-
תגובה להודעה: מעוניין לעבור למערכת פלייברלס של אלין כמה שאלות..
תודה רועי נתת לי תשובה ברורה ומדוייקת
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lehatis
תודה רועי נתת לי תשובה ברורה ומדוייקת
כרגיל, לעוזי יש יכולת לסכם דברים באופן נהיר וברור. אין ספק שהוא ורועי הם מחלוצי תחום הפלייברלס בארץ ובזמנו, היו מוקד עליה לרגל לכל מי שרצה ללמוד ולהבין.
-
כאחד שהטיס כבר 3G של אליין, היא מערכת סבירה, עושה את העבודה ולא יותר מזה.
כשאמרו לי "תטיס מיקאדו, תבין!!!" התעצבנתי!
לא יכולתי להבין על מה מדברים.
ביום שישי האחרון עליתי לטסט עם המערכת Beast X ואני חייב לציין שההבדל הורגש
עוד בריחוף!
אפקט הקרקע הידוע פשוט נגוז ואיננו יותר! המסוק היה חד וממושמע!
לא היו שום משיכות ימינה או שמאלה והזנב תפקד כמו שעון שויצרי!
אם ניכנס לשיקולי מחיר? 209 דולר שעולה ה BeastX והסבת ראש שתעלה עוד כ 100 דולר?
הגענו ל 309 דולר!
מערכת אליין תעלה אותו הדבר!
אני לא הייתי חושב פעמיים...
אבל שוב, גם המערכת של אליין טובה ותעשה את העבודה!
אני פשוט טוען שהיא איננה ה TOP של המערכות בשוק!
אני מקווה ומאחל להם שה 3GX תשופר.
אגב, יורם.... שלחתי לך הודעה פרטית!
-
ציקי ועוזי היקרים מאוד לליבי,
כשתחליטו לבנות מסוק חדש ותעמדו לפני בחירה של מערכת (פשוט שניכם כתבתם את אותה השורה) תרימו טלפון לפני, אני אגיע עם BEASTX ואבלבל את המיקאדיות שלכם ;):D
ה"חיה" הגרמנית נותנת בראש בצורה מדהימה, ועומדת בקו אחד עם אחותה המטיסה הגרמניה: מיקה-דו :D
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_bar_ami
כשתחליטו לבנות מסוק חדש ותעמדו לפני בחירה של מערכת (פשוט שניכם כתבתם את אותה השורה) תרימו טלפון לפני, אני אגיע עם BEASTX ואבלבל את המיקאדיות שלכם ;):D
ה"חיה" הגרמנית נותנת בראש בצורה מדהימה, ועומדת בקו אחד עם אחותה המטיסה הגרמניה: מיקה-דו :D
בחייך ליאור...אני נשבעתי אמונים לגברת INGE אישתו של רלף הבעלים של מיקדו שלא אנטוש אותה לעולמים..:D..
אחריי כל מה שהיא עשתה למעננו...:o
אל דאגה...אתה מכיר את רועי....הרפתקן בלתי נלאה....שרק מחפש לבחון ולבדוק מוצרים חדשים...הביסטאיקס על הכוונת שלו כבר תקופה ארוכה...
אבל , לצערי כרגע הוא ואח שלו אורי עסוקים בלבחון את הרכש החדש של אורי : דוקאטי-848 V-TWIN אימתני , חדש אדום ונוצץ שחונה מתחת לבית...וואלה...הלכה להם פאזה בראש הבנים שלי.
עוזי
-
חכה תראה איך הדוקאטי טסה עם BEAST X - ההשכבות כל כך הרבה יותר מדוייקות, לא ישארו רגליות לאופנוע תוך שניה... :D
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
TooLy
בחייך ליאור...אני נשבעתי אמונים לגברת INGE אישתו של רלף הבעלים של מיקדו שלא אנטוש אותה לעולמים..:D..
אחריי כל מה שהיא עשתה למעננו...:o
אל דאגה...אתה מכיר את רועי....הרפתקן בלתי נלאה....שרק מחפש לבחון ולבדוק מוצרים חדשים...הביסטאיקס על הכוונת שלו כבר תקופה ארוכה...
אבל , לצערי כרגע הוא ואח שלו אורי עסוקים בלבחון את הרכש החדש של אורי : דוקאטי-848 V-TWIN אימתני , חדש אדום ונוצץ שחונה מתחת לבית...וואלה...הלכה להם פאזה בראש הבנים שלי.
