יכול להיות, לא בדקתי מכיוון שבורג אחד נחרש לי לכן אני לא יכול להוציא את המנוע מהמקום, אני אבדוק בעוד כמה ימים אם באמת האטם נמס.
תודה
Printable View
יכול להיות, לא בדקתי מכיוון שבורג אחד נחרש לי לכן אני לא יכול להוציא את המנוע מהמקום, אני אבדוק בעוד כמה ימים אם באמת האטם נמס.
תודה
עדכון:
עדיין אין לי אפשרות להוציא את המנוע ממקומו מכיוון שנחרש לי הבורג המקורי של אליין (קיבלתי כבר ברגים משודרגים של RCSCREWZ), אשמח לדעת איזה אטם צריך לקנות עבור הקרבורטור ומאיפה ניתן להזמין אותו מחו"ל (אני לא יכול בזמן הקרוב להגיע לחנויות בארץ), מכיוון שאני קונה טלטל שלדעתי קצת התרחב (מחליק על הפין של הגל ארכובה) אני אקנה כבר גם אטם ליתר ביטחון אם באמת צריך להחליף אותו, כדי שסוף סוף אוכל להטיס.
תודה מראש
בבקשה:
29015019 Carburetor Rubber Gasket
http://www3.towerhobbies.com/cgi-bin...5019&search=Go
http://www.rcheliworkz.com/product.asp?specific=117101
אני במקומך הייתי רוכש את זה בארץ, לא חסרות חנויות בהן תמצא את האטם הזה.
צודק אבל לא ייצא לי להגיע לחנויות בארץ בזמן הקרוב.
תודה
אין להם במלאי, הזמנתי דרך רדי הלי.
תודה רבה.
אחינו היה לי אותה בעיה:( ונפטרה ע"י פתיחה מעט סיכה נגדית או לחלופין סתימה באותו מקום , לכן ע"י פתיחה הסתדרה הבעיה וכמו כן הבנתי שיש סתימה ,פירקתי , נקיות , ולשמחתי :pהמנוע עשיר במצב שרק , ובהתאם סגרתי סיכה. בהצלחה:cool:
נשמע אחלה אם זה כל הסיפור.
אני כבר אפרק את המנוע אנקה אותו אחליף את החלקים לחלקים החדשים ואנסה את מה שהצעת, מקווה שיצליח.
תודה.
שמע היה לי את זה גם הצינורית של הנשם שמתחברת לאגזוז סתומה (ככה היה לי)
אצלי כל הצינוריות משוחררות.
תודה.
שלום,
קניתי גומיית קרבורטור, טלטל וגם בוכנה שהתגלתה כשחוקה, עכשיו אני רוצה להוציא את כל החלקים הפנימיים במנוע כדי לנקות אותו להחליף את החלקים (בתקווה שזה יפתור את הבעיה שהועלתה בתחילת השרשור) אבל אני לא מצליח להוציא את השרוול. ניסיתי לחמם, לשמן, לנקות משמן - כלום לא עוזר.
רציתי לדעת האם חימום של המנוע בתנור יכול לגרום נזק לחלקים הפנימיים? בעיקר לטלטל או לטבעת של הבוכנה, כי את החלקים האחרים אני מחליף.
תודה מראש!
התשובה היא לא
עליך לדאוג להסיר את הקרבורטור מהמנוע (אותו אסור לחמם) ואז אין שום בעיה לחמם את המנוע.
שלום לכולם,
לאחר שהחלפתי בוכנה שהייתה שחוקה שברתי בטעות את הרינג והחלטתי לעזוב את המנוע הזה ולקנות מנוע אחר. היום קניתי מנוע (תודה SHAHAR AB) ושמחתי כל כך שסוף סוף אני הולך להטיס, ואחרי שמיתקנתי אותו מילאתי את המיכל דלק וניסיתי להתניע ושוב הדלק לא נשאב! הוצאתי לפני כן את האפטר ראן והקומפרסייה מעולה, אבל הדלק לא נשאב. בדקתי שוב צינוריות, מיכל דלק אטום ואגזוז תקין, אין לי מושג מה הבעיה :(
אם למישהו יש איזשהו רעיון נוסף אשמח לשמוע.
