-
תגובה: מתחיל
משהו לשבור את הקרח.....אני הלכתי למדריך עם טיסן נמו של esky ולעוד מדריך ולעוד מדריך וכולם באלגנטיות רמזו לי להתארגן על טיסן חדש כל אחד אמר לי לקנות משהו אחר,ולי לא התאפשר באותה עת להתפנק...אז יצאתי לשטח נכון טיסן קשה לא יציב אך הטיסן עשוי epp מעט ריסוקים שסבל הטיסן אכן קשה להטסה אך כל פעם נוספת שעלה לאויר הרגשתי טוב ונוח איתו ...זה היה הטריינר כנף פחות ממטר ,טיסן 3d היום אני כבר מטיס edf אבל כשמתחילה הרוח אני שולף את הנמו והוא שועט כמו נמר.....האמת מדריך זה חשוב אבל קצת התחלנו להתפנק עם כל ההצעות לטיסן התחלה...יש כלכך הרבה טיסנים שהעיקרון בהם זהה והם להתחלה עם פרופ להתחלה ודעתו של מדריך בעניין טיסן מסויים להתחלה יכולה לעמוד בסתירה לדעתו של מדריך אחר(נשמע מוכר) בגדול ....יש פה אנשים שתורמים רבות לידע ומנסיון ועניין המדריך הוא דבר מאוד חשוב לעקרונות הטיסה אבל זה לא אומר שצריך להינעל על מה שאומר אחד ולא להעיז ולנסות משהו אחר.....
-
טוב החלטתי לקנות טריינר עם גלגלים
חשבתי על הfuncub
הוא מתאים??
אם כן מאיפה אפשר לקנות אותו?
ואתם יכולים להמליץ לי על סטאפ שאני יוכל לעבור איתו אחר כך לטיסן 3D כמו הפארק מאסטר??
תודה מראש
אורי
-
לא יכול להמליץ לך על סט אפ ל"פאןקאב" (יש כאן מספיק חברה שיש להם את הטיסן והם יוכלו להמליץ לך). אבל, מה שבטוח שה"סט אפ" של ה"פאןקאב" לא יתאים ל"פארקמסטר". לדעתי, שים, בשלב זה, את המחשבות על ה"פארקמסטר" (ולצורך זה את המחשבות על כל טיסן 3D אחר) בצד ותתרכז בכניסה לתחום ולימוד הטסה. "סט אפ" מתאים לטיסן זה החלק היותר פשוט בכל הענין, אין צורך להעביר מטיסן לטיסן ובדרך כלל זה לא מתאים.
והנה ה"שני גרוש" שלי
1. חפש לך מלווה (או מדריך או חבר שיסייע לך וימליץ לך)
2. בעזרת המלווה והמדריך תפעל כדלקמן:
א. קנה שלט (אפשר ואפילו רצוי יד שניה - יש היצע גדול בפורום קונים מוכרים)
ב. קנה לך מטען טוב
ג. קנה טיסן מוכן לטיסה (ה"ביקסלר" בהחלט יעשה את העבודה)
ד. קנה עוד שתיים או שלוש סוללות
יאללה לאוויר ........
אחרי שתראה, תלמד, תחליט לאן אתה ממשיך......
בהצלחה וברוכים הבאים לתחביב
גיל ברקאי
צורן
-
ההמלצה שלי:
כלב !
הוא אולי לא יקדם אותך הרבה בטיסנאות אך תפיק ממנו הנאה מרובה :D
וחוץ מזה מרוב ההמלצות התבלבלתי ואני בטוח שאתה גם.....
פה קבור הכלב:
http://www.youtube.com/watch?v=wU_i2dSsWqQ
-
לדעתי במחיר של הפאן קאב תוכל להביא כבר טריינר בלזה אמיתי ולהסב אותו לחשמלי
-
אני לא כל כך מבין בכל זה
יש לכם אולי המלצה לטיסן טוב??
-
אני דווקא לא חושב שטריינר בלזה זה טוב...
היה לי איבוד רדיו עם הפאן קאב, הוא צלל מ70 מטר (נראה לי) ב90 מעלות למטה, לתוך שיח, וחוץ מהבאלנס של הסוללה, ואזה מחיצת אלפור, שום דבר לא קרה.
טריינר בלזה היה מתאדה מנחיתה כזאת, למרות שזה בתוך שיח.
בכל מקרה,
אני ממש ממש ממליץ על הפאן קאב.
הוא עמיד, הוא הוא טס טוב (נראה לי) אפשר לעשות איתו שיגועים כשתתקדם, הוא לא יקר, ויש לו גלגלים גדולים!
ואני חייב להגיד, שגלגלים כל כך גדולים זה יתרון ענק!
אפשר להמריא איתו משדה, כך שעם יש בעיה בהמראה, או בנחיתה (:rolleyes:) אז זה קצת ירכך את המכה.
-
פעם מזמן מישהו הציע לך למצוא קודם מדריך ואיתו לבחור את הטיסן.
הוא אמנם לא בטוח יבחר עבורך את הטיסן המושלם ביותר אבל לפחות הוא יעזור לך לבחור, כי את זה עדיין לא עשית ואם תמשיך לקבל עשרות עצות סותרות זה גם לא יקרה בקרוב.
Forum Modifications By
Marco Mamdouh