זה עוד כלום - כמו שעמרי כתב פעם, טוב שהטייס הדביק "טסה-סיבים" על תחתית המטוס... :)
Printable View
שרון , אם הבקר על BRAKE הפרופ לא ינזק גם בנחיתה על אספלט.
אפשר להזניק גם בשיטת דרימר למרות שזה עשוי לעשות לך שביל באמצע הקרקפת :D
אני מזניק תוך אחיזה בפרופ - זה הכי בטוח :D
ככה ניראה מוגי שמגיע ל180 קמ"ש לאחר מיספר שידרוגים.:eek:בניתי מעל ל 27 מוגים לקליינטים ובדרישות שונות מאחד לאחד וכולם טסים בצורה מושלמת שלא יביישו אף מטיס בשטח עם מלא טיסנים יקרים ואיכותיים.וכמובן עם תאורת לילה בצבעים שונים ומשונים.
חסרים עוד מלא תמונות שהאתר לא מוכן להעלות .חבל יש דברים מגניבים שהחברה בשטח עדיין לא ראו.
אני זורק מידית למטה מתמיד. לא ניסיתי את השיטה שלך - אני אנסה אותה, למרות שאני סקפטי אם תצליח (אתה בונה מוגים קלים עם פרופ גדול - אולי פה ההבדל?).
בכל מקרה, מעולם (לאחר מאות השלכות) לא פגע בי הפרופ. וזה לא ממזל אלה כי צריך לדעת להשליך וצריך ידית טובה במיקום נכון מבחינת מרכז כובד כדי שתהיה אחיזה ושליטה טובה במהלך כל הזריקה. זורקים כלפי מעלה ומורידים את היד מהר. הפרופ לא מתקרב ליד.
אני מסכים שמתחיל יכול לטעות פה ולהזיק לאצביעותיו, לכן היזהרו.
שרון, תנסה את שיטתי
אין פשוטה ממנה, לא צריך להיזהר ולא כלום, פשוט ממריאים בכייף.
ואני לא בונה מוגים קלים עם פרופ גדול, אני מדבר על כל מוגי שאני פוגש בשטח, כבדים, עקומים, עם פרופ מתאים או לא, עם מנועי ערסי או אחרים, פשוט כולם.
ואת עקבות הפרופ על גב היד ראיתי כבר כמה פעמים. "צלקת מוגי" קוראים לזה :cool:
sharonx - הגומיה הוחלפה במתאם פרופ הקשיח אם התבריג שקיבלתי עם המנוע.
לגבי BRAKE - אני צריך לבדוק איך עושים את זה בשלט X9.
פרופ 5*6 צריך להגיע בקרוב - נראה איך זה ישפר את המהירות.
לגבי הזריקה: יש לי ידית בתחתית הטיסן במרכז הכובד כמובן, אבל אחת לכמה זריקות הטיסן לא מתרומם ונוחת מייד על האדמה. גם זריקות שמצליחות הן לא פשוטות, לכן הוספתי ידית זריקה קטנה מלמעלה (ראו תמונות בהודעה קודמת) כדי לנסות (מקסימום אפשר להסיר אותה) ולהפתעתי ההמראות הרבה הרבה יותר קלות, לא יודע למה אבל מבחן התוצאה הוא שחשוב :).
גלעד
עודד - לזה התכוונת?
http://www.youtube.com/watch?v=ujXEn...?v=ujXEnntZkjM
גלעד
לא, זו שיטת דרימר במהופך.
עודד זורק את זה מכיוון הריצפה (לא מעל הראש) כלפי מעלה.
מעולם לא הזדקקתי לידית זריקה.תופס בקצה כנף ועוזב.
גלעד - אתה כנראה לא זורק נכון. אם תזרוק בפול מנוע, ב 20 מעלות מעל האופק, בקו ישר עם כיון הטיסן (כלומר 20 מעלות ) ולא בראבאק (חשוב מאוד להקפיד על זריקה ממוקדת וישרה), עם כל הכוח שאתה יכול מבלי לאבד שליטה ולזרוק לא ישר, ועם מרכז כובד במקום או קדמי מכך (עד 1-2 ס"מ זה בטווח המותר להיות קדמי, אחורי כדאי שלא להיות בכלל), אתה לא אמור לפספס. שים אקספו כדי שכאשר הטיסן מתחיל לטוס לאחר כמה מטרים מהזריקה ואתה בא לתקן לא תתקן חריף מידי, ולא אמורה להיות בעיה.
הבנת אותי ? נסה את זה. עם הזמן תוכל לשחק בפרמטרים ועדיין להצליח (נניח לזרוק גבוה יותר, חלש יותר מפול ולתוך הרוח, משחקים כאלה). אתה תלמד את הטיסן על כל מעטפת הביצועים שלו במצבים השונים ואז תדע לחזות כמעט כל תגובה שלו כמעט בכל מצב.
זה כמו ללמוד נהיגה. קשה בהתחלה ואחר כך זה טבעי לחלוטין. עדיין במכונית חדשה צריך להתרגל לניואנסים השונים, ולכן עם כלי שאתה לא מכיר תמיד תנהג ראשית במשנה זהירות. תעשה נסיונות גבוה ועם הניסיון תרד.
ראיתי אותך עושה את זה אבל אצלי זה אף פעם לא נגמר בטוב. אני חושב כי מאוד קשה לשמור על קו ישר ככה. כשניפגש תראה לי שוב, ותראה אולי אני מפספס משהו.
שרון תבוא לבית אריה יש דברים יפים,תיתקשר לפרטים.