מבלי לפגוע באף אחד, סבתי , עליה השלום, היתה אומרת לי תמיד "תגיד גם אתה"....
הטסתי אתמול את המינימואה שלי במאך 0.9 , שחר הסטודנט ראה ....:D
Printable View
מבלי לפגוע באף אחד, סבתי , עליה השלום, היתה אומרת לי תמיד "תגיד גם אתה"....
הטסתי אתמול את המינימואה שלי במאך 0.9 , שחר הסטודנט ראה ....:D
מגניב אבל לא רואים כלום
פשוט מטורף. איתן מאיפה המספר הזה 800? מדוע יש את המגבלה הזאת?
אין לי מושג... זה משהו שחבר אמר לי פעם... מה שבטוח זה שאת מהירות הקול אי אפשר לעבור אם דאון בגלל שככל שהמהירות עולה, ההתנגדות גם עולה (נדמה לי שאפילו בריבוע).
עריכה: ההתנגדות באמת עולה בריבוע ביחס למהירות
בהערכה גסה, כח הכבידה במהירויות כאלו עובר את ה 200G בקלות.
בהנחה שהדאון שוקל לפחות 5 קילוגרמים, אני מעריך שבקצוות האליפסה בה הדאון שובר חזק 180 מעלות הוא "שוקל" מעל טון. הכח המופעל על הנקודה שבה הכנף מחוברת לגוף שווה ערך למכונית פרטית שמטפסת ורומסת אותה מבלי לשבור אותה.
אני עדיין מחפש הוכחה משכנעת יותר שאכן הדאון הגיע ל 717 קמ"ש.
מצאתי וידאו של השיא הקודם שעומד "רק" על 715 קמ"ש. אפשר גם לראות את הדאון וגם לשמוע את הבחור עם האקדח צועק את המהירויות.
http://www.youtube.com/watch?v=Pt1MBKXfV7s
טוב נו... 715 גם דרימר יכול...:p
ברור! אבל 717 רק מקצוענים יכולים!
הגבתי רק בשביל שגם לך יהיה מה להגיב,ולגבי זה שאני גאון כניראה שאתה מספיק חכם שהגעת למסקנה הזאת,בטח חשבת על זה הרבה זמן לפני שכתבת את זה,מיזה אני מסיק שאתה גם גאון,ולעיניינינו שמישהו יספר לי אם הוא רואה משהו,אני לא ראיתי כלום ועל סמך זה כתבתי את דעתי,זוהי דעתי מי שיש לו בעיה שיתלונן בהנהלה.
רואים...צריך לשים על איכות HD הכי גבוה ולהסתכל על הגיבעה, רואים משהו אדום עושה סיבובים.
אני מאוד אשמח לקבל הסבר איך דאון יכול להגיע למהירויות כאלה? מה דוחף אותו?
הי ג'ניה. מה שדוחף אותו אלה הם הרוח, וכוח הכבידה. זה דאון צוקים בלי מנוע. אבל זו טכניקה שנקראת dynamic soaring שמצריכה צוק אחורי ששואב את האויר שפוגע בצוק הקדמי. ככה הטיסן יכול לצבור כאלה מהירויות. להסבר יותר מעמיק מבחינה פיזיקלית על DS, חפש בגוגל. אם תמצא לינק מעניין שים פה.
נתקלתי בזה במקרה
בכל אופן, למרות שמדובר בשחזור - הצילומים מאוד גרפיים.
לא מומלץ לבעלי קיבה חלשה
http://www.youtube.com/watch?v=0xek-CmOlSM
פעם שמעתי שמישהו מת כשמולטיפלקס פוקס נכנס בו :D תמונות קשות...
זה נראה לי מטורף שהטיסן בכלל עומד בעומסים כאלו.
ועוד יותר מטורף זה שזה דאון בלי מנוע, זה בטח מאוד קשה להביא אותו למהירויות כאלו.
איש אחד חכם פעם אמר believe none of what you hear and half of what you see :p
פשוט אדיר, ממש רואים את הטיסן עף ובחלק מהמעברים ניתן לראות אותו בתחילת המעבר ופתאופ מופיע בסוף, מהירות פשוט מטורפת!