תגובה להודעה: blade 400 vs copterx 450se v2
זה חודש שאני יושב וקורא ומנסה להבין איזה מסוק לקנות לאחר שלפני שנתיים התחלתי עם מסוק ההניי בי וריסקתי אותו ובניתי אותו ולאחר חודשיים מכרתי אותו ויצאתי מהתחום לטובת זוחלי סלעים ומכוניות מסלול.
היות ואני עובר לגור ליד בית העלמין של ראשון,אני מוצא את עצמי בוהה במטיסים שם בימי שישי,וזה מה שדחף אותי לנסות לחזור לתחביב הזה.
אני כמו פותח שרשור זה בחרתי והזמנתי (שלא מבעיות תקציב) קופטר איקס RTF וזה מכמה סיבות-
1.אני בטוח ירסק אותו!
2.אני רוצה לראות עם מדגדג לי להמשיך ולהיסחף עם התחביב.
3.אני ברמת טיסה של מתחילים מרחפים בלבד.
4.אין לי זמן להרכיב קיטים וידע לכוון לאחר ההרכבה.
(סדר כתיבת הסיבות אקראי לחלוטין ויכול להשתנות:D )
לכן גם אין לי כל כוונה להשקיע במסוק הזה,ביום שאני ירגיש שהתחביב בשבילי(חברה ריצינים בעיקר)
ואני צריך יותר כי טיפסתי יפה בסולם הדרגות וסכנת הריסוק מתרחקת,אז אני ישקיע במסוק ובציוד הנכון.
זו דעתי וגישתי!!!
דודי
חבל על הזמן והכסף שלך. אחרי הטיסה הראשונה אתה פורש מהתחביב לעוד שנתיים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
flyinglizard
+100000000000
הרגתה אותי עכשיו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
flyinglizard
אני מעריך מאוד את תשובתך המנומקת!
למדתי ממנה המון
תודה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
vcar1
זה חודש שאני יושב וקורא ומנסה להבין איזה מסוק לקנות לאחר שלפני שנתיים התחלתי עם מסוק ההניי בי וריסקתי אותו ובניתי אותו ולאחר חודשיים מכרתי אותו ויצאתי מהתחום לטובת זוחלי סלעים ומכוניות מסלול.
היות ואני עובר לגור ליד בית העלמין של ראשון,אני מוצא את עצמי בוהה במטיסים שם בימי שישי,וזה מה שדחף אותי לנסות לחזור לתחביב הזה.
אני כמו פותח שרשור זה בחרתי והזמנתי (שלא מבעיות תקציב) קופטר איקס RTF וזה מכמה סיבות-
1.אני בטוח ירסק אותו!
לכן גם אין לי כל כוונה להשקיע במסוק הזה,ביום שאני ירגיש שהתחביב בשבילי(חברה ריצינים בעיקר)
ואני צריך יותר כי טיפסתי יפה בסולם הדרגות וסכנת הריסוק מתרחקת,אז אני ישקיע במסוק ובציוד הנכון.
זו דעתי וגישתי!!!
דודי
את הקופטרX שלי קניתי לפני כשנה, לא הטסתי אותו יותר מידי בגלל ייאוש מוחלט מריסוקים טיפשיים (גם אם לא נוראיים) ויכולת טיסה מאוד בעייתית.
האלקטרוניקה שבחרתי הייתה מהזולות שקיימות מכיוון שלא ידעתי אם זה אכן מושך אותי, אני ממילא ארסק, אני ממילא ברמה של ריחופים (מוכר לך ? ... ).
לפני זמן לא רב החלפתי את סרוו הזנב והג'יירו בכאלה שראויים להקרא כך, השינוי דרמטי, בתצורה הקודמת לא יכולתי לרחף מעל 20 שניות בלי שהמסוק היה בורח לאנשהו והייתי צריך לנחות כדי לא לרסק, ואילו עכשיו ... אני מרחף סוללה שלמה בלי בעייה והזנב מכוון כמו שעון שוויצרי גם עם רוחות מטורפות.
אני לא אומר לך את זה סתם, המסוק שכב בבית חודשים כי פשוט לא נהניתי מריחוף של כמה שניות ומנוחה, כעת ...עולם אחר.
בהצלחה, :cool:
האם גם אתה קנית RTF ?
האמת,שאני מצפה שהוא יטוס כמו שהוא עלה!
אני רוצה לראות שאני מתחבר לכל העסק הזה
ואז יהיה סיבה לשדרג לטופ של האלקטרוניקה והמסוקים
דודי
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
vcar1
1.אני בטוח ירסק אותו!
