אתה צודק, לא התנסחתי לגמרי נכון...
לדעתי כדאי להרגיש איך השלט יושב בידיים - בלי קשר לאיפה עושים את זה. תמיד אפשר להגיע לשטח הטסה (בטוח שיש כאלה באזור באר שבע) ולהתרשם מהשלטים שיש שם.
כך או אחרת זה מאד חשוב להרגיש איך השלט מרגיש.
Printable View
לדעתי עושים עניין מ"איך זה מרגיש בידיים"
זה פרמטר חסר ערך לחלוטין, כל השלטים נועדו להחזיק בידיים, ישבו עליהם מהנדסי הנדסת אנוש, וההבדלים הללו מזעריים ורגעיים
לתחושת הידיים מתרגלים בשתי דקות, ואחרי זה כל שלט אחר מרגיש שונה, ובכלל לא משנה מה תקנה. השלט "שלך" ירגיש לך שלך מיד ולתמיד
הדבר הכי חשוב בשלט, ושם ההבדלים בין השלטים זה שמיים וארץ, זה המימשק משתמש ונוחות התפריטים, בכל שאר הפרמטרים עומד כל מכשיר איכותי, בנוחות המימשק משתמש חשים בהבדל בצורה ברורה עד מכרעת.
אני אגב מטיס עם כל השלטים שיש בארץ, ומעולם לא חשתי שהנוחות בהחזקה היא בכלל גורם כלשהו. זה אפילו לא זניח, זה לא קיים (ואין כאן עניין של וותק). זה כמו לבחור עם מי להתחתן לפי סוג הטלפון הנייד שלה :cool:
אתה רוצה להגיד לי שהיית מתחתן עם מישהי שאין לה אייפון ? .. רחמנא ליצלן אנדרואיד @!@
בכל מקרה, אני אמנם לא הטסתי כמו עודד עם כל סוגי השלטים שיש בעולם אבל יצא לי לא מעט ... באמת לא משנה ההבדל שיש ( ויש ) בינהם ...
חשוב,
1. שירות !!
2. הכרה של המשתמשים השונים = מידע ברשת או בשטח ההטסה
3. מקלטים ... ( למרות שפוטאבה יש להם מחיר בשמיים והתחליף הסיני מפחיד עד כדי שאני לא מעיז יותר להשתמש בו )