תגובה: מה קורה לאחרונה עם המחירים של ההוריקאן 425 בארץ?
כן ,למה יש הרבה שגיעות כתיב???
או מה:o:o:o:o:o
הכול בסדר כך לומדים יותר גרוע כאשר ישראלים עושים שגיעות או טויות כתיב כמו מילה "למלא " אבל כולם אומרים "למלות" כך אללה
אבל אנחנו לא נעשה מי הפורום שיעורי עברית נכון אבל אתה יכול לתקן אותי וזה בסדר:p:p:p:p:p:p:o:o:o:o:o
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
לא ויכוח, כתבתי כבר כמה פעמים אבל אני אתמצת את זה כך;
הוריקאן חדש עולה הרבה פחות מהטירקס 500, כיד שנייה אנשים מנסים למכור אותו באותו מחיר כמו הטירקס או מאוד קרוב. במחיר כזה בהחלט לא כדאי לקנות את ההוריקאן.
בכל מקרה חברים, אני כנראה אלך על חדש, אלקטרוניקה סינית וכאלה...אני לא מאמין שייצא לי יותר מ 1500 ש"ח.
גיא, עולה חדש או לא - הבחור צודק, כולנו נרקיב לבד בסופו של דבר.. :)
מחשבה בצד;
אם המחירים של ההוריקאן ימשיכו לעלות, אולי אני אתחיל לייבא GAUI - אני רואה פה פוטנציאל להרבה רווח במצב של היום..:eek:
ניסיתי להבין מה מטרת שירשור הייתה..עכשיו אני מתחיל להבין...תזהר מלהיכנס להרפתקאה שבסופה רק תפסיד כסף :(
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyro
ניסיתי להבין מה מטרת שירשור הייתה..עכשיו אני מתחיל להבין...תזהר להיכנס להרפתקאה שבסופה רק תפסיד כסף :(
בקצב הזה הפורום יקבל את אות העסק המובחר לשנת 2011.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
rossg1
כן ,למה יש הרבה שגיעות כתיב???
או מה:o:o:o:o:o
הכול בסדר כך לומדים יותר גרוע כאשר ישראלים עושים שגיעות או טויות כתיב כמו מילה "למלא " אבל כולם אומרים "למלות" כך אללה
אבל אנחנו לא נעשה מי הפורום שיעורי עברית נכון אבל אתה יכול לתקן אותי וזה בסדר:p:p:p:p:p:p:o:o:o:o:o
סבבה :)
אני חושב בדיוק כמוך, אדם צריך לדעת את שפת האם שלו.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
guyro
ניסיתי להבין מה מטרת שירשור הייתה..עכשיו אני מתחיל להבין...תזהר מלהיכנס להרפתקאה שבסופה רק תפסיד כסף :(
טעות בידך, מטרת השירשור בדיוק כפי שנכתבה - להבין מה קרה עם המחיר של ההוריקאן 425..
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
wonderd
טעות בידך, מטרת השירשור בדיוק כפי שנכתבה - להבין מה קרה עם המחיר של ההוריקאן 425..
אני יכול לקנות ממך במחיר מפולפל ?
עוד לא מבין מה הקשר בין דיון למה שאני עולה חדש או לא?????:D:D:D
אחי אין שום קשר :)
ברוך בואך !