תגובה להודעה: FunJET Extra - fjx
בעקרון הקונספט של להוסיף כנפיים בטיסן מהיר לא יעזור מסיבה שככל שהטיסן מהיר יותר , ככה פחות יש צורך בשטח עילוי (ובמהירות מסוימת פשוט לא צריך כנפיים לעילוי אלא רק משטחי היגוי ע"ע טילים)
תוספת כנפיים מוסיפה יכולת דהייה אך מורידה מהיכולת לפתח מהירות גבוהה (עקב סחב).
בעקרון ZvikaF סיכם את זה הרבה יותר טוב.
ועכשיו לשאלה שבאמת מטרידה את הפורום :
לא ראית Star Wars אף פעם? ? :eek:
שיהיה יום נפלא :D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
ברוך הבא חבר חדש
הפכת שירשור מקצועי (?) למסע עלבונות אישי
כן ידידי, אתה הפכת את זה לכזה, לא בוגל ולא אף אחד אחר
אתה מעלה רעיון, (ובכלל לא משנה שהוא הזוי לגמרי) ומחליט איך צריך להגיב לך.
למד לקחת את הדברים בפרופורציה,וכמות העזרה המקצועית שתקבל כאן לא תסולא בפז.
אל תייצר אנטגוניזם (כן איש יקר, אתה הוא זה שמייצר את זה).
לכל שאלה , בעייה או רעיון יש מקום כאן, התוצאה תימדד בדרך שבה תקבל את זה, לא בדרך שבה זה יינתן.
תלמד להוציא את המוץ מהתבן ותצא נשכר.
וכשתזדקק לעזרה כלשהי, אשמח להעניק לך אותה במציאות, במפגשים בשטח, בשיחות טלפון, באירוח בביתי וכו'.
דבר נוסף: קח בחשבון ששאלות הזויות נשאלות כאן בערך פעם ביום במשך שנים. זה לא מוריד מערכם למתחיל, אבל הוותיקים שבינינו (אלה שיש להם את התשובות האמיתיות), הפכו להיות חדים וחותכים ולא מלטפי ראש...
ושוב, ברוך הבא ובהצלחה
ידידי, אם תבדוק לעיל תראה שלא אני פתחתי במסע העלבונות האישיים (יזימת התנהגות כזו נוגדת את אופיי). פניתי בצורה מכובדת והודיתי לכל אדם שתקשר איתי עד שבוגל שלח את הפנייה שלו.
הרעיון שלי הזוי? בעיני מי? איך אני יכול לדעת בתור מתחיל בתחום שהרעיון שלי הזוי?
אני מחליט איך צריך להגיב לי? - איני מחליט על כלום. ישנה צורת התקשרות תרבותית בין אנשים בכל מקום על גבי הפלנטה כולל פורום זה.
לקחת את הדברים בפרופורציה? - אתה מתכוון כשמורידים לי כאפה לפני כל חברי הפורום עלי להושיט את הלחי השנייה ועוד להגיד תודה על "עצם" ההסברים שזרקו לי ולכשכש בזנב? (ובמקרה של בוגל אפילו את העצם הזאת לא קיבלתי)
תלמדו לא לשלב מוץ בתוך התבן ולענות כמו בני אדם מתורבתים, כפי שזה נעשה במרבית הפורמים האיכותיים בעולם כולל rcgroups.
תודתי (הכנה) לעזרה ולאירוח שהצעת בסיום דבריך.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
T_A
בעקרון הקונספט של להוסיף כנפיים בטיסן מהיר לא יעזור מסיבה שככל שהטיסן מהיר יותר , ככה פחות יש צורך בשטח עילוי (ובמהירות מסוימת פשוט לא צריך כנפיים לעילוי אלא רק משטחי היגוי ע"ע טילים)
תוספת כנפיים מוסיפה יכולת דהייה אך מורידה מהיכולת לפתח מהירות גבוהה (עקב סחב).
בעקרון ZvikaF סיכם את זה הרבה יותר טוב.
ועכשיו לשאלה שבאמת מטרידה את הפורום :
לא ראית Star Wars אף פעם? ? :eek:
שיהיה יום נפלא :D
תודה על המידע.
ראיתי את הסרט, איני זוכר את מבנה החלליות שם או בסרט מדע בדיוני אחר וגם אם יש להם מבנה של x-wing איני יכול לדעת שמבנה כזה לא אפשרי במציאות (במיוחד אם מדובר ב X שטוח אופקי, שנראה לי שיהיה מסוגל להפיק כוח עילוי).