תודה מראש
פתחת סיכות?
אני יודע שזו שאלה דבילית ,אבל בגלל שהחלפת מנוע אולי לא שמת לב לזה :o
כן עשיתי הכל, המנוע במצב תקין ואמור לשאוב דלק.
תנסה לינשוף בצינורית שמתחברת לאגזוז ותראה עם יוצא דלק מהקרבורטור (פתח פול מצערת בקרבורטור)
עומר הי
בעבר הייתה לי את הבעיה הזו אומנם אם מנוע 91 ושברתי את הראש בסופו של דבר הסתבר שמהירות הסיבוב של הסטרטר לא הייתה מספיקה לקחתי סטרטר חדש (מבר עמי שגם העלה את הרעיון) והמנוע הניע חלק תבדוק את הכיוון (כמובן שקניתי סטרטר חדש) בהצלחה וממתין לתוצאות
ניסיתי עכשיו בלי דלק אבל יוצא אוויר. אולי בכל זאת יש סתימה באגזוז.
תודה
הי שחר,
עם המנוע והסטרטר הקודמים (גם הוא נהרס לי במקרה) המנוע התניע חלק, ועוד עכשיו חיברתי לסטרטר החדש סוללת ליפו 3 תאים (לעומת עופרת עם הקודם) אז אני חושב שעכשיו הוא אפילו טיפה יותר מהיר.
תודה על ההצעה.
ביום שבת אלך לגלילות, אולי מישהו יוכל להסתכל ולעזור לי.
אגב איפה אתה מטיס?
מנסה גם לנחש..
יש מצב כשהרכבת את המנוע אחרי הפירוק, חיברת בטעות את צינוריות הדלק הפוך, כלומר, את צינורית הדיחוס שמחוברת אל הניפל באגזוז חיברת בטעות לצינורית שבדופן התחתונה במכל (עם המשקולת), במקום לצינורית שבדופן העליונה?
החלפת מכל דלק? בדקת את הצינוריות שבתוכו ושהוא מותקן בפוזיציה נכונה?
תשמע עומר קראתי עכשיו את כל השרשור וזה נשמע כמו קלאצ' שבור\מניפה משוחררת או שהבית מניפה נוגע במניפה עצמה.
לפי מה שאתה מתאר המנוע מניע לשבריר שניה ומפסיק, לפי הניסיון שלי ולפי זה שאמרת שכל מערכת הדלק תקינה הייתי בודק את המכלולים הנ"ל (קלאץ' וכו'), תראה שאין חופש כלשהו של המניפה על ציר המנוע וכו'.
הייתי ממליץ גם לוודא שהאזוז מחובר כמו שצריך וכן שהחיבור בין המנוע לאגזוז אטום ב100%.
דבר אחרון- דיברת על סתימה באגזוז והעלת לי רעיון, תנסה לפרק את האגזוז ולנער אותו קצת, יכול להיות שיש איזה חלק שנשבר בפנים והוא עושה לך את הבלאגן.
בהצלחה,
ניר
הזכרת לי את הבעיה שגיליתי אחרי שפתחתי את השרשור, בעצם בגלל הרעש המתכתי קנניתי חלקים חדשים למנוע אבל בטעות הרסתי אותו, אז כמובן כשהתקנתי את המנוע החדש בדקתי שהכל בסדר, ואכן אין בעיה עם הקלאץ' או המניפה, כולל המנוע.
בנוגע לאגזוז אני באמת אנער ואבדוק אם הוא גורם לבעיה.
תודה
תפרק את הפלג, ותניע ע"י הסטארטר, תבדוק האם המנוע "יורק" דלק דרך פתח הפלג.
נראה שהכי יעיל יהיה אם מישהו שמבין, יציץ במסוק שלך :)
תקלה כזו בשני מנועים ??? אתה בהחלט עושה משהו לא נכון..
מאיפה אתה ?