצלול עם מנועה מלא תוך כדי ספירה בלב "עשרים ואחת ,,, עשרים ושתיים" במידה והתרסקת על הקרקע אז תנסה מגובה גבוהה יותר. במידה ולא התרסקת נסה גובה נמוך יותר עד שתתרסק ואז תדע שזה הגובה המינימלי לשלט שלך .
הנה תגובה יותר רצינית.
לא מטיסים עם שלט שמתנתק לשתי שניות ולא לשניה ולא לחצי שניה
לא מטיסים עם שלט שעושה ריסט כשמזיזים הגה כיוון
לא מטיסים עם שלט צעצוע טיסן עם מנוע "0.75 ואין גובה מספיק בטוח לבדיקות.
מספיק רציני ?
:D הפלת שני אנשים על הרצפה מצחוק, גדווול
חבר שלי מבקש להיכנס לתחום ורוצה עוד ייעוץ ממך ורוצה לחייב אותך... האם השיטה של 21...22 טובה גם ללימוד הטסה?
שלום רב, הייתה לי בעיה דומה במקלטים ,אימצתי את העצה שלך לבדיקה ,בעקבות הבדיקה
בשטח איבדתי 7 טיסנים , ועדיין לא מצאתי את הגובה הנכון, אני רוצה מייל שלך ע"מ לחייב אותך בעלויות המטורפות של שיטת "הבדיקה" שלך.... אתה עושה העברה בנקאית?:eek:
:D
אתה מסתכל על חצי הכוס הריקה.
אומנם איבדת 7 טיסנים אבל אחרי שיהיה לך את הגובה המדוייק אין לדעת כמה טיסנים הצלת.
מכיוון שכך ולשאלתך האחרונה , אני מקבל ציק פתוח שהרי אמרו שאת מספר הטיסנים שניצלו עדיין לא ניתן לאמוד.
במידה ואתה מאמץ גם את לימוד ההטסה בשיטה זו למניין הטיסנים שניצלו יש להוסיף את מחצית הטיסנים שכבר ריסקת כשניסית לקבל אומדן גובה בטוח שהרי בו זמנית גם למדת להטיס וגם מדדת גובה ייתכן שיש להוסיף 2/3 מהטיסנים שריסקת שהרי באותו הזמן גם למדת לרסק וזה כבר לקח לחיים כפול 3 שרק 1 ממנו נזקף למדידת גובה שעליה אני מחייב כמספר הטיסנים שניצלו ובגינה יש לשלוח אליי צ'יק פתוח כאמור בסעיף האחרון בשאלתך הראשונה.
ולסיכום
עם שלט צעצוע מטיסים מקסימום טיסן צעצוע וגם זה בזהירות רבה.