אני יכול להמליץ לך על סוללת זיפי עשרות שעברו אצלי ללא כל בעיה,לעומת 2 סוללתו ננוטק מתוך 2 סוללות חדשות באותם תנאים של הזיפי התנפחו אחרי טיסה אחת (100% אי הצלחה).
נכתב כחומר למחשבה !
Printable View
אני יכול להמליץ לך על סוללת זיפי עשרות שעברו אצלי ללא כל בעיה,לעומת 2 סוללתו ננוטק מתוך 2 סוללות חדשות באותם תנאים של הזיפי התנפחו אחרי טיסה אחת (100% אי הצלחה).
נכתב כחומר למחשבה !
על מה אתה ממליץ עבור 450?
ציקי, האם ה30% הללו מתייחסים לC הקבוע או לC המתפרץ? כי אם למשל הבקר שלי מסוגל לצרוך מקיסמום של 70 אמפר, ונניח יש לי סוללות ננו טק 2650mAh 35-70c, בחישוב של מכפלת הC בתכולה מקבלים 92.75 אמפר, גבוה בדיוק במידה הנדרשת לפי ה30% שהסברת (70x1.3=91A). אם כך, אז במה תורם ה70C המתפרץ? הבקר בלאו הכי לא יכול לצרוך יותר מ70 אמפר. אם בשיגרה הסוללה מסוגלת לספק יותר מזה, כביכול הC המתפרץ כלל לא בא לכדי ביטוי... או שלא הבנתי נכון והכוונה היא לדרישה בחישוב לפי הc המתפרץ. ואז מה דרישת המינימום בחישוב הזרם עבור הC שבשיגרה?
ועוד שאלה על הדרך... אני מניח שיש קשר בין נתון הזרם המקסימלי באמפר שמסוגל לצרוך הבקר בכל רגע נתון, לבין נתון הmAh של צריכת הזרם בפועל עבור כל דקת טיסה. כיצד מתמטית הנתונים קשורים זה לזה? נניח אם אפעיל את מערכות החשמל במסוק בשיא העוצמה למשך דקה, והבקר הוא של 70A, כמה mAh ייצרך בפועל?