עוזי
:D
-
לצערי, יש שבוחרים לקרוא את ההודעות שלי ולהבין את מה שנוח להם ואח"כ מתחילים בהשמצות וכו'...
תשובתי נכתבה לצרכיו של פותח השירשור בלבד ומאחר ויש עוד הרבה דעות, ייתכן שהיא לא הנכונה(כלכלית/מקצועית) או שאולי האחרות לא?
דרך אגב, אני איש גדול (תראו בתמונות) עם פה גדול שאומר בדיוק את מה שהוא חושב בלי רמיזות והכפשות!!
מי שבוחר להבין אחרת, זאת באמת רק הבעיה שלו!!
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lehatis
היי יש לי TREX600 ESP
ובזמן האחרון אני שוקל את האפשרות לעבור למערכת פלייברלס של אליין 3G ורציתי להתייעץ איתכם לגבי זה..
מה ההיתרונות והחסרונות של המערכת?
האם באמת ישנו הבדל כל כך גדול בין הראש פלייבר לראש פלייברלס?
וכדי לכוון את המערכת אני בטח יצטרך מישהו שיודע טוב להתעסק עם זה..האם את יכולים להמליץ לי על אחד מחברי הפורום שיודעים להתעסק עם זה כמו שצריך?
משום שפה בעצם השיקול הכי גדול שלי אם באמת כדאי לעבור..
תודה על עזרתכם :):):)
כפי ששמת לב יש מספר מערכות פלייברלס בשוק לכל אחד דעה משלו על כל מערכת.
היתרונות של המערכות בכללי יותר כוח פחות גרר וכתוצאה מזה יותר זמן טיסה.
לכל מערכת היתרונות והחסרונות שלה ולא משנה מדינת היצור שלה.
כפי ששמת לב יש כמה אפקטים פה ולהלן האפקטים שאני מכיר :
אפקט המושפעות
אפקט האינטרס
אפקט המכירה
אפקט הגאווה.
בשורה התחתונה כולם עושים את אותו דבר לכולם בשלב כזה או אחר יש בעיה
וכפי שאני תמיד טוען והאמרה הנפוצה של הרקדן "הרצפה עקומה כי אני יודע לרקוד".
ברגעים אלו ממש בדרך אלי מערכת פלייברלס להדגמה שאת שמה אשמור בדיסקרטיות :)
בסופו של יום אם אתה מחפש יותר כוח יותר וזמן טיסה מערכת פלייברלס מומלצת ביותר.
תכנס לאתרים בחו"ל כגון rcfreak או helifreak תקרא את כל התקלות והבעיות שלהם
ותבין לבד מה אתה מעדיף לקנות ! מבחינת מחיר כולם כמעט אותו דבר מלבד המיקאדו.
שיהיה בהצלחה וברוך הבא למתחם הפלייברלס.
-
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
TooLy
שנון שגיא..:D
עוזי
תודה עוזי :D
למדתי קצת ממך.....
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sagi
מבחינת מחיר כולם כמעט אותו דבר מלבד המיקאדו.
שגיא,זה טעות...היקרות הן דווקא ה- סקוקום 720 וה- טוטאל-G בתג מחיר באזור ה- 400 דולר
אחריהן המיקאדו ו- ALIGN ן-פוטבה באזור ה-300 דולר (שב- ALIGN מקבלים גם הסבת ראש למסוקים שלהם)
והזולה בקטגוריה היא - ה- BEASTX באזור ה- 200 דולר.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
sagi
כפי ששמת לב יש מספר מערכות פלייברלס בשוק לכל אחד דעה משלו על כל מערכת.
היתרונות של המערכות בכללי יותר כוח פחות גרר וכתוצאה מזה יותר זמן טיסה.
לכל מערכת היתרונות והחסרונות שלה ולא משנה מדינת היצור שלה.
כפי ששמת לב יש כמה אפקטים פה ולהלן האפקטים שאני מכיר :
אפקט המושפעות
אפקט האינטרס
אפקט המכירה
אפקט הגאווה.
בשורה התחתונה כולם עושים את אותו דבר לכולם בשלב כזה או אחר יש בעיה
וכפי שאני תמיד טוען והאמרה הנפוצה של הרקדן "הרצפה עקומה כי אני יודע לרקוד".
