נו חיים !! יש סרטוןן ?
Printable View
נו חיים !! יש סרטוןן ?
מי לא ידרוש ..הרי בסוף אני יראה את זה לא ? היום לא תוכל להסתיר כלום . שמח שקבלתה השראה . הממציא היו מכנים אותי בבית הספר הכול התחיל עם חומר נפ... לא חשוב :D
1+++
חיים ! יש סרטון ??
כן ,עוד שעה בערך .מחכה שהסירטון יעלה .הכל תלוי באומרי שלנו.
עומרי העלה סרטון,ראיתי..תשמע ...מהסרטון זה נראה מהיר...עולה 90 כמו שצריך ...
נראה שהוא בא קצת מהר לנחיתה...בכל זאת יש שם 2 סוללות 3 תאים,בקיצור..שיחקת אותה ..זה ה EDF הראשון שאני רואה שלא עושה טובה שהוא טס
אולי די עם הסיפורים..איך הוא טס.. ראיתי את הסרטון..איפה הסרטון?
http://www.youtube.com/watch?v=3K4ic...UfBPI&index=24
עוד מעט גם הסירטון השני יהיה מוכן .לפי דעתי יהיה יפה יותר ,אולי.;)
רצוי לצפות בHD
רואים שאתה חובב של באזזזזז, חיים כמו תמיד אין מילים בפי פשוט טיל בליסטי מה שאתה מוציא מהטיסנים הסיני יכול רק לקנא...
יואו! איזה דחף!!! תשמע, לא יאמן שזה EDF, אהבתי מאוד..:)
אדי אתה לא מבין איזה כוח יש למכונה הקטנה הזאת.אני אומר לך ,כל מי שרוצה להנות מטיסן מהיר ,רצוי שישקיע 80 דולר על המנוע והמניפה.שווה כל שקל.אגב ,אפשר לקנות את המנוע לבד ב43 דולר ומניפה ב6 דולר מהסיני .אני בטוח שיתן את אותו הדחף בפחות משקל מהמניפה של לנדר.
תמצא פתרון לגלגלים מתקפלים .
מבטיח שיהיה יותר מהיר....
מדליק,
עדיין מחפש משהו מתאים וקל .אין ספק שחובה גלגלים מתקפלים.יש גם תאורה לצנפים.עדיין עובד על זה.
ואוו! טיל חיים. כמו תמיד אתה משדרג את ה- EDF-ים!
http://www.youtube.com/watch?v=lyUjru9osyM&feature=player_embedded
וזה לקינוח .פאן ג"ט אולטרה 6 תאים.287 קמ"ש מדוד דופלר
אני רוצה להודות לאומרי בנסמון על הטירחה בהעלת הסירטונים ועל הצילומים.תודה גיבור.:)
פנג'ט מטורף
חיים כל הכבוד מהיר בטירוף כמו שאנחנו אוהבים !!!
איזו חייה רעה :cool:
אהבתי את נחיתה שלך בסירטון הראשון....חלקה כמו חמאה :D
למעשה כל הנחיתות איתו חלקות,מלבד ימים עם רוחות צד חזקות.ביום של הצילום אכן היו רוחות צד חזקות והייתי חייב לנחות במסלול שבדרך כלל אנחנו לא נוחתים והוא דיי בעייתי מבחינת רקע אחורי וקשה לראות את הטיסן וגם הגישה לנחיתה במסלול הזה דורשת טיסה מעל הכביש וגם המסלול בירידה ויש מערבולות קרוב לכביש.
חיים ה F15 ניראה פצצה הוא יפה,הפאנג'ט שלך טס כמו העטלף שלי,בהזדמנות נעשה איזה תחרות קטנה:)
דרור ,אני עשיתי את שלי מה איתך ,מתי רואים סירטון של הF 15 האפור שלך עם 4 תאים, ומנוע ARC.