תודה !
Printable View
תודה !
אפשר להבין מה אתה בדיוק אומר כאן? שוב, לא ניתן להבין את הנק' שלך - אם יש לך איו דעה (גם אם היא שלילית מאיזושהי סיבה :confused:) לפחות דבר ברור ולא בצורה פחדנית ולא מובנת.
מה הופך סקייל WWII ל"הגון" יותר (כלשונך) ממסוק 3D מהמעלה הראשונה - דוגמאת הלוגו שמתואר בשירשור זה? שיותר קל לך להטיס אחד כזה? שהוא טס 4 דק' יותר כי הוא על ניטרו? משהו אחר????!!!!
אני מבטיח לך שאת הריגוש שאתה תקבל מלהטיס בעצמך סקייל WWII, אני יכול לעקוף ביתר קלות רק מלשים אותך לצידי כשאני מטיס את ה LOGO ואתה לא עושה כלום מלבד לעמוד לצידי - אתה מוכן להתערב על זה? אני כן, אגב...
אגב ההערה ש"מנתחת" את שוק המסוקאים בארץ, ממש לא במקום - ואם זו דעתך אחרי שהתמודדת עם "אינסוף" כיוונים ותיקונים; אז או שהאינסוף שלך הוא אינסוף קטן (ביטוי מתמטי כמו שאתה יודע, אבל הייתי הולך אפילו על אינסוף קטן מאוד), או שהניסיון שלך פשוט הרבה יותר קטן ממה שאתה טוען. ככה או ככה זה ניתוח לא נכון, ויש לא מעט כאלו שפשוט אוהבים את השפירית הזו גם אם הצ'ק שלהם בסוף החודש הוא 4 ספרתי בלבד, וכל הזמן שיש להם להשקיע בזה הוא ה- 4 שעות בשבת בבוקר שהאישה והילדים ישנים טוב טוב - בוודאות.
ליאור ידידי
כל עוד הפורום הזה חופשי, ולא מנוהל עיל ידי האירנים
אני ממליץ לכל דיחפין לכתוב את מה שהוא חושב
מבלי לדפוק חשבון לנפשות שמחפשות לריב
לילה טוב לכולכם
אכן ידידי - הרבה יותר מסמל, פשוט תאווה לאצבעות...
יש לפחות שניים שכתוצאה מהיום מפרסמים את הטירקסי 700 שלהם - ככה שאם מישהו מעוניין, יש 2-3 מסוקי 700 למכירה במחירים נמוכים לטובת שדרוג למיקאדו כמו שלי (פרטים בה"פ).
לגבי הסרוואים המשובחים של OUTRAGE - הם עוד יתפסו את מקומם בשוק, כמו כל סרוו HIGH END בעלות קצת יותר גבוהה משל האחרים, אנשים צריכים להחשף אליהם כדי להעריך אותם:
גיר טיטאניום נטול חופשים, מהירות מסנוורת, טורק עצום ויכולת עבודה עם מתח 8.4V בצורה ישירה הם רק חלק ממנת חלקם - ובנוסף למראה מדהים ואיכות גבוהה, אני מניח שהם יתפסו את מקומם בנישה הגבוהה (כמו 8717) עם הזמן.
- מערכת ייצוב 3 צירים (כולל זנב) של MIKADO מדגם Mini Vbar 5.0 Pro.
- סרוואים CCPM מדגם BL9080 של חברת OUTRAGE, עובדים במתח 6V - כתבתי עליהם כאן לראשונה (ניתן להתרשם מהנתונים המרשימים שלהם):
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=14548
- סרוו זנב של חברת MKS מדגם BLS980, סרוו מהיר מאוד.
- להבים ראש וזנב של חברת EDGE (להבי ראש FBL ייעודים).
- מנוע 4035-560kV של חברת SCORPION עם פיניון 12T מקובע עם מיסב נגדי.
- בקר 80A+ HV של חברת KONTRONIK עם BEC וגוברנור (עובד מדהים) מובנים.
- 2 סוללות 5S שמשורשרות בטור לכדי מתח סוללת 10S (סטאפ של 40V~), עם קיבולת של 4000mAh.
