וואו, הווילקו הזה פשוט טיל!
אין מצב שהסיני יעמוד בכאלה מהירויות אפילו עם חיזוק בטון מזוין
Printable View
וואו, הווילקו הזה פשוט טיל!
אין מצב שהסיני יעמוד בכאלה מהירויות אפילו עם חיזוק בטון מזוין
למעשה אפשר להפוך את ההוט לינר הסיני לפיילון בלי בעיה בכלל.כל מה שצריך זה בד פיבר מיקרוני ואפוקסי פינשר ואתה מחזק את הכנף אכול שקשוקי.ואפשר ליבנות עוד תושבת פנימית עם ברגים שתקבע את הכנף לגוף.פיילון בחצי מחיר גדול וחזק.מ שכן אפשר לאחר מכן לצבוע את הכנף לאחר שיפשוף קל או לצפות.
אנחנו לא רוצים פיילון, אלא הוטליינר
אפשר איכשהוא להפוך את זה להוטליינר?
אך... אני מת על הפורום כאן ועל האנשים האיכותיים שיש בו.
איזה תותח על הביא לי כלי מולדד, חומרים מרוכבים ושאר ירקות :
קובץ מצורף 48599
קובץ מצורף 48600
קובץ מצורף 48601
קובץ מצורף 48602
הכלי יוצר בארץ... יהיו כאלה שיזהו...
מעיין, אשמח לקבל קצת פרטים לסטאפ...
תן פרטים:
משקל עם הכל חוץ ממנוע, בקר וסוללה - כלומר עם הסרווים והמקלט שאתה הולך להשתמש בו, שטח כנף ומשקל מקסימלי שהכלי הזה יכול לתפקד בו בהקשר של חוזק הכנף.
אגב - זה הוטליינר ולא פיילון.
אהה.. כמובן. קוטר הגוף לקוטר מנוע מקסימלי
עם כלים מהירים זה כיף לעשות בזים שבאים מרחוק ונמוך 50 ס"מ מעל האדמה, אז גם אם הכלי לא יכול לעמוד ב - G גבוה, בטיסה ישרה כמעט כל כלי יכול לעמוד בתנאי שהמשטחי היגוי חזקים ויש לך סרוואים נורמאליים...
חוץ מזה מה זאת אשמתי שהמנוע חזק :)
עם כלים מהירים זה כיף לעשות בזים שבאים מרחוק ונמוך 50 ס"מ מעל האדמה, אז גם אם הכלי לא יכול לעמוד ב - G גבוה, בטיסה ישרה כמעט כל כלי יכול לעמוד בתנאי שהמשטחי היגוי חזקים ויש לך סרוואים נורמאליים...
לא נראה לי שהכנף תחזיק בעומס.המוט קרבון קצר מאוד ביחס לאורך הכנף.שווה לעשות משהו עם זה.
חיים יש קרבונים לאורך כל כנף כולל תותב עבה שאליו מתחבר הקרבון על הגוף,
מעיין גם את הכלי שלי תכנן הבחור מעומר והוא מאוד דומה לכלי שקנית מespirit
קבלו בבקשה את ההוטלינר של חגי
אני לא יודע איזה חגי אתם מדברים אבל זה הדאון אכי מדהים שיש
http://www.skipmillermodels.com/Mini...ni_ellipse.htm
טוב שטח כנף אין לי וגם עומס כנף, מאריך שהשטח כנף 30 דצימטר לפחות (כל כנף 92 ס"מ בחלק הרחב כ25 ס"מ ובחלק הצר כ-10+ ס"מ)
משקל הכלי + מקלט וסרוואים ללא בקר ומנוע כ 1010 גרם.
יש לי 2 מנועים בבוידם :
היפריון 775KV - ZS3025-10 מקסימום 1150W יכול לעבוד עם 4-5 תאים סוללה
http://www.hyperion-world.com/products/product/HP-ZS3025-10
טורניג'י H3126 - 1600KV מקסימום 1500W יכול לעבוד עם 4-6 תאים סוללה
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=11181
2 המנועים בקוטר 36, יש להם מקום בכלי, קצת צפוף לחוטים, אך זה פתיר.
הבעיה שלי היא הספינרים, יש לי ספינר שמתאים בול ופרופים מתקפלים 13X7 ו14X6 הם מתאימים למנוע של היפריון בכדי לשאוב את כל הסוסים מהמנוע שלו לגבי הטורניג'י אני יודע שעם סוללת 6 תאים העסק כבר מגיע ל1500 וואט שלו עם פרופ 7X6...
בקיצור אין לי מושג מה לשים על הכלי הזה...
מעיין עזרתך...
סליחה על השאלה הבורה, אבל למה לעזאזל שתרצה 1500W על ההוטליינר המסכן הזה?...
לא כדאי לשים עליו סוללת 3 תאים ולחסוך משקל?
מה זה משנה אם לוקח לו 2 שניות לטפס או 1.7 שניות?
וכשאני אומר מסכן אני מתכוון להתעללות, לא לטיסן עצמו :)
טיסן יפהפה, אגב, תתחדש!
בכל מקרה נראה לי שהמנוע של היפריון יתאים יותר להתחלה...
..
אלכס, לא שאלתי על עומס כנף. קשה לי לעזור לך בלי הנתונים שביקשתי
לא נורא מעיין,תודה בכל זאת.
בסוף הלבשתי את המנוע של טורניג'י ה1600KV כי היה למנוע ראש קוני שהתאים ונכנס יותר חלק לכלי, עם פרופ 13X7 וסוללת 5 תאים 3000 לאיזון מושלם , נראה ונשמע מפחיד בהרצה יבשה ... היום יהיה טסט פלייט .
מגיע לי כבר ל100 אמפר באמצע מצערת אז אני מגביל אותה או שאנסה עם סוללת 3 תאים5000.
יש לי בנוסף פרופ מתקפל 10X6 נבדוק גם אותו בשטח כבר ונעדכן שוב עם סוללת 5 תאים 3000
אלכס פרופ 13x7 לא מתאים ל 1600 kv בטח שלא ב 5 תאים
אלכס כרגיל אתה לא אוהב להקשיב לאנשים.תנסה אם הפרופ הזה להטיס ואתה תרד עם מנוע שרוף.לך על פרופ בקוטר 8" על 6 או 5 .זה יהיה הכי מתאים.וימנע הרבה חום בתוך הגוף .בדקת את תושבת המנוע ?שלא ישתחרר מהכוח כמו שקרה לליאור עם הגוף קרבון שלו.ממליץ ליתקוע מהצדדים סיכות קטנות.תעשה קדיחות קטנות בעובי חצי מ"מ או מ"מ ותכניס סיכות עם דבק מהיר.פרופ גדול ומנוע חזק גורמים לטורק חזק והם מפרקים את התושבות.שמע שווה להשקיע עוד קצת.צריך עזרה ?אתה יודע למי לפנות.
כנראה שצדקתי:(
סתם קקה כל הטיסנים האלה.כל טיסן צריך לעבור שידרוגים וחיזוקים.או שאנחנו מגזימים ביכולות של הטיסן לטוס מהר מעל למהירות ממוצעת של שאר הטיסנים.
עדיף פיילון שמיועד למהירות מאשר הוט ליינר שעובר הסבה למהירות.