כן
Printable View
כן
הזזתי את הפיצ מ 60 ל -60 ואז החזרתי וזה לא חוזר..
וכן הוא עבר התרסקות דוד שלי התרסק איתו תיקן אותו אבל הוא עוד לא טס..
בפעם הלא יודע כמה שזה נאמר לך בשרשור הזה, גש למישהו מנוסה. אם הבעיה שלך היא לא בהגדרות הסוואש ולא בהגדרות הרברס לסרבואים, הגעת לשלב שבו עצות בפורום לא יפתרו לך את הבעיה. ולא בגלל שאנשים לא יודעים או לא רוצים לעזור או סנובים כטענתך, אלא בגלל שאם מדובר בבעיה מעט יותר מורכבת ממה שדובר פה עד כה, זה לא משהו שניתן לפתור בהתכתבות, צריך לראות את המסוק ולהבין מה קרה שם. ההימור שלי הוא שמערכת הפלייברלס חטפה מכה בריסוק ומשהו שם ירד מהפסים. אבל זה רק הימור
הבעיה שאין שום חנות בארץ חוץ מפחת תקווה שנותנים שרות לוולקרה ואני גר 4 שעות נסיעה מפתח תקווה
בשם כל המשתמשים בפורום אני מתנצל על זה...
אנחנו ניפעל לפתיחת חנות לוולקרה באזור מגורך .. מיד !
ונסיון אחרון להגיע אליך ... מישהו אמר חנות ?
יש מאות אם לא אלפי מטיסי וולקרה בישראל.
גש / צור קשר עם אחד מהם.
תבקש עזרה
פה אתה לא תמצא פתרון.
ואני לא אגיב לך יותר כי אתה גם חצוף וגם לא טורח לקרוא מה שכותבים לך ( שזה גם סוג של חוצפה ).
ובסוגרים, אני חושב שיש סיבה שקבלת את המסוק הזה במתנה ... מישהו הבין שאפילו הפח לא רוצה את זה ... אבל לא היה לו לב לזרוק את ה 600 שח לעזאזל :)
גיא לא אמרתי לך פעם שאתה לוקח את העניין הזה יותר מדי ללב?
יחד עם זאת אני מסכים איתך. עומר, בלי קשר לבן כמה אתה וכמה מסוקים הטסת, את הבעיה הזו כנראה שאי אפשר לפתור לך בשלט רחוק דרך הפורום. או שתפנה למישהו מנוסה - חנות או מטיס שמוכנים לעזור לך, או שתמשיך לשבור את הראש לבד, או שתזרוק את המסוק לפח. הבחירה בידיך. בעצם במקום לזרוק עדיף למסור דרך פורום ״למסירה״ (הצד הפולני שלי, לא זורקים סתם)
בעיני זה מופלא
כל הסובלנות הזו, הנסיונות החוזרים ונשנים להסביר לאט וברור למרות התגובות השיטחיות מהצד השני...
כל הכבוד על החוזק המנטלי חברים.
חיזוקית של הדס עושה פלאים....
אהה, נזכרתי שזה למשהוא אחר.....:)
אם נרד רגע מהדחקות, אם אתה באמת רוצה עזרה אני מוכן להחליף איתך את המסוק הזה בסולו פרו שלי עם מלא חלקי חילוף, מטען ו3 סוללות.
זו לדעתי הצעת העזרה היחידה שתחסוך לך כסף ולא תעלה לך כסף.
יש לי סולו פרו וזה גם לא באותו מכיר יש לי גם V200D01 ויש גם G CP אבל עזוב את זה תיקנתי אותו לבד! לא צריך מישו מנוסה ולא צריך כלום! לבד!
כן ?
אנא שתף אותנו שנילמד משהו ?
במקלט יש כפתורים כאלה אז הזזתי אחד מהם שניה לפי שהזמנתי מקלט כבר באינטרנט וזה עובד פיקס אבל יש לי בעיה חדשה עכשיו הוא מסתובב סביב עצמו יכול להיות שזה בגלל הרצועה?
איש יקר, יש רק דרך אחת לפתור את זה.
אתה הולך בכל הדרכים מלבד הנכונה
כל הכבוד על זה שפתרת לבד.
רק לא הייתי אומר שפתרת משהו כי לא באמת הייתה בעיה מסתבר... אתה לא מכיר מספיק את המשדר ואת המסוק שלך, זה הכל.
למה לא?
בוא נאמר שבתחום שלנו ניסוי וטעייה בלי שיש לך מושג מה אתה עושה עולה הרבה כסף. ותקלה שבמשך שבוע לא ידעת ממה היא נגרמה ובמקרה נפתרה מלחיצה על מתג בשלט שאינך יודע לתאר מה הוא עושה ואיך זה קשור לפיתרון התקלה לא מצביעה על ידע אלא דווקא מדגישה את חוסר הידע.
אם אתה רוצה להתפתח אתה צריך להבין מה אתה עושה או על ידי לימוד עצמי הן של התאוריה, הן באימון בסימולטור והן בפרקטיקה בשטח, או שתתחבר למדריך שילמד אותך. הכי נכון זה לעשות גם וגם, לפחות להתחלה כדי לרכוש בסיס נכון. אם אתה רוצה להמשיך בדרך של ניסוי וטעייה יש לי בשבילך אחלה אתגר: גש לשטח פתוח רחוק מכל מבנה, כלי רכב או בני אדם ותבדוק ״כמה הכי גבוה זה יכול לטוס?״. אם תוכל לחזור אלינו עם תשובה תעשה שירות לטובת כל באי הפורום. והמבין - מבין.
סתם, רק שלא תיקח אותי ברצינות, אל תנסה את זה זה לא דבר חכם לנסות.