ה X5 של GAUI זה פרארי.
לפותח השרשור, אני במקומך הייתי קונה אליין 550 הדגם הרגיל פלייבר, מסוק פצצה, לשיקולך.
Printable View
ה X5 של GAUI זה פרארי.
לפותח השרשור, אני במקומך הייתי קונה אליין 550 הדגם הרגיל פלייבר, מסוק פצצה, לשיקולך.
הכל שאלה של תקציב !
אני יכול להגיד לך שהטסתי כבר את כל המסוקים של אליין
ולעומת עמיתים אחרים במקצוע הגעתי לכיוונים נכונים והאלקטרוניקה
עובדת לא פחות טוב משאר המוצרים הקיימים בשוק והדגש גם על הג'ירו.
לאחרונה ניסיתי את ה-550 של אליין בתצורת פלייבר והוא מסוק מדהים למתחילים.
כאשר אתה בוחן את העלות מול תועלת בהשוואה למסוקים אחרים הקניה שלו מוצדקת.
כמו כן הכיוונים שלו פשוטים ומהירים ועם הדרכה נכונה אתה תקבל נעילת זנב לא פחות מהספארטן !
את ה-600 אפשר להטיס בסאטאפ של 6 תאים אבל כך אתה לא תנצל את מלוא כוחו.
את ה-550 לדוגמא מטיסים עם סאטאפ 6 תאים וניתן להגיע לניצול מקסימלי של המסוק.
ולגבי הדעה שלא ניתן לסמוך על המוצרים של אליין זה נובע אך ורק מחוסר ידע וכיוונים לא נכונים.
עובדה בשטח שעד היום אני מטיס עם סרווים של אליין כולל הג'ירו ואין לי אף תלונות ! הייתכן ?!
תלמד לכוון ולתחזק ולא תסבול משום תופעה שהזכירו פה כל בעלי המקצוע !
בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה ותתחדש !
לדעתי:
למטיס מתחיל - 550 פלייבר
למטיס מתקדם - 600 (הדגם החדש) פלייברלס
יש הבדל בעלויות בין שני המסוקים, אבל לדעתי ההבדל במחיר (של המסוק ושל הסוללות) בטל בשישים לעומת ההבדל באיכויות הטיסה.
למיטב ידיעתי - ההבדל במחיר בין שני המסוקים לא גדול (אני משווה כמובן את דגם הפלייבר מול דגם הפלייבר, ואת דגם הפלייברלס מול דגם הפלייברלס). גם ההבדל במחיר בין הסוללות לא משמעותי, אחרי הכל למסוק ה-550 צריך סוללה אחת בנפח של 5000 מיליאמפר עם C גבוהה. לעומת זאת את מסוק ה-600 החדש מטיסים בסטאפ של 12 תאים (2 סוללות) בנפח 3300 מיליאמפר ובגלל שהמתח גבוהה יותר אז לא חייב C גבוהה כמו ב-550. תשווה מחיר של סוללה אחת ל-550 לעומת מחיר של שתי סוללות למסוק ה-600 לפי הפרמטרים האלו ותראה שההפרש הוא בסך הכל, למיטב זכרוני הוא רק 20-30 דולר.
לסיכום - למתחיל הייתי ממליץ על 550 פלייבר בגלל המחיר (של המסוק, הסוללות והמטען) והקלות שבתפעול וההטענה של הסוללות. למטיס מתקדם הייתי ממליץ על ה-600 החדש פלייברלס בגלל הייתרונות הבולטים של מסוק גדול יותר, חזק יותר, מדוייק יותר ובגלל שלדעתי ההפרש במחיר של המסוק ושל הסוללות יותר ממצדיק את ההבדל באיכויות הטיסה.
מה שתחליט - העיקר שתיהנה :)
לאליין יש אחלה מסוקים ואחלה מוצרים איכותיים. אני מכבר הצעות אחרות אני אני אוהב מאוש את החברה הזאת
שגיא ידידי היקר
אמינות נקבעת לפי תוצאה סטטיסטית ובבדיקות שאין להם שום קשר לכיוונים
התמזל מזלך ליפול על הצד הטוב של הסטטיסטיקה, ואכן כשהג'יירו או הסרוואים עובדים, הם עובדים מצויין, לא פחות טוב מהספרטן.
אבל זה לא קונסיסטנטי!!!
וזאת הבעייה האמיתית, ג'יירו מתפקד מושלם אבל פתאום לשניות ספורות מפסיק טוטאלית לעבוד, את זה ראיתי בעשרות מסוקים (ועם כל הכבוד, עברו תחת ידי כמויות עצומות של מסוקים), וכנ"ל גם הסרוואים.
כשג'יירו חדל לעבוד וחוזר לעבוד מעצמו , זה לא קשור לאיכות הכיוונים כלל.
אני רק יכול לאמר לך בשקט שאף אחד לא ישמע, שחלק מהאנשים שזה קרה להם השתיקו את העניין כי רצו למכור את המסוק מבלי להוריד מערכו. תחשוב על זה.
לי עצמי יש טי רקס 450 מושלם, שטס נפלא, ואני וגם הבן שלי מטיסים בהנאה רבה, אבל הפחד מכשל שאינו תלוי במטיס תמיד ישנו שם.
