תגובה להודעה: שקי ההגנה לליפו של הוביקינג
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
המרסק
זה מאד משנה מה קורה בשאר העולם.
אולי כל השקיות נותנות רמת בטיחות שווה וכולן לא היו עומדות במבחן הנ"ל. האם זה אומר שכל מי שמוכר שקיות כל שאר המוצרים שלו גם חרא ?
מאד יכול להיות שאותן שקיות נותנות רמת בטיחות מסויימת, שאינה 100% והמקרה הזה הוא מהקיצוניים.
בוודאי שמשנה..אבל זה לא רלוונטי למקרה, המוצר שמדובר כאן הוא מוצר ספציפי של הובי קינג, לא של "שאר העולם" (שיכולים למכור מוצרים נפלאים), אני לא אומר שה"שקית" היא לא מוצר יעיל (עמי שים לב!), אלא השקית הזאת (של הסיני!- כמו שמושיק כבר הדגיש) הוכחה כלא יעילה הלשון המעטה..וכך גם הסרטים שעמי העלה- אין להם כול קשר לנושא (כי גם שם יש שקית?) אם פעם יצא לך ללכת לסוכנות של הונדה (לצורך הדוגמה) וניסו למכור לך רכב, דיברו איתך על פרארי? השאלה (ואני נשאר בדוגמה של הרכב) זה לא האם מכונית זה דבר טוב? אלא, האם הונדה היא מכונית טובה?..
אני לא בטוח שניתן להשוות בין הפיצוצים, לפי הצילומים ההתנפחות בשקית של הוביסיטי הייתה מאוד מהירה וניפחית לעומת ניפוח איטי בשקית השניה (והיה גם שחרור דרך הסגירה)
רואים גם הבדלים בהתלקחויות של הסוללות ללא מיגון, לא כל התלקחות/פיצוץ נראית קטסטרופלית.
לא שאני תופס צד בוויכוח אם סיני טוב או לא וכמובן שבטיחות מעל הכל אבל למה הבחור טוען LIPO בפרוצדורה של NICD לא נראה לי תהליך שגרתי שמישהו עושה בבית....
אני מקווה שלא :eek: לפחות
אז אולי הבדיקה לא מדוייקת לגבי חיי היומיום:confused:
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ronmen
לא שאני תופס צד בוויכוח אם סיני טוב או לא וכמובן שבטיחות מעל הכל אבל למה הבחור טוען LIPO בפרוצדורה של NICD לא נראה לי תהליך שגרתי שמישהו עושה בבית....
אני מקווה שלא :eek: לפחות
אז אולי הבדיקה לא מדוייקת לגבי חיי היומיום:confused:
הסיבה לטעינה בפרוצדורה של NICD היא כדי להביא את הסוללה למתח שמעל 4.2 לתא. דבר שלא היה יכול להתבצע בטעינה בפרוצדורה של LIPO
יפה עמיחי כאן רואים בדיוק מה קורה יש היתלקחות מקומית שלא שולחת ריקושתים לחלל הבית ומדליקה את הרהיטים וכו' יש עשן אבל אין קטסטרופה .
אגב אצלי הם בתוך השקית הנ"ל מהסיני ובתוך קופסה מתכת ואטומה נגד התפוצצות.
תודה
ביי
עמוס