תגובה להודעה: רושם ראשוני ממערכת היטק אורורה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GA02
תן לי לנחש , אין לך את השלט הזה , גם לא ניסיון איתו ...
אז ככה : שלט מדהים !
שלט שעוקף בקלות שלטים כמו ה DX7 וה 9303 של JR .
לדעתי גם את ה 10C של פוטאבא אבל הרבה יגידו ש"אין על פוטאבא" , "שיטת השידור של פוטאבא הכי טובה וכו וכו .. "
האורורה זה השלט הכי נוח שיצא לי להתעסק איתו .. נוח מאוד להחזיק ובעיקר נוח לתפעל אותו .
הוא פשוט מדבר איתך , שואל אותך שאלות שחוסכות לך המון זמן .
הדבר היחידי שחסר בו זה שידע להכין קפה .
פשוט שלט מדהים
שלי גם מכין קפה :)
אני לא מבין משהו מכל השרשור הזה.
הבחור פתח שרשור על בעיה (ותקן אותי אם אני טועה כמובן) באלגוריתם שאמור לחשב את זמן הסוללה הנותר, ברור אם כך שהאלגוריתם לא נכון, ואין לסמוך עליו מכיוון שהוא לא מסוגל לקחת בחשבון
מקרי קצה של סוללות (אם אכן מדובר בסוללה תקולה/שלא הוטענה כראוי, ואם הסוללה תקינה ונמצאת במפרט הסוללות שאיתן אמור האלגוריתם לעבוד וכן הוטענה כראוי אז האלגוריתם פגום מיסודו) ולכן אין טעם בשימוש בפונקציה הזאת כמחסום לסיום ההטסה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
GA02
תן לי לנחש , אין לך את השלט הזה , גם לא ניסיון איתו ...
אז ככה : שלט מדהים !
שלט שעוקף בקלות שלטים כמו ה DX7 וה 9303 של JR .
לדעתי גם את ה 10C של פוטאבא אבל הרבה יגידו ש"אין על פוטאבא" , "שיטת השידור של פוטאבא הכי טובה וכו וכו .. "
האורורה זה השלט הכי נוח שיצא לי להתעסק איתו .. נוח מאוד להחזיק ובעיקר נוח לתפעל אותו .
הוא פשוט מדבר איתך , שואל אותך שאלות שחוסכות לך המון זמן .
הדבר היחידי שחסר בו זה שידע להכין קפה .
פשוט שלט מדהים
מסכים עם כול מילה, היה לי פוטבה, ספקטרום, סנווה ועכשיו אורורה, אין שלט יותר נוח וידידותי לתפעול כמו האורורה עם מהירות שידור ורגישות בסטיקים- פשוט מגיב בצורה מושלמת, אגב הפחות נוח לתפעול מכולם היה הפוטבה, לדעתי האורורה שלט מדהים מבחינת תפעולית, מבחינה חזותית- דרוש שיפור..:)