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
neo903
לדרור ואייל: התכוונתי למבנה ששלח דרור.
לצביקה: תודה על ההסבר. אבל נניח שהעילוי לא פי שניים והגרר לא מבוטל, האם במגבלות אלו עדיין לא נוכל לקבל (עם מנוע מתאים) funjet חזק יותר? ואם נגדיל עוד יותר את הרווח בין הכנפיים האם עדיין תהיה השפעה הדדית? - אני מניח שהשפעת "הגל" שנוצר מעל הכנף התחתונה מסתיימת בגובה נתון מעליה. ואם נשים את הכנף העילית חצי רוחב כנף יותר קדימה?
תודה על התגובות,
אבי
ברוך הבא
אני חושב שתצליח לפתח מהירות כמו שלfunjet בגלל עומס כנף נמוך ,יטוס מהר אבל היה לך קשה לשלוט בו במהירות נמוכה וגם בעיות מרכז הכובד.אני מציעה שתבנה או תשרטט מה שברוש שלך , תצלם ותעלה אותן לפורום .פו לא חסר כישרוניים
הפורום לא נועד לשכתב את שיעורי האוירודינמיקה, אם אדוני חושב שכך, אדוני טועה.
אני לא רואה שום השפלה בדברי אליך, בסה"כ העליתי את העובדה הפשוטה שהצעת רעיון לא הגיוני וזאת מחוסר בידע רקע, לכן הוא הזוי. מה לעשות אם תשאל בפורום אופנועים/מכוניות מה זה קלאטצ' גם ישלחו אותך לקרוא חומר רקע.
הרעיון בפורום זה לפתח דיונים על דברים ישימים בהנחת ידע בסיסי, כאשר אין לך את הידע, אז שאלות ההמשך הזויות במידה שווה, למשל : " ואם נגדיל עוד יותר את הרווח בין הכנפיים האם עדיין תהיה השפעה הדדית? - אני מניח שהשפעת "הגל" שנוצר מעל הכנף התחתונה מסתיימת בגובה נתון מעליה"
אם נעלבת אני מתנצל, לטעמי, אתה עוד לא התנצלת שהעלבת את הפורום בהפגנת חוסר ידע בסיסי (גם באי קריאת חוקי הפורום) ובקשה לקורס אווירודינמיקה על חשבון זמן הכותבים , בפינג פונג של שאלות (כי "אתה יודע לעשות חיפוש אבל נרשמת לפורום בשביל לחסוך את זמנך בחיפוש").
כפי שאמרתי, את הבסיס צריך ללמוד , מחומר שכבר נכתב בצורה מסודרת, מה שאתה לא עשית.
ועל זה קיבלת תגובה, לא נראה לך ? זכותך לחסום אותי ובכל שרשור שאגיב, תגובתי לא תראה לך.
גם לא אוכל לשלוח לך ה"פ (נו טוב אצטרך להתמודד עם זה:()
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
saportas
ברוך הבא
אני חושב שתצליח לפתח מהירות כמו שלfunjet בגלל עומס כנף נמוך ,יטוס מהר אבל היה לך קשה לשלוט בו במהירות נמוכה וגם בעיות מרכז הכובד.אני מציעה שתבנה או תשרטט מה שברוש שלך , תצלם ותעלה אותן לפורום .פו לא חסר כישרוניים
תודה על ההתיחסות שלך.
נראה לי שהרעיון שהעלתי הובן על ידי האנשים שענו לי והשתכנעתי מהסבריהם שהרעיון לא יגרור את התוצאות המצופות. לכן אני חושב שאין טעם שאצרף שרטוט.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Boogle
הפורום לא נועד לשכתב את שיעורי האוירודינמיקה, אם אדוני חושב שכך, אדוני טועה.
אני לא רואה שום השפלה בדברי אליך, בסה"כ העליתי את העובדה הפשוטה שהצעת רעיון לא הגיוני וזאת מחוסר בידע רקע, לכן הוא הזוי. מה לעשות אם תשאל בפורום אופנועים/מכוניות מה זה קלאטצ' גם ישלחו אותך לקרוא חומר רקע.
