תגובה להודעה: משקפי וידאו מהסיני - מישהו כבר ניסה ויודע להגיד מה מאלו ממש לא כדאי לנס
ברור שאף אחד לא כופה, זה רק דיון.
אגב, לא העלתם פה את טיעון הבטיחות... אם מטיסים מעבר לקו ראיה, אמינות הציוד חשובה מאוד (לא רק ה- FPV אלא גם ה סרוואים, ESC...). עם זה אין מה להתווכח.
תגובה להודעה: משקפי וידאו מהסיני - מישהו כבר ניסה ויודע להגיד מה מאלו ממש לא כדאי לנס
בחייכם, לפני שבוע היה פה דיון על חיפוש מטוס של אלפי שקלים עם הציוד הכי טוב בארץ .. והטייס הכי טוב בארץ בתחום הזה .. ומה ?
הוא ריסק בגלל טעות אנוש .. עם כל מעגלי הבטיחות שיש לו שם, 3 או 4 מערכות כפולות ...
אני מטיס FPV עם מסך כבר כמה שבועות, איבדתי טיסן פעמיים ומצאתי אותו ... אני מכיר את המגבלות של הציוד שלי .. לא האיכות של משקפיים זה מה שיגרום לטייס לרסק .. אם הוא לא רואה כלום עד לרמה שהוא לא רואה לאן הוא מטיס .. חבל על הזמן, אידיוט מושלם.
לא להיות יכול להבחין ברגבי אדמה בודדים מגובה של 10 מטר, זה שטויות.
אם אני עם מצלמה שהיתה בשלולית יכול להטיס במרחק חצי ק"מ ממני בין העצים בלי להתקע בעצים .. אז פשוט במבחן התוצאה, הציוד שלי מספיק טוב.
ציטוט:
וגיא - חצי שעה בשבוע? אתה מסתלבט? הרי אם היו לך משקפיים סופר איכותיות וכלי טיס מאוד יציב ומצלמת HD היית מטיס שלוש פעמים בשבוע.
אייל הסיבה שאני לא מטיס כל כך הרבה היא ... עבודה, סוללות ( מחכה לחבילות מהסיני ימח שמו - מעל חודש וחצי ... ) לא תמיד יש לי מיקום / ספוטר / חשק / אור / מה לא ...
וגם בשישי כשהכל מתאים, יש עוד דברים ... עוד טיסנים ... אולי כשיגיעו המשקפיים אני באמת אטיס יותר, אין מה להשוות משקפי וידאו מול מסך וידאו .. :)
גבר, זה לא משקפי וידאו.
זה משקפיים עם מצלמת וידאו מוסתרת בהם.
לא טוב לנו :)
אלא אם אתה רוצה לצלם את הטיסן שאתה מטיס ...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
אייל שפירא
בגלל זה אני שם סרוו שבמקרה של איבוד קליטה מכניס מסמר דרך הליפו.
נראה אותו גונב את המכונית כשהיא כולה עולה באש! :rolleyes:
אפשר לקשור רוטווויילר לאוטו ... על הדרך להרויח טיול לכלב ... ושומר ראש צמוד לאוטו :)
ביקורת של המשקפיים האלו ב- RCG
שלום לכם
רכשתי ליפני מספר חודשים את המישקפיים הללו לטובת פרוייקט ברובוטיקה שאין בו שום קשר לאיכות , וגם כך הרעיון הוא לפרק אותן ולהפוך אותן לחד עיניות.
אם אתה מסתכלעל וידאו שנידגם במצלמה , אז רואים בסדר, לא יותר מיזה.
אם אתה מחבר למחשב אז אפשר ליראות סרטים אבל לא לקרוא תרגום.
בעבור המחיר שלהן הן בסדר , אבל התמונה לא מדהימה.
מצד שני אם אתה דוגם את הוידאו בניפרד ומישתמש בהן רק להיתמצאות אז זה אפשרי.
ובתור אבו שמונה עם מיספר שאפילו ערק לא מוכן לקבל בתור תחתית אני מישתמש בהן על גבי המישקפים שלי.
אמנון :|
יצא לי להתנסות בהן לרגע קט לפני זמן מה
היתרון האדיר של אפשרות השימוש עם משקפי ראיה .. זה הדבר שהכי שכנע אותי לרכוש ...
כי לצערי, גם עם משקפי וידאו של אלפי שקלים של חבר שאני לא יכול להרכיב עם משקפי ראיה, אני רואה מטושטש ...
עדיין ממתין למלאי אצל הסיני.