תודה עידו על הסטאפים והמידע - אין כמוך מקצוען אמיתי !:cool:
רונן
Printable View
תודה עידו על הסטאפים והמידע - אין כמוך מקצוען אמיתי !:cool:
רונן
אם הכנפיים לא מתפרקות אני מניח שקצת קשה לנייד אותו במכונית, לא?
מניסיון עם היאק זה לא קשה בכלל, הדבר יחיד שצריך לעשות זה לפרק את הגלגלים בזמן העברות
אני פשוט חיברתי חתיכת דיקט קטנה בגודל של מה שמגיע ל-כן נסע ועם בורג עץ קטן אני מחבר ומנתק את הכן נסע מהגוף =]
אני לא המטיס הכי הכי, למעשה אני טוב בלישבור דברים.
אני מאוד אוהב את היאק 55 של מר שגב. הוא באמת מוצלח מאוד,
את הגלגלים המצחיקים החלפתי בגלגלי ספוג. המקוריים היו שוקעים בכורכר, והרעש שהם היו עושים.....
אבל לדעתי טיסן חביב ומאוד סלחן, לעיתים ניראה לי שיש שם טייס אמיתי שדואג לשלמות עורו הפרטי
כך שכל נחיתה יוצאת טוב.
הטיסן גדול וניראה היטב מהקרקע. נדיר שיש דיסאוריינטציה איתו.
למרות הכל עדיין הוא שלם.
ותודה לעידו שגב שיצר את הטיסן החביב הזה....
כשימות המיסכן ניקנה את השידרוג, אבל הוא עדיין ישאר שין הטיסנים הכי חביבים שלי.
גידי
מישהו יודע היכן ניתן לרכוש את הסוחוי הזה ?
לפני חודש אמרו בשלט רחוק שיגיע מלאי תוך 3 שבועות והיום התקשרתי שוב ואמרו שיש בעיה בייצור ולא ידוע מתי יגיע...
ליאור
במלאי
כדאי לצפות ב HD
http://www.youtube.com/watch?v=gZg4DzdWEKw
מה אתם אומרים?
יפה מאוד!
רק חבל שהתמונות זזות מהר מידי
פרסמתי שרשור בניה...
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=31082
אתמול בניתי את שלי והיום עשיתי טסט ,והטיסן הזה פשוט מדהים.שווה 450 שקל.סתםם:D 700שקל.
מגניב! למרות שבתצורה ה"שמרנית" יש יותר פרטים... :)
בכל מקרה העתק זאת לפורום סקירות.
ולמה לא צילמת את המוצר המוגמר...?
הי חברה, יש לי שאלה
אני היחיד שהיה חסר לו אחד מהצירים האלו ששמים בהגאים בקצוות?
הגיעו לי 5
4 למאזנות
1 להגה גובה (שנחתך לשניים)
וצריך גם אחד להגה כיוון אבל לא היה כזה
בהוראות כתוב שאני אמור לקבל 5, אבל בפועל צריך 6
יש פה משהו מוזר... האם זה פגם ייצור? או שאני שגיתי פה באיזה מקום?
תתחדש.
פרט חובה לסקירה : מה משקל הטיסה הסופי, עם הכל כולל הכל כולל הההככככללל ? :)
עכשיו חידה : האם קמתי מוקדם או שעוד לא הלכתי לישון ?? :D:D:D
אחלה סרטון הסברה , מיד נשלח לTelink
תודה על ההשקעה ,
עידו
יש צירי CA בכל חנות טיסנים או כמובן
http://www.hobbycity.com/hobbyking/s...idProduct=8424
אני החלפתי את ההורנים בהגה גובה ובהגה כיוון למשהו יותר רציני והוספתי גלגל זנב .והצירים באיכות לא משהו.קניתי צירים יותר איכותיים.מה גם שבשאר הקרבון הדק חיזקתי בהצלבה את ההגה כיוון בני הצדדים וגם את הכנף הראשית שיפצרתי בקרבון שטוח ברוחב 4 מ"מ בתוך הכנף כך שעכשיו אין שום עיוותים כשנותנים פול אפ,והראדר מתפקד מצויין .ההגה גובה שופצר גם הוא בשני קרבונים משני הצדדים.בסופו של יום הטיסן טס בצורה מושלמת ונותנת תחושת הטסה וניסיון כאילו רק אתמול קיבלנו מדליה באיזה תחרות.עדיף ליקנות משהו פעם אחת טוב מאשר הרבה פעמים לא טוב ואז להתייאש.לגבי הגלגלים לא ממליץ להשתמש בקיים בגלל המישקל והגודל,ממליץ להחליף.ועל התוספת של האי פי פי בכני הנסע אני ממליץ בחום להתפטר מהר.סתם יוצר גרר ומיכשול בעת נחיתה.האמת שכל הזמן עד עכשיו תפסתי אותו ביד.אבל יום יבוא ובסוף אצטרך לינחות על הגלגלים.
חיימ'ה באיזה סטאפ אתה משתמש? כמה זמן טיסה? יש מספיק כוח?
מנוע טורנגי צהוב 3636 1110 KV ופרופ 11.4,7 וסוללה 2200 40C אני אומר לכם המנוע חזק מאוד מאוד והוא נותן לטיסן הזה בעיטה רצינית למעלה בזוית 90 מעלות וזמן טיסה בערך 13 דקות בטיסת טורק רול,נייפאדג ,רולנג הרייר וקצת השתוללויות באויר בפול מצערת והצלבת סטיקים.סט אפ מנצח.דרך אגב על הסט אפ קיבלתי המלצה מאורן בנית אחד התותחים בתחום.