הרעיון בפורום זה לפתח דיונים על דברים ישימים בהנחת ידע בסיסי, כאשר אין לך את הידע, אז שאלות ההמשך הזויות במידה שווה, למשל : " ואם נגדיל עוד יותר את הרווח בין הכנפיים האם עדיין תהיה השפעה הדדית? - אני מניח שהשפעת "הגל" שנוצר מעל הכנף התחתונה מסתיימת בגובה נתון מעליה"
אם נעלבת אני מתנצל, לטעמי, אתה עוד לא התנצלת שהעלבת את הפורום בהפגנת חוסר ידע בסיסי (גם באי קריאת חוקי הפורום) ובקשה לקורס אווירודינמיקה על חשבון זמן הכותבים , בפינג פונג של שאלות (כי "אתה יודע לעשות חיפוש אבל נרשמת לפורום בשביל לחסוך את זמנך בחיפוש").
כפי שאמרתי, את הבסיס צריך ללמוד , מחומר שכבר נכתב בצורה מסודרת, מה שאתה לא עשית.
ועל זה קיבלת תגובה, לא נראה לך ? זכותך לחסום אותי ובכל שרשור שאגיב, תגובתי לא תראה לך.
גם לא אוכל לשלוח לך ה"פ (נו טוב אצטרך להתמודד עם זה:()
התנצלותך מתקבלת (אני מניח שלא היה לך קל לעשות זאת ואני מכבד את זה).
שאר דבריך לעיל לא מקובלים עלי ואעדיף להימנע מלהגיב עליהם, בכדי לא להסעיר את הרוחות מחדש.
שלום NEO903 (אף פעם לא הבנתי את הסיבה שאנשים מתחבאים מאחורי ניקים :))
קודם כל ברוך הבא תחביב.
הגעת באמת לפורום הכי מקצועי בארץ שמכיל המון חברים וזה דבר שאולי קצת פיספסת.
להסתובב פה חודש אחד וכבר לקבע דיעה על אנשים בפורום ולהשתלח לכל עבר, לדעתי, זו לא הדרך הנכונה להיכנס למשפחה הזו.
לא עשית רושם טוב.
מקווה שהרושם ישתנה ותמיד אתה מוזמן להגיע להטיס איתנו ולהסתכל לאנשים בעיניים ולא לקבוע קביעות מהסתובבות של זמן קצר במדיה הוירטואלית.
הבעתי דעתי ולא מחפש איזו שהיא תגובה.
בוא נמשיך הלאה.
בהצלחה בתחביב ונשמח לעזור.:)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyst
שלום NEO903 (אף פעם לא הבנתי את הסיבה שאנשים מתחבאים מאחורי ניקים :))
קודם כל ברוך הבא תחביב.
הגעת באמת לפורום הכי מקצועי בארץ שמכיל המון חברים וזה דבר שאולי קצת פיספסת.
להסתובב פה חודש אחד וכבר לקבע דיעה על אנשים בפורום ולהשתלח לכל עבר, לדעתי, זו לא הדרך הנכונה להיכנס למשפחה הזו.
לא עשית רושם טוב.
מקווה שהרושם ישתנה ותמיד אתה מוזמן להגיע להטיס איתנו ולהסתכל לאנשים בעיניים ולא לקבוע קביעות מהסתובבות של זמן קצר במדיה הוירטואלית.
הבעתי דעתי ולא מחפש איזו שהיא תגובה.
בוא נמשיך הלאה.
בהצלחה בתחביב ונשמח לעזור.:)
תודה.
לבוגל:
כיוון שיותר מאדם אחד כאן האירו את עיני שתגובתי הייתה חריפה מדי, ולמרות שאני חושב שהיה בסיס לכעס שלי, אנא קבל את התנצלותי על ההתבטאויות החריפות והמוגזמות שלי כלפיך.
מקווה שיהיו לנו חוויות נעימות יותר בעתיד מעל דפי האתר ואולי אף במפגשי הטסה בשטח.
נ.ב: אני מקווה שתגובתך לא תהיה: "אם אדוני חושב שסלחתי לו אדוני טועה" :)
בוגל ונאו,אני קורא אותכם לסדר,זה פורום מקצועי וחבל סתם להרוס,מותר מידי פעם אם מרגיזים אותך:D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ללו
בוגל ונאו,אני קורא אותכם לסדר,זה פורום מקצועי וחבל סתם להרוס,מותר מידי פעם אם מרגיזים אותך:D
המפקד! :)
http://cdn.bleacherreport.net/images...png?1274704854