תגובה להודעה: חברים יקרים, פקיחת עיניים
דרימר, לשאלות ששאלת אני מעדיף לתת למיקי לענות תשובות חד משמעיות.
מעבר לזה, אתה באמת חושב שאם לקלוב התעופה תהיה רשימת פעילים גדולה זה לא יעזור לתחום??
זה מאוד דומה לחתימה על עצומה יותר פעילים יותר משמעות ויכולת גבוהה יותר לבוא בדרישות ובקשות.
בנוסף לזה רמת ההטסה ויכולות המטיס קשורות באופן הדוק לתחרויות שמקיים הקלוב אם זו לא תרומה לתחום....
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
garfield
מעבר לזה, אתה באמת חושב שאם לקלוב התעופה תהיה רשימת פעילים גדולה זה לא יעזור לתחום??
זה מאוד דומה לחתימה על עצומה יותר פעילים יותר משמעות ויכולת גבוהה יותר לבוא בדרישות ובקשות.
בנוסף לזה רמת ההטסה ויכולות המטיס קשורות באופן הדוק לתחרויות שמקיים הקלוב אם זו לא תרומה לתחום....
תם, דבר ראשון אני ממש שמח שהדיון נשאר ברמה עניינית ומקצועית ולא יורד לפסים אחרים:) ברוב הדברים אנו רואים עין בעין אחד לאחד.
אני באמת מסכים שלכל ארגון שיהיו לו יותר חברים יהיה לו יותר כח להזיז דברים אך כאשר הארגון ישרת את מטרת החברים, במקרה הזה מטרתי שלי. כרגע כל עוד שאלותי נותרו באויר יש בעיה. השנה לפני שעשיתי ביטוח עצרתי ובדקתי את הנושא לעומק. החלטתי מיליס בגלל ששאלותי הנ"ל נותרו ללא מענה. לא קיבלתי תשובה שכן ולא קיבלתי תשובה שלא :confused: זה ממש "השאיר אותי באויר" ;) העדפתי לצערי ללכת על ביטוח שהוא לא של קלוב התעופה למרות שאני פעיל בו כמדריך וכמודד בתחרויות רק כי אני יודע מה תנאי הפוליסה בוודאות.
מקווה שקושיותי ייענו
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
garfield
למה רשימת פעילים צריכה להיות מלווה בתשלום ביטוח?
יש לא מעט התאגדויות שאינן קשורות לתשלומי ביטוח?
תם,
חוסר התשובה המוחלטת, היא בדיוק הסיבה שבחרתי מיליס :cool: ואגב יחסי ציבור ומודעות לקלוב.. הנה עוד דוגמה.
מעיין
אל תדאג התשובות בדרך... (צפה פגיעה רביעי בערב) ואני מסכים איתך שאין לקלוב יחסי ציבור מי יודע מה, ואני מתכוון להעלות את הנושא באסיפה הכללית במאי.
לכל מי שרכש ביטוח אצל מיליס כנראה מבין שמדובר בביטוח צד ג' בלבד
אומנם החיסוי הוא לכל פעילות (ואם אני לא טועה גם לכל המשפחה ) אבל עדיין צד ג בלבד
תודה תם. רביעי הזה אין לנו חוג מכיוון שהילדים בחופשה אבל מיקי כבר יצר איתי קשר, נחכה לתשובות.
לצערי אני כבר משער בדיוק איך השיחה תתנהל, נקווה שיהיה שונה הפעם ואצא עם בשורות טובות.
לגבי יחסי ציבור זה כבר נושא כאוב אחר.
יגאל אתה צודק וכדאי גם שכולם יהיו מודעים לזה, לי באופן אישי הביטוח כדאי מאוד בגלל הכיסוי הביטוחי של מקום העבודה שלי בהקשר לתאונות אישיות.
גם תאונות אישיות זה לא ממש כמו הביטוח של הקלוב מכיוון שתאונות אישיות מתחיל לפצות אותך החל מהחודש השלישי ובד"כ מפסיק אחרי שנה (אם כי זה לא רשמי) כשמציעים לך עבודה בתפקיד אלטרנטיבי.
התאונה שאני היתי עד לה בן פגע באביו (לא ברור כלל שזהו נזק צג ג' על פי מיליס כי שניהם מחוכסים באותה הפוליסה) ועד כמה שידוע לי הביטוח חיסה העדרות מעבודה מהיום הראשון.
אגב, במקרה של האב שנפגע מטיסן שהטיס הבן - מיליס לא היה משלם כי זה לא צד שלישי.
למרות זאת, אני מבוטח במיליס ונשאר "עבריין" המטיס ללא רשיון.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
igalr
גם תאונות אישיות זה לא ממש כמו הביטוח של הקלוב מכיוון שתאונות אישיות מתחיל לפצות אותך החל מהחודש השלישי ובד"כ מפסיק אחרי שנה (אם כי זה לא רשמי) כשמציעים לך עבודה בתפקיד אלטרנטיבי.
התאונה שאני היתי עד לה בן פגע באביו (לא ברור כלל שזהו נזק צג ג' על פי מיליס כי שניהם מחוכסים באותה הפוליסה) ועד כמה שידוע לי הביטוח חיסה העדרות מעבודה מהיום הראשון.
אתה מתכוון לביטוח תאונות אישיות או ביטוח אובדן כשר עבודה?