אסכם ואומר שמנסיוני הרב ביותר עם המסוקים האלו, חוסר היציבות של האלקטרוניקה של אליין זה דבר יציב לחלוטין
אתה אלוף העולם בהוצאת דברים מהקשרם, ולא אנסה לתקן אותך, זה ממילא יפול על אזניים ערלות
ואין בכלל קשר לרמה שאני מטיס,התקלות התרחשו אצל לא מעט מטיסים. כשל זה כשל, וכשלים קורים באליין, בתוצרת אחרת זה כמעט ולא קיים (אני מתייחס לאלקטרוניקה במחיר דומה, ולא למסוק עצמו, אבל ממילא גם את זה תיקח בדרך הרגילה שלך שנוטה לעוות את הדברים לטובת היותך צודק).
לגבי היושר המקצועי, אין לי מה להוסיף, אתה גם עשית ממני סוכן של כל מיני מסוקים וכו' .המילים שלך כשעוסקות בי מאבדות כל קשר עם האמת.
(הפוסט הנ"ל מיותר, ממילא הנמען לא מקשיב :))
המשפט הנ"ל נכון לכל סוגי המסוקים , סוגי האלקטרוניקה וזה לא קשור ליצרן מסוים .
גם אני מטיס מסוקי 550,500 ו 700 עם הסרואים המקוריים ולא נתקלתי אף פעם בריסוק כתוצאה מסרוו שנדפק או גיירו שהפסיק לעבוד .
מסוקי אליין הם יותר נפוצים , יש חלקי חילוף זמינים !!!!!!! מהארץ במחירי חו"ל
הדבר היחיד שהייתי מהסס לגביו זה גודל המסוק .
מכיוון שאף אחד עדיין לא מכיר את ה 600 החדש אני הייתי הולך על ה 550 פלייבר .
אסף
עודדד מצאתי דיל שווה כולל משלוח ושני סוללות ו X5 תוכל בבקה לומר לי מה דעתך?
http://www.infinity-hobby.com/main/p...oducts_id=6964
הסוללות סבירות לעת עתה? כל זה ב900. כולל משלוח.
מה דעתך?
תודה רבה.
זה דיל דומה מאד לדיל ששמתי אני, אותה חנות ואותו מחיר
בנוסף הם מצרפים סוללות לא מתאימות, הן 20C שזה ממש בדיחה למסוק כזה, ומצד שני זה בחינם, אולי תמצא לזה קונה .
הדבר השני מחייב שיקול דעת, וזה המשלוח "חינם" בEMS שיעלה לך עוד כמה מאות שקלים בארץ ברגע ההגעה, זה נתון לשיקולך בלבד.
מלבד זאת, זה מסוק מדהים, הלוואי עלי מסוק כזה.....
לא מסכים בכלל איתך אולי אתה לא יודע לכוון כל החברים שלי עם אליין וגם אני לא קרה שום תקלה עם החלקים לא יודע מזה הקישקוש
הזה ולפותח השאלה כך trex 550 אחלה איכותי וזול או תלך ישר לתותח ותיקח trex 600 או החדש או הישן תיצטרך לשפר אותו עם תירצה יותר כוח לדעתי אתה ממש יכול להיסתדר איתו לא חסר כוח להגיד לך מניסיון אני התחלתי עם 600 ויש לו מלא כוח כך גירסת פלייבר לא ממליץ פלייברלס שבוע טוב
כל המסוקים מתרסקים בשלב כזה או אחר, בכל אלקטרוניקה יכול להיות כשל בשלב כלשהו וזה קורה כל יום גם עם האלקטרוניקה הטובה ביותר. להשוות את GAUI לפרארי...'קצת' מוגזם, בטח שביחס לאליין.
כשל בסרוואים בד"כ נובע מסרוואים באיכות ירודה (מה שאי אפשר לומר על אליין) או בהתקנה/ סטאפ לא נכון (קורה כל יום בעיקר אצל החאפר הישראלי).
אם אתה עדיין מתלבט אני מציע לך 3 דברים:
1. לצאת לשטח ולראות את המסוקים המדוברים, אולי תופתע עם עוד כמה דגמים מעניינים (לדוגמא פיוריון 6..)
2. לא לקפוץ גבוה מדי כדי שלא תתלה את עצמך על עץ גבוה עם הוצאות גדולות מוקדם מדי.
3. אם תחליט על 600 - לך על החדש ולא על הישן.
דבר אחרון - אין לך כרגע שום סיבה שבעולם להטיס עם סוללות שמעל 40C, לא במסוק 500 ולא במסוק 700.
אם תטיס ברמה של 3D מאסטרס - אולי כן.
אחלה. קניתי 5000MAH 40C TURNIGY זה יספיק בינתיים והזמנתי את הטירקס 550 גרסת פלייבר. כי הבנתי שעדיף להתחיל מזה ובעתיד שארגיש צורך מקסימום או שאשדרג אותו למערכת החדשה של אליין
3GX פלייברלס או שכבר אקנה אתה ה 600 אבל זה יש עוד זמן... בכל מקרה ה550 בדרך :) תודה לכולם על העזרההההההה!! :)
אני מתישהו יביא גם אתך ה GAUI X5.. במתישהו.... בעתיד... :)
שיהיה בהצלחה.
:)) תודה רבה לכולם :) על העזרה וההסברים ושאתם מקדישים ככה זמן להסביר ולפרט!! תותחים אחד אחד!!
בהצלחה רבה
אתה תהנה מאד