1+
Printable View
עוד שירשור מצחיק לאוסף :)
למה אתה מתכוון כשאתה אומר ״זוויות מוזרות״? כמו שאמר אלעד, לידע כללי.
קובץ מצורף 56555
חוץ מזה שכמובן הסוואש פה לא ישר בעת הצילום. וזה Trex500E לא esp אבל המנגנון זהה למעט הארכובות שכאן מפלסטיק
תגיד מה אתה מפטפט פה?
מה קשורות כל החברות שהזכרת?
אתה לא הבנת דבר ממה שכתבתי.
ניתן לסכם שאמרתי במשפט מאד קצר:
מהנדסים יותר טובים - מוצר יותר טוב. ועל כך אין חולק.
ברור שכולם טועים ולא תמצא בכל מה שכתבתי זכר למשהו שסותר זאת.
אבל הטוב יותר טועה פחות.
אתה הבנת את זה ברוך?
יואב, אתה חושב שהמסוק שמפורט בחתימה שלך "מתוכנן" יותר טוב מהX5?
ד"א,
גם אותי מעניין באיזו חברה אתה עובד...
קודם כל - לפי כמות השאלות שנשאלות כאן - נראה כאילו דרכתי על כמה בעלים של 500 ESP לדורותיהם :)
אז רק להרגעה כללית - אני לא חושב שום דבר רע על המסוק הזה ספציפית, רק ניסיתי להבהיר את הנקודה ש"כשלים תכנוניים" אפשר למצוא בכל מסוק שהוא, גם אם הוא טוב.
המוטרדים ביותר, מוזמנים לשים לב שבפוסט שלי המסוק המושמץ ביותר היה דווקא המסוק שאני מטיס (ותאמינו לי שאני נהנה ממנו :)).
כדי לסגור את הנקודה - אני מתכוון לזה שממה שאני זוכר, ב-500ESP שראיתי, אף אחד מהלינקים שקישרו בין הסוואש לסרוואים - לא היה מאונך לראש הסרוו בסוואש מאוזן. אין לי סיבה לחשוב שהבעיה הייתה בעיה של הרכבה, כי בעל המסוק הוא מטיס מנוסה ורציני (מאד - והוא כבר הגיב כאן בשרשור ;)). אפילו שאלתי אותו על הלינקים, והוא אמר שזה רגיל במסוקים האלה.
אני לא מטיס ולא מרכיב מנוסה, אבל אכן שמתי לב שאם מחברים את הבולים לחור הקיצוני ביותר בהורן, אכן הפושרודים לסוואש נמצאים בזווית שאיננה 90 מעלות ביחס להורן. זו אגב ההנחיה בחוברת. בהתייעצות עם מנוסים ממני, כיוון שאני מטיס מתחיל ולא זקוק לזוויות חדות עד כדי כך בסוואש, העברתי לחור האמצעי וכעת זה ב90 מעלות בדיוק. לדעתי זו דוגמא נוספת לסוגיית האיזון בין צרכים ואילוצים שונים - אולי הוא פשוט בנוי בצורה שמתאימה יותר למטיסים מתחילים יחסית?
איזה סרט טוב !
אתם חושבים שיהיה לו סרט המשך ? :D
על מה הוויכוח כאן? שיואב לא קונה מסוק X5 בגלל כשל תכנוני (לדבריו)?
אז שלא יקנה, זכותו לא?
אני בטוח שהמהנדסים בגאווי ישנו טוב בלילה גם בידיעה שהפסידו את יואב כלקוח שלהם.
ולך יואב, מהנדסים טובים זה דבר חשוב אבל כמו בכל תחום בחיים אם לא מכוונים אותם נכון מקבלים לרוב את התוצאות המתוארות באיור הבא וזה מתיישב לא רע גם עם מה שאתה בונה בשירשור הזה:
קובץ מצורף 56557
ציקי - דוגמה יפה :) אבל לא הבנת את הנושא של השירשור - בכלל מדברים פה על הטירקס 500ESP והלינקים מהסרואים לסווש..;)
אחד השירשורים היותר מטופשים שנתקלתי לאחרונה.... וציקי ההודעה אחרונה שלך קטלה אותי מצחוק.... היה שווה!!!
EBAY,
לא יודע לענות לך בצורה רצינית כי אני לא מכיר היטב את ה X5 מעבר לתמונות\לסרטים\הסברים באינטרנט.
אני כן יכול להגיד לך שהמסוק שלי לא סובל מבעיות מיוחדות בטח לא ברמה של הבעיה עם הסוללה ב X5.
מן הסתם מקום העבודה שלי כמו גם שאר חיי הפרטיים, כשמם כן הם - פרטיים.
יואב, עד שאתה תחליט ותקנה מסוק חדש כולנו נפתח פה אולקוס.
ואחר כך יהיה דיון על האלקטרוניקה
ואחר כך דיון על השלט החדש שלך
ואחר כך על הסוללות שאתה רוצה
ואחר על המחברים של הסוללות
אוי ויי אוי ויי
(אפשר רק לקוות שהממשלה תפתור במהירות את משבר שכר הרופאים...)
קודם כל תפותח תוכנת המסמלצת ריסוק המסוק.
אח"כ תפותח תוכנה המסמלצת ריסוק אלקטרוניקה
אח"כ תפותח תוכנה המסמלצת נפילה של השלט על הקרקע מגבהים שונים וזוויות אקראיות .
לצורך חסכון תוכנה המסמלצת טעינה ופריקה לסוללות תפותח כבר עכשיו ותכלול יכולת לסמלץ מפלי מתח על המחברים במצב רגיל ובמצב גוברנור.
הממשלה תפתור קודם את שכר הרופאים שלמדו בטכניון .
יואב , מה אתה רוצה להגיד שאתה מסוגל לתכנן את זה יותר טוב ?. - בהצלחה.
מעניין אם מתכננני המסוקים האמיתיים חושבים על אלמנט הריסוק בתכנון.
לא הייתי מתייחס לעניין ריסוק בבחירת המסוק , למדתי מניסיון שהרבה יותר חשוב זה אמינות ( כדי שלא יתרסק ) , מלאי של חלקי חילוף ומחיר.
ואם אני אזרום אתך אז הייתי פותר את הבעיה עם איזה כלוב מתכת או חופה מנירוסטה בכדי להגן על המנוע כי הרבה יותר חשוב זה הריסוק , המשקל לא כלכך.
לפי מה שראיתי ושמעתי זה מסוק פצצה
הוא גם בנוי טוב וסט אפ קומבו שלו מצויין