תגובה: פיילון לעניים - שדרוג AXN לכלי מהיר וחזק - עצות וטיפים יתקבלו בברכה
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ללו
עודד גם סובארו אם תשים לה מנוע טורבו,אגזוז לחץ,גלגלים רחבים ונמוכים,וספויילר מאחורה כדי שהוא ידביק את התחת של האוטו לכביש במהירות,מערכת הגה של מרוצים שהיא תעמוד תחת הלחץ,אתה יכול להתמודד בתחרויות בעולם,אבל זה עדיין סובארו,כאן אנחנו מנסים ליצור משהו שהוא קצת אחר מהקיים וזה נחמד,אתה מוזמן לבוא להטיס את ה axn שלי ותיראה שזה לא מה שאתה חושב
מצחיק
אתה בדיוק מנסה לעשות סובארו משודרגת ולא שום דבר אחר, וגם זו התוצאה
תיקח כל הוטליינר זול, בלי לשדרג כלום והוא יטוס פי מליון יותר טוב, שלא לדבר על פיילון
קח אפילו את הפאסר (כן, זה דאון טרמיקות זריז), תשפצר אותו קלות, ותקבל טיל בליסטי חד ומדוייק.
אני שוקל עכשיו טיסן הוטליינרי עבורי, ולא לקנות במאות דולרים, המחשבה הראשונה היא כמובן על בנייה עצמית מאפס (בלזה וחומרים מרוכבים)
בסופו של דבר רק התקציב יכריע (התקציב הוא שקל תשעים)
אז אני מבין שזה טיסן מוגדל בשקל תשעים אם אני לא טועה מקבלים כזה בארוחת ילדים במקדונלדס
בהרבה תחומים תוכל לראות שאנשים לקחו מוצר ושידרגו אותו למה שהוא לא נועד להיות.
זה כייף והיופי שבדבר.
אני לקחתי את ה sundwoner 36 ולאחר חיזוקים דחפתי לו מנוע os 50 hyper עם אגזוז של jett engineering.ואיך שהוא טס :cool:
לפני שנכנסתי חזק לתחביב הטיסנים הייתי בתחום הרכבים ,הייתה לי סיטרואן zx וולקאן מושטלת מנוע 2000 טורבו בסביבות ה 250 כ"ס.
הרכב היה מושקע ב 80 אלף ש"ח.ממתלים וברקסים מוחזקים ומחשב ניהול מנוע ועוד.
כל הדברים האלה הם אתגר .יש אנשים שמעיזים לעשות שינויים ,כמובן לאחר מחשבה איך לבצע את השינויים.
ואחרי שזה מצליח יש הרבה אנשים/ חברות שלוקחות על זה טרמפ ;)
כפי שאני רואה את זה היום עדיף להשקיע בבלזה או כל חומר מורכב אחר ולאו דווקא בקלקר אפילו EPO.עם הזמן הם הופכים לבית שימוש אפילו שלא חוו מיפגשים עם אמא אדמה.פעם חשבתי לצפות אחד כזה עם מיקרו פיבר,ירדתי מהרעיון.ניראה שאני אבנה לי פיילון לבד מחומרים מורכבים ובלזה.
טוב לשמחתי מצאתי כנפיים ורכשתי אותם מבחור שהתרסק לו הכלי, קיצצתי את הקצוות ועם שינוי קל של החלפת בקר ל30A והוספת ספינר עם פרופ APC 6X5.5 מתקבלות תוצאות טובות מאוד עד לטיפוס של 90 מעלות כלפי מעלה לאיזה 10 שניות... וכל זה עם המנוע סטוק שמגיע עם הכלי.
עם שינוי קל כזה לא צריך להיסחף, וכל מתחיל יוכל לעשות זאת, הכלי טס גם יפה מאוד גם עם פרופ 5X5 רק ללא יכולת טיפוס למעלה ב90 מעלות.
הנה סרטון שחבר צילם, לא הכי איכותי אבל זה מה יש :
http://www.youtube.com/watch?v=ZyebgQ3o2xY
אלכס אם זה מספיק לך אז זה בסדר,אבל כמו שאני מכיר אותך(דופלר)אחרי שתיראה את שלי אין ספק שזה ישנה את דעתך:)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
ללו
ללו אם זה מספיק לך אז זה בסדר,אבל כמו שאני מכיר אותך(דופלר)אחרי שתיראה את שלי אין ספק שזה ישנה את דעתך:)
;)
ליאור זהבי צילם סרטון של הכלי ביום ו' והעלה אותו להובי :
http://www.hobbyking.com/hobbyking/s...f80501fdb60b90