+1!!
Printable View
אלעד, כל מה שמעניין אותי זה להטיס מסוק מעולה והכי זול שאפשר. הדרך לעשות זאת היא לקנות הכי זול בחלקים ה"טיפשים" ואיפה שצריך איכות (בקר,גירו, מנוע,סרוו זנב ומכלול מכני פה ושם) משלמים קצת יותר.
מי שקונה הכל אליין זורק ים כסף לפח ואם הוא קונה עוד בארץ כנראה שנוזל לו כסף מהכיסים והוא רוצה לתמוך בחנויות RC. המסוק שלי הוא מפלצת של עוצמה יותר מכל 450 אחר שראיתי וראיתי כמה וזה בגלל שהקפדתי לשלם בתבונה ואך ורק איפה שבאמת צריך.
לפותח השירשור: פעל בתבונה וחסוך הרבה עם איכות מעולה.
אתה טועה טעות גדולה - החלקים ה'טפשים' כהגדרתך לפעמים קובעים הרבה יותר ממה שכנראה אתה חושב. ציר לא איכותי ממתכת לא טובה יתעקם מהר יותר ובקלות יותר, מכלול זנב עלול להתפרק באויר ויפתח חופשים מהר יותר ממכלול איכותי, גלג"ש יכול להיות לא אובאלי ומפלסטיק חלש ויש עוד ים דוגמאות. פעם אני הייתי חכם כמוך והטסתי את הקופטר שלי עם חלקים בגרושים. ברגע שעברתי לחלקים מקוריים - פני הדברים השתנו, כבר לא התפרקו לי חלקים באויר וההטסה היתה הרבה יותר מדויקת ונוחה.
לגבי המסוק העוצמתי שלך - אני לא מכיר אותך ולא יודע כמה מסוקים הטסת בחיים שלך ואיזה גדלים, אבל 'מפלצת של עוצמה' אתה מקבל מבקר ומנוע חזקים, לא יותר. השאלה היא לכמה זמן זה מחזיק בלי להתחיל לפתח חופשים ובלי להתפרק.
דרך אגב, לא נוזל לי כסף מהכיסים, לפעמים יש לי חורים אבל אז אני מקבל על הראש ממנהל הבנק..
אבל אני למדתי שהחלקים הזולים הם בעצם היקרים בסופו של דבר.
דווקא האישה מפרגנת, אמרתי לה שאני צריך לקנות טיסן 150CC, אמרה "אין בעיה"..
אלעד,
היו לי חלקים מקוריים של אליין ובחלק מהמקרים הם אפילו גרועים מהחיקוי. הבום של LEADERSHOBBY ב 60 סנט חזק יותר מזה של אליין וגם מאד קל והמגלשיים שלהם ב 46 סנט מעולים וכך גם עוד הרבה חלקים. אתה לא צריך לחשוש מאיכות ירודה. פשוט תדבר עם מי שכבר ניסה. למשל אני יכול להגיד לך לא לקנות מכלול זנב אצלם. כך בחשבון שאם אתה חוסך במקום אחד אתה יכול לשדרג עוד במקום אחר והכל באותו תקציב.
יואב
אתה קצת לא מבין כנראה מה חשוב במסוק - הבום לא ממש מעניין (לפחות אותי) כי אין הרבה ריסוקים שבהם הבום יישאר שלם, מכלול הזנב לעומת זאת הרבה יותר חשוב.