מחיר, מחיר ומחיר. במקום משדר LM אחד קניתי שלושה משדרים ומקלט. אני אפילו שוקל לבנות מוגי FPV :)
ושלא תבין לא נכון, ממש לא מדובר בזבל סיני. המודלים מיוצרים בטיוואן וידועים כאיכותיים (טוב, אז כן סיני אבל לפחות דמוקרטי)
Printable View
מחיר, מחיר ומחיר. במקום משדר LM אחד קניתי שלושה משדרים ומקלט. אני אפילו שוקל לבנות מוגי FPV :)
ושלא תבין לא נכון, ממש לא מדובר בזבל סיני. המודלים מיוצרים בטיוואן וידועים כאיכותיים (טוב, אז כן סיני אבל לפחות דמוקרטי)
ברור לחלוטין שהשיקול שלך הינו מחיר.
המודולים מצויינים ואני יודע שלא מדובר במוצר סיני, דווקא המשדר שרכשתי שהוא קל משקל הוא ככל הנראה זבל סיני כלשהו.
הבעיה היא ההלחמות שהם מצריכים (ממש לא מתאימים לכל אחד)
אני אישית מעדיף את הLM בגלל הנגישות היחסית לשינוי התדרים, שיש כבר קונקטור מוכן לאנטנה,
הגודל הפיזי הקטן יחסית+גוף קירור מוצמד. (למרות שגם הוא דורש ניתוח קטנטן עם משחה טרמית)
וגם בגלל האמינות הבלתי מעורערת שלו באופן יחסי, כבר היו לי מס' משדרי 0.5W ועד כה אני מרוצה מכולם הם תפקדו מצויין.
אני למשדרים סיניים לטיסני FPV רגילים לא מתקרב.. רק לגירסת מיני הרשתי לעצמי לחרוג מהמנהג. (כדי לזכות במשקל נמוך יחסי)
גם חשוב לדעת שאין חפיפה מוחלטת של התדרים למשל למי שיש מקלט LM לבין משדרים של AIRWAVE.
KNO3 אני מציע באמת שתעלה שירשור מסודר לגבי המודולים הללו כדי שאנשים חדשים לא יתפתו וימצאו את עצמם מסתבכים, גם חשוב לעשות הלחמות כמו שצריך ולהבין כמו שצריך את היתרונות והחסרונות של בחירה במודולים כאלו.
אהבתי שיש מודול מקלט תואם עם DIVERSITY מובנה, זה הדבר היחידי שבזמנו גרם לי לחשוב לרכוש סט שלם של משדרים ומקלטים כאלו.
תוכל לשקול כמה שוקל משדר כזה שלך מוכן אחרי הלחמות+אנטנת חוט? (תנסה אם אפשר להזניח את משקל החיווט של חוטי הסרוו כי בד"כ הם שוקלים כמה גרמים מיותרים, קריטי לטיסני מיני)
שקלתי אותו ויצא 12 גרם עם היטסינק כשחוטי הסרוו לא על המשקל ונשענים על משהו.
אם זה לא קל מספיק אתה תמיד יכול ללכת על ה655 שאמור להיות קטן יותר ולא צריך קרור נוסף.
לגבי תאימות תדרים- נכון, רק ערוץ 3 תואם את הLM ככה שאתה יכול להשתמש במקלטים של AIRWAVE עם הLM ולהיפך רק כל עוד אתה על הערוץ.
רציתי פעם לקנות אותו, יש לי את כל האלקטרוניקה לקטנצ'יק הזה, אבל זה עוד איזה גירוי.
ל-FPV יש לי Maxi Swift ודאון Scale יפייפיה, שניהם בבנייה.