עובד מדהים בהספק מירבי מקורב של 5.5 כ"ס (פי כמעט 2 מטירקס 700 ניטרו) עם המון כוח וזוויות קולקטיב של +/- 12 מעלות - טס מדהים.
תתחדש ליאור ! אל תשכח חוות דעת על ההטסה.....
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon13.gif
תגובה שלא מוסיפה לך כבוד רב.
כמי שלא מכיר אותי ולא פגש אותי מעולם, אתה ממהר לקבוע דברים חסרי שחר וחסרי בסיס.
אין בתגובתך תשובה אחת עניינית לשאלות שהצגתי בתגובתי הראשונה, ונראה שאתה מתחיל פרובוקציה בדיוק כמו זו שגרמה לך לעזוב את תפוז - מעבר לכך, נראה שכרגע מה שמניע אותך הוא יצר קנטרני ורצון לא מובן להרוס שירשור שיתוף שלי.
אני מבקש ממך לשמור על ענייניות, אמנם איני מנהל פורום זה אך לחלוטין אני זה שפתח את השירשור הזה - ואשמח מאוד אם תתרום לו ברמה העניינית ולא הקנטרנית, אשמח לענות לך על שאלות ענייניות בנושא. את הקווים האישיים (אם יש כאלו) תשאיר להודעות הפרטיות ו/או לטלפון.
תיתדש ליאור!
נראה דליקטס!!
נ.ב
הקרבונים שביקשת נמצאים אצל קצב..
חוות דעת על ההטסה, אז ככה:
אני מגיע לשטח - השעה 0700 בבוקר, תנאי רוח: 0-2 קשרים ממערב, ראות מצויינת אידיאלי לטיסת איפוסים למערכת ה VBAR או בשמה הלועזי TRIM FLIGHT.
מעביר למוד טיסה שהוכן מראש לטובת הטיסה הייעודית (IDLE UP3), מחבר את הסוללות, מעט מנוע ואני כבר מבין במה מדובר - המסוק יציב ועומד במקום, כאילו היה מחובר בעמוד לגובה בו היה.
המסוק היה כו יציב עד כי עזבתי את הסטיקים לגמרי ופשוט נתתי לו להמשיך ולסיים את טיסת האיפוסים באופן עצמאי לגמרי (פרט לנחיתה כמובן) - פשוט מדהים.
לגבי תכונות הטיסה - המסוק כבר בפתיחת הקולקטיב הראשונה מראה לך שהוא לא בא לשחק ויש לו הרים של כוח. מערכת ה VBAR מתפקדת ללא דופי ותימרונים כאלו ואחרים שדרשו תיקוני רוח רבים פשוט זורמים ברמות דיוק שקשה להעביר שלא דרך הרגשת סטיקים. פליפים מקומיים, רולים, לולאות ותרגילי טיסה מהירה מתבצעים ביתר קלות ובמהירות שמסוק מצויד בפלייבר פשוט לא מסוגל.
משקל המסוק לא מורגש בטיסה כשהוא מנצל את כל כוחות הסוס שלו, והוא מרגיש קליל וזריז - הזנב כמו מע' זנב של מיקאדו, נעול בטון במקומו וגם תרגילים מאוד מהירים לא מרגישים קשים מידי על המסוק.
סה"כ ביצעתי 3 טיסות מתוכם אחת היתה טיסת האיפוסים, המסוק מרגיש טוב ותחושבת החיבור שלי איתו היא מדהימה החל מהטיסה הראשונה - אני מניח שעוד אשחק מעט עם הפרמטרים של ה VBAR וחו"ד מגובשת על יכולות המסוק האמיתיות אדע לתת בהמשך....
אני מרוצה :cool:
תתחדש
כבר ראינו את היכולת של הדבר הזה
אתה הולך להנות
אוי ואבוי...
ליאור, תתחדש!
בנייה ברמה גבוהה ביותר, כיאה לאחד המסוקים הטובים ביותר!
