צסנה 182 נחמד מאוד בריצה בהמראה בטיסה ובנחיתה מאוד נהנה :p
Printable View
צסנה 182 נחמד מאוד בריצה בהמראה בטיסה ובנחיתה מאוד נהנה :p
אני אצטרך מורה כי אולי כדאי להתחיל עם ה- AXN ללמוד לבד ואז לקנות כבר 3D?
אני קודם יקנה שלט לסימולטור מאיפה לקנות אתם אומרים?
תקנה שלט לסימולטור בחנות טיסנים הקרובה אליך ביותר.
מAXN אתה לא תצליח לעבור ל3D בקלות.
עדיף לך לקנות את הססנה ולתרגל המראות ונחיתות עם מדריך כמו שצריך.
גיא, נתתי אותו למישהו שלא הטיס בחיים
תוך דקה אחת הוא הטיס לבד , כמובן אחרי סימולטור, הנחית לבד ויצא ממצבים לא צפויים בקלות.
קל מאד להטסה, ומסתבר שהפחד מריסוק זה המיכשול הכי גדול למתחיל, ובקלסר המעופף הזה אין פחד מריסוק.
ראה בזה שלב ביניים בין סימולטור לטיסן, החוליה החסרה :D
ואתה כמובן מוזמן לבצע בו מעשים מגונים בכל עת , ברוח הקהילה הזאת :D
מה מה שאמרת לי להכין או הססנה?
או ססנה + מדריך
או AXN + מדריך
או לוח פוליגל ממונע + מדריך
תתחיל מלבחור מדריך ושאל מה הוא ממליץ.
היי גיא,
ראשית הרשה לי לברך אותך על שהחלטת להיכנס לתחום המדהים הזה.
ישנם הרבה טיסנים שיתאימו למתחיל אך כמו שעודד אמר- הפחד מריסוק הוא המכשול הגדול ביותר למתחיל. לכן, אני ממליץ מאוד על הססנה! טיסן מצויין עם אופן טיסה רגועה ובסט-טפ מתאים ניתן גם להשתולל איתו בכיף.
הטיסן הנ"ל ילמד אותך את כל החומר הבסיסי שבהטסת טיסנים החל מטיסה אופקית להקפות, גישות לנחיתה ונחיתות.
אחרי הדרכה של מספר חניכים עם הטיסן הנ"ל אני יכול להגיד בפירוש שהוא טיסן עמיד מאוד! (שאל את liorz055) הוא כבר יספר לך מה עבר על הססנה שלו.... :)
כמובן שלכל טיסן שתבחר חייב להתלווה מדריך שילווה אותך החל משלב הבנייה ועד השלב שבו אתה מסוגל להמריא ולנחות בבטחון.
בהצלחה בכל אשר תבחר :)
צוות RcWorks
עודד - אני חלוק על דעתך לחלוטין. טוב - אני התחלתי עם ניטרו+גלגלים, מודה. ללא קבל מדריך, רק חבר שעומד מימין ואומר דברים מרגיעים ("אידיוט! ימינה!!!! מפגר, הימינה השני!!!!!!!!!!"). סולו בהמראה חמישית. סולו עם תקלה (מאפלר ניתק והוריד רבע פרופ) בשישית. טיסן שתול ומת בעשירית (:)) - אבל לא מטעות הטסה אלה טעות הכנה לטיסה.
וזה דרש לתרגל גישות לנחיתה, לא להטיס כאילו אני רוצה לנחות על נושאת מטוסים, להיות יותר רגוע, מחושב, וכו.
וכמובן - הזקנה עוזרת.
מרק
ואיפה פה אתה חולק על דעתי?
אתה מספר על חוויה אישית שלך, על כישוריך האישיים ועל יכולתך.
אין בכלל ספק שזה אפשרי, אבל זו הדרך הכי קשה וארוכה
אני מדבר על נסיון הדרכה של אנשים רבים. לא על איך שאני למדתי (פעם ראשונה בחיים בלי אפילו טיפ אחד קטן עם טיסן שבניתי ושידרגתי מאד , בתנאים לא נוחים, ללא נוכחות אנשים והטסה מיידית מושלמת מכל הבחינות, וכל זה בלי שידעתי בכלל שקיים סימולטור), אני מדבר מנסיון הדרכה , ואני יודע שהגישה שלי מקלה מאד על ההתחלות. אין דרך קלה יותר ללמוד. הדרך שאתה בחרת והצלחת בה קשה יותר
זה אומנם חוויה אישית. אולם אילו התחלתי מ- AXN או דומיו, הרגלי הרעים (נחיתות סופר קצרות, גישות תלולות מדי, תימרונים פרועים בגובה נמוך וכו') היו מקבלים חיזוקים...
טיסן עם גלגלים יותר מרגיע...