תגובה להודעה: עזרה בבחירת טיסן
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
עודד,
עם כל הכבוד הבנאדם לא ביקש לבנות דאון לא נכון, הוא בפירוש הציג את רצונו בדאון
ולהיות טיסנאי מושלם מה שכולנו כנראה לא.
לפי הבנת הנקרא, האיש לא דיבר על המון אפשרויות גם לא נכון, מהבנת הנקרא הוא בהחלט פתוח להמון אפשרויות שאת רובן אינו מכיר אלא מאוד התמקד בטריינר כנף עילית (ציין זאת מספר פעמים) ובין השאר הזכיר דאון.
לקרוא לבעלי הפאן-קאב "חסרי יכולת וכישרון, עצלנים שהחלק הטיסנאי שלהם במוח התנוון", מה זה אומר על החברים שלך...?.
זה אומר שהחברים שלי חייבים כבר לדעת מתי זה מחוייך ומתי לא ;)
להציג את הפאן קאב כעגלת נכים משעממת עד מוות כשלא התנסת בו זה גם לא מקצועי.
מה לעשות, אותי כל הטיסנים האלה משעממים עד מוות....
ולפותח השירשור, אין כיף מהקפות Touch & Go ועל זה יעידו פה הרבה. בפאן-קאב בנוסף לזה הוא יכול להמריא מכל שדה במרחק של פחות ממטר ובנוסף מציב אתגרים נוספים בלימוד השימוש במדפים וטיסה איטית מאוד.
אם תרצה לשמוע עוד רשמים ממוחי המנוון :) פנה אליי בפרטי.
מעיין - אני לא ככ נהנתי מהפוקס. לדעתי הוא טוב יותר להטסת צוקים ברוח חזקה ולא הטסה בשטח כי דורש שמירה על מהירות גבוהה, אחרת הוא בועט.;)
גיא, אני דווקא גאה בחברים שלי, שגם אתה נמנה עליהם (ואת נושא העצלנות שמעתי ממך על עצמך ;););))
ועוד משהו מאד חשוב, וברצינות:
אתה גיא, ובוגל, וכל השאר, עברתם כיברת דרך לא מבוטלת
אכלתם בלזה, שייפתם , חתכתם ,בניתם מפוליגל , ניסיתם המון וכל בחירה שלכם בוססת על ידע ונסיון מצטברים ופיתוח טעם אישי.
לדעתי כל מתחיל שקופץ ישר מהAXN ודומיו לעוד טיסן קלקר כלשהו מפסיד את שלל ההתנסויות שכולנו עברנו
אנשים חדשים בתחום אין להם שמץ של מושג באוירודינאמיקה, במכאניקה, ואפילו הלחמת קונקטור נראית להם כמו פרוייקט של נאס"א
איך אמר המשורר: "אל תתנו להם דגים, תנו להם חכות"
לעניות דעתי מתחיל שיעמוד מול שלל התנסויות לפני שמחליט שפאן קאב זה ה-טיסן עבורו, יבחר בו מהמקום הנכון (בדיוק מה שקרה איתך למשל), אבל בכל דרך אחרת זו שגיאה וחסימת נתיב ההתפתחות של אותו אחד
תגובה להודעה: עזרה בבחירת טיסן
עודד , אם שלושה אנשים אומרים לך שאתה ***** אז כדאי שתעשה בדק בית.
לכל אחד יש את חופש הבחירה, מי שבאלזה נראית לו יגיע אליה במוקדם או במאוחר.
אתה יכול להציע , לייעץ, לכוון, אבל, להטיף או לפסול אחרים או לאנוס מישהו לפעול בניגוד לרצונו זה לא מקובל וכך לא נוהגים, לא בין חברים ולא בין זרים.
התכתובת שלך שקולה לאונס, כן כן, אני מתכוון במלוא מובן המילה, והטענה של "הוא רוצה ללמוד ופשוט לא הביע את זה" שקולה ל: "היא רוצה סקס איתי רק היא לא אמרה את זה".
תסתכל במראה ותחשוב על זה לפני שאתה קופץ. - צר לי , אך כך אתה נראה מהצד שלי של המסך.
לתשומת לבך
בידידות,
בנצי