זה תענוג לראות מסוק שנבנה בתשומת לב רבה כל כך לפרטים, מעבודת החיווט הפרפקציוניסטית עד
לסט אפ האיכותי ללא כל פשרה
אני בטוח שתהנה עם היצירת מופת המעופפת הזאת, ושהוא יטוס טוב לפחות כמו שהוא נראה
מקווה לראות אותך ואת המפלצת שלך בשטח ההטסה
ולכל הקנטרנים והמלעיזים יש משפט חכם וחשוב מאוד שכדאי לשנן
אם יש לך משהו טוב לאמר אז תאמר:)
ואם אין לך משהו טוב לאמר עדיף שתשתוק!:mad:
תתחדש!
ואאו תתחדש ליאור!!
מפלצת רצינית הבאת הפעם....תהנה...
תודה על הפירגון חברים.
"תגובה שלא מוסיפה לך כבוד רב."
ליאור
אוי ואבוי לי אם הייתי צריך לחפש כבוד בפורומים
כבוד אני זוכה לקבל מצד המעסיקים שלי :D
כפי שכבר כתבתי, מספיק כבר עם מדיניות ההפחדה בפורום
שכל אחד יכתוב מה שעולה על רוחו, וכמובן, מבלי לפגוע באחרים
אני לא כתבתי שום מילה רעה עליך, פשוט ניצלתי את השרשור להכניס קצת אנשים לפרופורציה לגבי התחביב הזה ששותה כסף בקצב רצחני
ולגבי דעתכם על ההתלהבות של הקהל מ 3D, טעות גדולה בידכם
הקהל מתלהב הרבה יותר ממסוקי סקייל/טיסני סקייל /טיסני ענק/טיסנים סילוניים
מאשר "ברחשים" (ציטוט של עמית לעבודה) שהקשר ביניהם לבין מסוקים אמיתיים שואף ל -0
תתחדש ותהנה!
פה אתה טועה דניאל ידידי - ומופע 3D לוקח חלק ארי ומשובח בכל הופעה, ותמיד "גונב" את ההצגה, אני יכול להוכיח לך את טענתי זו בשמחה רבה בהזדמנות הראשונה שנפגש.
הכבוד שלך שזכית בו בעבודה לא מקנה לך את הזכות להיות אנטיפט בפורומים - ומשיכת אש ואנטיגוניזם היא מיותרת מאוד, על אחת כמה וכמה כשאתה איש משכיל ומוערך שיכול לתרום רבות, גם בצד התיאורטי של הדברים.
אגב, יומרני ושחצן הם סוג של לשון הרע - ולצערי הרב כן בחרת להשתמש בשפה כזו, שפה שלא מוסיפה שום כבוד לכל דיחפין הבוחר להשתמש בה בלי קשר אליך.
בכל אופן, הצגת את דעתך ותודה לך עליה - ברור כי היא אינה עומדת בקנה אחד עם דעת הרוב הרווחת בפורום זה ולמען תוכל לישון טוב בלילה, הכנתי סקר במיוחד בשבילך:
http://www.efly.co.il/forums/showthread.php?t=29884
אתה מוזמן להצביע ראשון, ולהמשיך ולשכנע ולתת את דעתך שלא קשורה לנושא המקורי של שירשור זה שם. אודה לך אם בזה יסתיים הדיון בינינו בנושא בשירשור זה - ואשמח לענות לך על שאלות הקשורות ל- Mikado Logo600 אם יש לך כאלו.
ליאור ידידי,
שמח לראות את היצירה החדשה
כמו תמיד אתה מפתיע לטובה:)
מאחל לך רק הנאה עם הכלי הזה.
דותן
נראה לי שהיחיד שמחפש פה ריב זה אתה, נפתח שירשור יפה ללוגו 600 וחירבת אותו סתם,
אף אחד לא סותם לך את הפה בפורום הזה, אבל למה סתם להתריס ?
אני מקווה שמנהלי הפורום ישכילו וימחקו את התגובות שלך ,גם זו על ליאור זהבי שלא ברור למה גררת אותו לדיון הזה...
בר-עמי, אני מצטער, אבל הייתי חייב להגיב.