תודה חיים. רציתי גם לבדוק אצל יפאני גם איזה ספינר מתקפל המתאים לפילון שלי.
Printable View
תודה חיים. רציתי גם לבדוק אצל יפאני גם איזה ספינר מתקפל המתאים לפילון שלי.
יש קישור לפילון ומידה של ספינר ומה העדפה שלך ,אלומיניום ,קרבון ,פלסטיק ,סתם פלסטיק, ומידה של הפרופ
לצערי אין קישור. פילון SPEEDY. אני רוצה לבדוק אופציה לפרופ מתקפל אבל שלא יפגה הרבה ביכולות הטיסה. היום אני מטיס אותו עם פרופ APC 4.75X4.75 עם ספינר אלומיניום קולט טאייפ. מנוע נמדד כ-14000 סל'ד הפול מנוע 3 תאים.
תישמע ,לפי דעתי לא ממליץ לך להרכיב פרופ מיתקפל על פיילון ובמיוחד בסל"ד שהמנוע הזה מסתובב.אין ספק שאתה פוגע מאוד ביכולות הטיסן ובביצועים שלו ועוד במיוחד שזה פיילון.אם אני לא טועה אתה כנראה סובל מהחלפת פרופים בתדירות גבוה בגלל הנחיתות .יש לך אולי אופציה בבקר לברקס שיעצור את הפרופ שאתה מוריד מיצערת.אם אתה עדיין תיהיה מעונין במיתקפל דע לך שזה מסוכן מאוד בסל"ד הזה ,גם לך וגם לטיסן.ובכל זאת אנסה לעזור לך מחר לימצוא משהוא .:)
האם יש איזה ספינר טוב ל זה?
מה הקוטר של הציר מנוע שלך?
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...t=&LiPoConfig=
תישמע תתחיל לדפדף בין העמודים ותיבחר לך את הספינר שאתה זקוק לו.ליפני שאתה בוחר לך אחד אתה צריך לימדוד את קצה הגוף (קוטר)איפה שהמנוע מיתחבר ולפי זה לדעת איזה קוטר ליבחור.הכוונה לקוטר של הבסיס של הספינר ,כלומר לחלק הרחב.ולאחר מיכן ליבחור את הקוטר המתאים של החור שבו ניכנס הציר של המנוע.אז תוכל להתאים את הפרופים של האתר השני שנתתי לך אלה שבחרת.
שים לב שבכול ספינר רשום לך את סוג הנעילה של המתאם על ציר המנוע.אני ממליץ לך לקחת COLLET
חברים עכשיו בלי ציניות,
אתם חושבים שהוא בסדר?
זאת אומרת, הוא אמנם אוסטרלי אבל הוא יושב פיזית ביפן, לא?
חיים אני אבדוק את המידות ביום ראשון. השארתי את הדאון בעבודה.
אייל נראה לי הבחור יודע להסתדר.
חשבתי שהאוסטרלי הוא הסיני ... :confused:
מעניין באמת מה שלומו שם .. :eek:
היפני הוא אמריקאי, הסיני הוא אוסטרלי....
ואני חושב שלהזמין פרופים נגועי קרינה זה לא רעיון טוב....:( באסה לבריאן קודם השרתים , עכשיו הכור)
מישהו יכול לתת לי מייל של הבחור הנדיב מיפן??? אשאל אותו אם הוא עובד ומספק סחורה.
דיברתי איתו (בראיין)אתמול הם מתוכננים לחזור לעבודה סדירה דרך האתר ביום רביעי.
שלחתי לו מייל יום אחרי האסון,
אמש הוא השיב שהוא נמצא בצידו המערבי של האי ולכן לא נפגע כלל מרעידת האדמה
הודה לי מאוד על הדאגה והוסיף שקיבל הרבה מיילים תומכים מישראל.
גאווה ישראלית :)