תגובה: מיסבי גריפים זנב של אליין דפוקים.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
Yoav Lahav
מה זה קונדום?
עכשיו הכל מובן!! (ציקי -תן לו קישור מתאים..)
יואב שכחת לציין כאן בפני החברים את הסטאפ ששמת על המסוק.
אם אני לא טועה הQA של אליין עושה עבודה לא רעה בכלל אלא ששמת מנוע טורניג׳י 600 וואט אם אני לא טועה עם 4400 kv אז הלחץ על המיסבים במשוואה שלך לא ישאר 80 -90 קג ואפילו בנקודות שאתה מוסיף עומס בהברגה.
אז רק כדי לסיים את השרשור הזה , גם אליין לא אחראים למה שעשית למסוק שלך. ברגע שאתה מגיע לסטאפים קשוחים על המסוק הזה ,צפה פגיעה...
וכמו שאמרתי לך באופן אישי 450 פרו במצב סטוק שיוצא ממפעל לא יעשה לך בעיות מהסוג הזה.
ג'וני,
כפי שכבר אמרתי לך אני עם המנוע הזה כבר זמן רב ולא הייתה שום תקלה. הכל פעל בסדר עד לרגע ששמתי גריפים ומיסבים של אליין.
אם חיקוי זול מלידרסהובי מתפקד מצויין עם הSETUP שלי אז וודאי שאני מצפה שגם אליין יעמדו במשימה בקלות.
יואב.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
johnny_black
יואב שכחת לציין כאן בפני החברים את הסטאפ ששמת על המסוק.
אם אני לא טועה הQA של אליין עושה עבודה לא רעה בכלל אלא ששמת מנוע טורניג׳י 600 וואט אם אני לא טועה עם 4400 kv אז הלחץ על המיסבים במשוואה שלך לא ישאר 80 -90 קג ואפילו בנקודות שאתה מוסיף עומס בהברגה.
אז רק כדי לסיים את השרשור הזה , גם אליין לא אחראים למה שעשית למסוק שלך. ברגע שאתה מגיע לסטאפים קשוחים על המסוק הזה ,צפה פגיעה...
וכמו שאמרתי לך באופן אישי 450 פרו במצב סטוק שיוצא ממפעל לא יעשה לך בעיות מהסוג הזה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ziki
קונדום לא קונים מדילדו הובי?
ציקי,
שווה להוסיף כמה שקלים ולקנות בפארם ליד הבית במקום לחכות שבועיים עד הסקסס הבא!! ***....
ולגבייך יואב, מאחר ואתה מבין בפיזיקה, אז תעבוד על הכימיה ותסגור את זה מול החנות ולא כפי שזה קורה כרגע!!
מי שמצפה מתאכזב... אני באמת מנסה להסביר לך שאליין לא מחוייבת לעמוד בגחמות של כולנו לבנות את המסוק החזק ביותר ,גם חברות אחרות לעיתים לא עומדות בעומסים לאורך זמן, לכן אמרתי לך גם כשפגשתי אותך, כשאתה מחליט להסב או לשדרג את המסוק שלך אל תשכח לחזק גם את השלדה ואת יתר החלקים שעלולים לא לעמוד בעומס, והתפקיד שלך כמהנדס השדרוג של הכלי שלך, זה להיות אחראי לבדוק אם חלק זה או אחר במסוק יכול לתפקד בעומס שאתה מוסיף לנקודות חולשה במסוק.
בכל מקרה גם אני נתקלתי בחיקויים מוצלחים , אין שחור ולבן בעסק הזה ,לעיתים גם הגדולים מפשלים והקטנים משחקים אותה...
אז בוא נסיים את השרשור הזה בשבת שלום