ברגעים אלו ממש בדרך אלי מערכת פלייברלס להדגמה שאת שמה אשמור בדיסקרטיות :)
בסופו של יום אם אתה מחפש יותר כוח יותר וזמן טיסה מערכת פלייברלס מומלצת ביותר.
תכנס לאתרים בחו"ל כגון rcfreak או helifreak תקרא את כל התקלות והבעיות שלהם
ותבין לבד מה אתה מעדיף לקנות ! מבחינת מחיר כולם כמעט אותו דבר מלבד המיקאדו.
שיהיה בהצלחה וברוך הבא למתחם הפלייברלס.
לא מסכים איתך אח שלי היקר!
לא מהשורה הראשונה ולא עד לאחרונה.
כשתטיס לפחות שני מערכות תוכל לערוך השוואה!
וכמו שאמרו לי?! "כשתטיס תבין?!"
גם לך אני אומר!
כשתטיס תבין...
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyro
שגיא,זה טעות...היקרות הן דווקא ה- סקוקום 720 וה- טוטאל-G בתג מחיר באזור ה- 400 דולר
אחריהן המיקאדו ו- ALIGN ן-פוטבה באזור ה-300 דולר (שב- ALIGN מקבלים גם הסבת ראש למסוקים שלהם)
והזולה בקטגוריה היא - ה- BEASTX באזור ה- 200 דולר.
הערה:
המיקאדו כמערכת מלאה עם סנסור חיצוני באיזור ה 320$ ובגרסת EXPRESS (תרגיל שיווקי של מיקאדו שנותן אשליה של הוזלת המערכת ע"י שיווק עם קושחה ותוכנה מוגבלת), בפועל תאלץ לשדרג ל Pro בתוספת 50$ מה שיתן לך להנות מכל יתרונות המערכת בכיול ובטיסה, הרוב עושים זאת לכן תג המחיר הסופי כאן הוא 370$ (אם הלכת על המיני אז 350$) ללא הראש המכני שעולה לא מעט אבל יתרון המערכת שלא חייבים לרכוש אותו, גמישות המערכת מאפשרת התאמתה לכל ראש ובאופן מלא.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ziki
הערה:
המיקאדו כמערכת מלאה עם סנסור חיצוני באיזור ה 320$ ובגרסת EXPRESS (תרגיל שיווקי של מיקאדו שנותן אשליה של הוזלת המערכת ע"י שיווק עם קושחה ותוכנה מוגבלת), בפועל תאלץ לשדרג ל Pro בתוספת 50$ מה שיתן לך להנות מכל יתרונות המערכת בכיול ובטיסה, הרוב עושים זאת לכן תג המחיר הסופי כאן הוא 370$ (אם הלכת על המיני אז 350$) ללא הראש המכני שעולה לא מעט אבל יתרון המערכת שלא חייבים לרכוש אותו, גמישות המערכת מאפשרת התאמתה לכל ראש ובאופן מלא.
צודק, מצד שני חוסכת מקלט מה שב- ALIGN כרגע לא ניתן לחסוך , למרות שבגרסא החדשה כנראה שיהיה אפשר.
כל זה נכון לבעלי ספקטרום/JR
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_bar_ami
ליאור:
עדיף סוס ותיק שישא אותי מסייח צעיר שיפיל אותי :D
עכשיו ברצינות, שמעתי על ה BEASTX רשמים טובים, בהחלט אופציה מעניינת.
-
הסייח הזה לא יפיל ולא עשבים - זה לא סייח בכלל, זה סטאליון ;)
לגבי מימשוק מקלטים גם ה BEASTX מתממשקת עם מקלטי לווין והופכת בעזרתם ליח' קליטה אינטגראלית - עוד ייתרון ברור של המערכת היא יכולת לעבוד במוד ג'יירו (לא FBL), ככה שאם אתה מתלבט FBL או לאו, אתה תמיד יכול לקנות את הביסט לעבוד במוד ג'יירו וכשיבוא לך לנסות להחליף ראש ולעבור ל FBL (וחזרה) כאוות נפשך.
-
ממה שראיתי מאוד התרשמתי מהביסטיקס וללא ספק זו המערכת שתהיה לי על המפלץ החדש שיבוא עלינו לטובה בקרוב.
כשיבוא הזמן אתן סקירה מלאה על כיול וטיסה ונוכל כולנו ללמוד ולראות.
