תגובה להודעה: כמה שאלות על זנב.
הרעיון שעומד מאחרי מירכוז הסרוואים והמיכניקה כך שהזרוע תהיה אנכית לפושרוד בא לאפשר טווח תנועה קווית שווה לשני הצדדים.
מכיוון שהסרוו בעצם נותן תנועה סיבובית שההמרה שלה לא לינארית, יוצא שרק סביב המצב של 90 מעלות יתקבל טווח תנועה זהה.
וזה נכון גם לגבי זרועות נוספות שממירות תנועה ישרה לסיבובית או להפך כדוגמת הזרוע בזנב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ליאור זהבי
אף מסוק בעולם לא יכול לטוס עם 0 מעלות בזנב מבלי להסתבסב. הסיבה שהמסוק שלך טס באופן תקין בכל את היא שהג'ירו שלך כל כך טוב (היצרן עשה עבודה טובה) שהוא מפצה גם על השגיאה הנ"ל (באופן קונסיסטנטי לאורך כל הטיסה) מבלי שתרגיש.
כך או כך ההמלצה הנ"ל שגויה מבסיסה ואני ממליץ בחום לאף אחד לא לנהוג לפיה, אלא לפי שאר ההמלצות שניתנו בשרשור.
אני מבין שלכל דבר יש לך תשובה....;) אין לי כוח להתווכח איתך ולהסביר לך שגם במצב של לא שומר זנב הוא עומד לי כמו פלס באויר....אבל מה לעשות אתה חכם גדול שיודע הכל,יורה תשובות בלי להתבלבל .
צביקה
הסבר יפה ונכון אך למעט בזנב מפאת ההסבר שנתתי לעיל לגבי זוית הלהבים שמתקבלת במרכז הציר.
כל אלה כמובן לא כוללים "מסוק מיוחד" שבזוית להבי זנב 0 וללא שומר כיוון ונשאר ישר. שם ספציפית לא צריך להתייחס למה שאמרנו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
עמיתפורת
צביקה
הסבר יפה ונכון אך למעט בזנב מפאת ההסבר שנתתי לעיל לגבי זוית הלהבים שמתקבלת במרכז הציר.
כל אלה כמובן לא כוללים "מסוק מיוחד" שבזוית להבי זנב 0 וללא שומר כיוון ונשאר ישר. שם ספציפית לא צריך להתייחס למה שאמרנו.
אני חושב ש TRX 700 הוא גם מסוק מיוחד.הכל תלוי ב SETUP. ואיך מכוונים אותו.המסוק המיוחד שלי לפחות מצליח לטוס עם פיץ "0". :)
מתחילה לגרד לי היד על כפתור ה BAN.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
אני חשבתי שמי שיש לו עודף טוסטסטרון שילך להז... זה מוריד את רמת ההורמון הנדון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
MDreamer
חשבתי שזו האצבע שמגרדת :)
אל תשאל מעיין.היום בדיוק בשעה תשע וחצי נדפק לי הברז באמבטיה והאינסטלטור אפילו לא טרח להודיע לי שהוא לא מגיע.מה אני אגיד לך,אני אזמין את האינסטלטור לתקן לי את הברזים שוב .
סטוגודושששששששש :):):)
דרימר,
אני יכול להבין אותך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ליאור זהבי
דרימר,
אני יכול להבין אותך.
גם אני יכול להבין את ליאור שמבין את דרימר....