זו דעתי וגישתי!!!
דודי
איפה יש היגיון או שיקול בתוך כל מה שכתבת?
מה מתוך כל הרשימה שלך לא יתקיים עם מסוק טוב פי כמה?
אתה בפירוש בנתיב לצאת מהתחביב הזה לעוד שנתיים נוספות או לתמיד
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
vcar1
האם גם אתה קנית RTF ?
האמת,שאני מצפה שהוא יטוס כמו שהוא עלה!
אני רוצה לראות שאני מתחבר לכל העסק הזה
ואז יהיה סיבה לשדרג לטופ של האלקטרוניקה והמסוקים
דודי
לא, קניתי קיט עירום ואלקטרוניקה.
למה אתה לא הולך על מסוק גדול יותר ? אם לפני שנה המחירים היו זהים להיום, הייתי רוכש הוריקאן בלי להסס בכלל, מסוק זול מאוד, איכות חלקים טובה מאוד, וחלפים מאוד מאוד זולים במקרה של ריסוק (דרך אגב אכן רכשתי הוריקאן, כמסוק שני, אבל הייתי מוותר על הקופטר אם היית שואל אותי היום).
מה גם שקח בחשבון שאלקטרוניקה טובה שומרת על ערכה ותמכר במחיר גבוה בשוק יד שנייה במידה ותחליט שזה לא בשבילך.
בהצלחה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wind556
איפה יש היגיון או שיקול בתוך כל מה שכתבת? מתוך מחשבה של מתחילים שרוצים להתחיל אבל לא יודעים מה הכי נכון,ואני לא בטוח שיש את התשובה המדעית לכך,לכל אדם דעה אחרת ותפיסת עולם שונה.
מה מתוך כל הרשימה שלך לא יתקיים עם מסוק טוב פי כמה?בעיקר ההתעסקות עם הרכבה וכיולים שאין לי מושג בהם.
אתה בפירוש בנתיב לצאת מהתחביב הזה לעוד שנתיים נוספות או לתמיד
פה כבר נהפכת לנביא:D
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
SEVEN
לא, קניתי קיט עירום ואלקטרוניקה.
למה אתה לא הולך על מסוק גדול יותר ? אם לפני שנה המחירים היו זהים להיום, הייתי רוכש הוריקאן בלי להסס בכלל, מסוק זול מאוד, איכות חלקים טובה מאוד, וחלפים מאוד מאוד זולים במקרה של ריסוק (דרך אגב אכן רכשתי הוריקאן, כמסוק שני, אבל הייתי מוותר על הקופטר אם היית שואל אותי היום).
מה גם שקח בחשבון שאלקטרוניקה טובה שומרת על ערכה ותמכר במחיר גבוה בשוק יד שנייה במידה ותחליט שזה לא בשבילך.
בהצלחה
אני בדעה שבסך הכל רכשתי צעצוע ב 300$ כדי לראות עם נכון לי לשחק איתו זה הכל!
פה ישר רוצים להכניס אותך לליגת האלופות ואתה בכלל לא יודע מה זה כדור ועם מתאים לך לשחק:rolleyes:
טוב שיש פה לפחות מישהו כמוך שעונה לעניין!
דודי
יש לי שתי בעיות עם מה שאתה אומר:
1. אני עוד לא שמעתי על מקרה שבו אלקטרוניקת RTF כזו עושה עבודה סבירה. זה הופך את החיים של המתחיל להרבה יותר קשים. כשהזנב נסחף ויש לך תגובה גרועה בסייקליק, אתה לא מסוגל ללמוד, נקודה. אתה נלחם במסוק.
2. גם RTF כזה צריך כיוון ובדיקה, גם מסיבות בטיחותיות (בדיוק כמו שאף אחד לא סומך על חלקים שמגיעים מורכבים מראש על ידי היצרן, גם אצל ALIGN אלא פותח ומרכיב מחדש), וגם כי לרוב דברים לא מכוונים פרפקט, וגם כי בריסוק הראשון במילא תצטרך ללמוד הכל.
אין תחליף ללהרכיב את המסוק שלך בעצמך, גם אם זה נראה יותר יקר (זה לא באמת) וגם אם זה נראה יותר זמן (גם לא).
עם כל האמור לעיל, אני ממליץ לך למצוא מישהו שלפחות יעזור לך בכיוונים הראשונים ולראות שהכל ראוי לטיסה. אני אשמח וכך גם רבים אחרים.