לפתוח השרשור אמליץ לך לקרוא עוד בחול על מערכות פלייברלס ותקבל גם תמונה כללית טובה יותר כי העולם הרבה יותר גדול מישראל וכמות המטיסים שם רבה יותר.
-
אני הורדתי את הביסטאקס לטובת ה750 של פוטבה. אין שום דבר שמשתווה למערכת של פוטבה כרגע, לא בחומרה ולא בתוכנה. זו ליגה אחרת לגמרי. היא גם לא יקרה במיוחד, 260 בטאוור.
-
בוקר טוב לטאה.
על איזה מסוק היא הורכבה ?
מעניין יהיה לשמוע את ההתרשמות שלך משתיי מערכות אלו ואת ההשוואה ביניהן.
אם תוכל להתיחס גם ברמה של קושי הרכבה / כיוונים וגם בתוצאות תכלס בהטסה.
חג שמח
עוזי
-
צהריים טובים וחג שמח.
הורכבה על פיוריון 6 אחרי שלא הצלחתי לסדר את הזנב כמו שצריך עם הBeastX. יש שם בעיה, שלא באשמת הBeastX, של שילוב ESC-מנוע לא מוצלח (Jive 80HV עם Xera 4030), הגברנר של הג'ייב לא מסתדר טוב והזנב בורח בpitch pumps. קניתי כמה מערכות של פוטבה - שתי 750 ו701 - לאחרונה עבור פרוייקט שאני עושה (מתאם CGY750 למשתמשי Spektrum) והחלטתי להרכיב אחת על הפיוריון (כרגע עם 8FG של פוטבה, כשיהיה מתאם אני אעבור להשתמש ב9303 שלי).
ההתרשמות היא, שקודם כל, המסוק מרגיש מאוד מחובר והרבה פחות סינתטי מאשר הBeastX. זו הרגשה שמאוד הפריעה לי עד עכשיו. דבר שני, הזנב מחזיק יותר טוב בלי ספק, למרות שזה עדיין לא מושלם (אני הולך להשתמש בגברנר של הCGY עם ESC של Hobbywing בקרוב אבל זה דורש קצת עבודה מבחינת מיקום מגנטים וכו').
יש לחבר פיוריון עם סטאפ זהה לשלי למעט המנוע (Align 700MX) עם ביסטאקס והוא מעדיף את הפוטבה שאצלי.
לפוטבה יש המון אפשרויות כיוון - המון, עשרות פרמטרים - למרות שהסטאפ הראשוני סופר פשוט (עוד יותר מזה של הBeastX, אם דבר כזה אפשרי בכלל). המסך של ה750 קריא מאוד גם באור שמש חזק והעובדה שלא צריך PC בשום שלב היא פשוט תענוג (בביסט צריך בשביל פרמטרים מתקדמים, כרגע רק phasing וtorque compensation על הזנב).
הרכבתי גם 701, שמשתמש באותו סנסור, על הטירקס 700 ניטרו והעמידות של הסנסור שלהם לויברציות היא משהו שלא יאמן, ראיתי כבר סטאפים חשמליים על ג'יירואים אחרים שהיו צריכים gyro pad יותר רציני. המערכת הזו לא מרגישה ויברציות, נקודה (לא ה701 ולא ה750).
לא התחלתי לגרד את מה שהיחידה הזו מסוגלת לעשות, אני עוד עובד על זה. לא הטסתי אף פעם v-bar ואני גם לא מתכוון להתחיל עכשיו, הPC מוריד לי לגמרי את החשק להתעסק עם המערכת הזו.
מבחינת תחושה, קלות שימוש, אפשרויות כיוון ועמידות בוויברציות, הפוטבה נראית כמו העתיד.
סימן השאלה היחידי הוא התפתחות היחידה לאורך זמן. הגרמנים מעדכנים כל הזמן, ואני משער שפוטבה יהיו איטיים בהרבה בהיבט הזה. ועם זאת, המערכת כרגע קרובה מאוד לשלמות מבחינתי.
אני צריך עוד יום-יומיים של הטסה בשביל לסיים לכוון אותה כמו שצריך - אפילו לא נגעתי בגיינים של הסייקליק - ואז נראה מה היא באמת מסוגלת לעשות.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
flyinglizard
צהריים טובים וחג שמח.
