צודק
Printable View
צודק
דרור ,באמפר שהמנוע הזה צורך הוא יצטרך סוללות 5000 מיליאמפר וזה יהיה כבר כבד מאוד .מעל 2 קילו.רק 6 תאים ומעלה,אפילו 8 תאים ב2200 מילי אמפר.אבל אז הבקרים כבר יקרים.
המנוע הגיע ועכשיו השאלה על איזה מניפה לשים אותו וומוטק חמישה להבים או changsyn 4 להבים שהיא המקבילה של השובלר רק פלסטיק חיים ?
אני דיי מאוכזב מהCS היעילות שלו מאוד נמוכה.המניפה עם ה3 להבים כבר יותר חזקה וגם לפי דעתי תיהיה יותר טוב מכמה סיבות.1:המנוע יושב מקדימה ויקבל את כל האוויר ישר לתוך חורי האוורור שלו.2:המניפה חזקה מאוד ומתאימה למהירויות גבוהות.3:זה יאפשר לך מרכז כובד טוב יותר. 4:הגוף של המניפה ממש חזק כך שהסבירות שהוא יימס לך הוא נמוך.5:מקסימום אם לא תיהיה מרוצה תמיד תוכל לשדרג לוומטק.דרך אגב הקוטר ציר מתאים לך בול.ועוד משהו בגלל שהלהבים רחבים יש למניפה הזאת יכולת לידחוס אויר קצת יותר משאר המניפות ותוכל להצר מעט את קוטר הפליטה בשביל להגדיל את זרימת האוויר וכך תוכל לקבל מהירות סופית גבוה.
גל כל שתיצתרך לעשות הוא ליפתוח עם מקדחה בקוטר של 5 מ"מ 4 חורים בגוף המניפה על מנת לאפשר לאויר שניכנס למנוע לצאת ממנו מהצד השני.
יש לי וומוטק אני אשתמש בה
יש לך בבית ווימוטק, אז מה אתה שואל .קדימה מהר לעבודה;).רוצים סירטון עןד היום.אתה עושה את הטסט?או מישהו אחר?והכי חשוב איפה אתה עושה, הייתי רוצה ליראות.