הורכבה על פיוריון 6 אחרי שלא הצלחתי לסדר את הזנב כמו שצריך עם הBeastX. יש שם בעיה, שלא באשמת הBeastX, של שילוב ESC-מנוע לא מוצלח (Jive 80HV עם Xera 4030), הגברנר של הג'ייב לא מסתדר טוב והזנב בורח בpitch pumps. קניתי כמה מערכות של פוטבה - שתי 750 ו701 - לאחרונה עבור פרוייקט שאני עושה (מתאם CGY750 למשתמשי Spektrum) והחלטתי להרכיב אחת על הפיוריון (כרגע עם 8FG של פוטבה, כשיהיה מתאם אני אעבור להשתמש ב9303 שלי).
ההתרשמות היא, שקודם כל, המסוק מרגיש מאוד מחובר והרבה פחות סינתטי מאשר הBeastX. זו הרגשה שמאוד הפריעה לי עד עכשיו. דבר שני, הזנב מחזיק יותר טוב בלי ספק, למרות שזה עדיין לא מושלם (אני הולך להשתמש בגברנר של הCGY עם ESC של Hobbywing בקרוב אבל זה דורש קצת עבודה מבחינת מיקום מגנטים וכו').
יש לחבר פיוריון עם סטאפ זהה לשלי למעט המנוע (Align 700MX) עם ביסטאקס והוא מעדיף את הפוטבה שאצלי.
לפוטבה יש המון אפשרויות כיוון - המון, עשרות פרמטרים - למרות שהסטאפ הראשוני סופר פשוט (עוד יותר מזה של הBeastX, אם דבר כזה אפשרי בכלל). המסך של ה750 קריא מאוד גם באור שמש חזק והעובדה שלא צריך PC בשום שלב היא פשוט תענוג (בביסט צריך בשביל פרמטרים מתקדמים, כרגע רק phasing וtorque compensation על הזנב).
הרכבתי גם 701, שמשתמש באותו סנסור, על הטירקס 700 ניטרו והעמידות של הסנסור שלהם לויברציות היא משהו שלא יאמן, ראיתי כבר סטאפים חשמליים על ג'יירואים אחרים שהיו צריכים gyro pad יותר רציני. המערכת הזו לא מרגישה ויברציות, נקודה (לא ה701 ולא ה750).
לא התחלתי לגרד את מה שהיחידה הזו מסוגלת לעשות, אני עוד עובד על זה. לא הטסתי אף פעם v-bar ואני גם לא מתכוון להתחיל עכשיו, הPC מוריד לי לגמרי את החשק להתעסק עם המערכת הזו.
מבחינת תחושה, קלות שימוש, אפשרויות כיוון ועמידות בוויברציות, הפוטבה נראית כמו העתיד.
סימן השאלה היחידי הוא התפתחות היחידה לאורך זמן. הגרמנים מעדכנים כל הזמן, ואני משער שפוטבה יהיו איטיים בהרבה בהיבט הזה. ועם זאת, המערכת כרגע קרובה מאוד לשלמות מבחינתי.
אני צריך עוד יום-יומיים של הטסה בשביל לסיים לכוון אותה כמו שצריך - אפילו לא נגעתי בגיינים של הסייקליק - ואז נראה מה היא באמת מסוגלת לעשות.
איזה "סלט" של SETUPים עשית...דבר עם שחר לזרוב הייתה לו בעיה עם הזנב ב- 750, הוא בורח בקטנה כל הזמן, יכול להיות שיש לך את אותה תופעה.
מילה על הפיוריון 6, "מפלצת" של מסוק, יש לי אותו ב-SETUP של 10 תאים עם CC120 ו- SCORPION 4035-560 ו- V-bar 5
"חיה" של מסוק.
-
הבעיות שיש לי עם הפיוריון לא קשורות ל750, אלא לשילוב מנוע וגברנר לא מוצלח. ה750 שיפר את הבעיה משמעותית לעומת הביסטאקס.
-
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
flyinglizard
הבעיות שיש לי עם הפיוריון לא קשורות ל750, אלא לשילוב מנוע וגברנר לא מוצלח. ה750 שיפר את הבעיה משמעותית לעומת הביסטאקס.
כן, שמעתי ש"נלחמת" ב- SETUP בגלילות...תקרא לי פעם הבאה שאתה הולך , נשווה רשמים ;)