תגובה להודעה: עזרה ב"חישמול" טיסן
חברים - זה שטיסני הטריינר כיום מקוטלגים כטיסני 0.46 זה לא אומר שזהו המנוע הנכון להם, נכון הם טסים חזק יותר ואף מהר יותר, אך מי שהטיס טריינר 0.46 עם מנוע 0.40LA או 0.25 מבין איך טיסן כזה אמור לטוס ולימוד אמיתי מהו - ללמוד לא להיכנס לפינות ואיך לצאת מהם בטיסן שהוא ב "POWER" או אפילו מעט "UNDER POWER".
במנוע שמעיין ציין נקבל נתוני כוח מצויינים לטיסן טריינר שלא "סובל" מכוח עודף, אך עם פרופ' גדול יותר וניצולת טובה יותר ממנוע GLOW באותו "נפח".
לילה טוב לכולם
ראשית תודה רבה לכולם על העזרה
שנית במידה ואני רוצה להטיס את הטיסן במשך כ..25-30 דקות האם זה אפשרי
או שאז צריך SET UP שונה (מנוע +בקר)
תודה לכל העוזרים
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
imac1
לילה טוב לכולם
ראשית תודה רבה לכולם על העזרה
שנית במידה ואני רוצה להטיס את הטיסן במשך כ..25-30 דקות האם זה אפשרי
או שאז צריך SET UP שונה (מנוע +בקר)
תודה לכל העוזרים
25-30 דקות לא תקבל עם טריינר כזה. אולי עם דאון או משהו אחר יותר נציל או שתגדיל את כל הפלטרפורמה.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
lior_bar_ami
חברים - זה שטיסני הטריינר כיום מקוטלגים כטיסני 0.46 זה לא אומר שזהו המנוע הנכון להם, נכון הם טסים חזק יותר ואף מהר יותר, אך מי שהטיס טריינר 0.46 עם מנוע 0.40LA או 0.25 מבין איך טיסן כזה אמור לטוס ולימוד אמיתי מהו - ללמוד לא להיכנס לפינות ואיך לצאת מהם בטיסן שהוא ב "POWER" או אפילו מעט "UNDER POWER".
במנוע שמעיין ציין נקבל נתוני כוח מצויינים לטיסן טריינר שלא "סובל" מכוח עודף, אך עם פרופ' גדול יותר וניצולת טובה יותר ממנוע GLOW באותו "נפח".
ליאור, מסכים עם כל מילה! כל טיסני הטרינר 0.46 שלימדתי עליהם מטיסים מתחילים היו "טרינרים" כאשר המנוע עבד על חצי הספק.
שחר
אני פשוט לא מבין בן אדם שאל שאלה וכול הדוקטורים והפרופסורים קמו לתחיה
כמה אתם יכולים לדוש בשאלה קטנה.לך תקנה חשמלי T34 :mad::mad: באלזה 2.3 קילו אצל גיא בשלט רחוק במחיר הוגן לאחר מכן תוציא את כול החלקים לכול מטוס שתרצה בין קילו ל שתי קילו וחצי.
יום טוב לכולם
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
2222HANAN
כמה אתם יכולים לדוש בשאלה קטנה.לך תקנה חשמלי T34 :mad::mad: באלזה 2.3 קילו אצל גיא בשלט רחוק במחיר הוגן לאחר מכן תוציא את כול החלקים לכול מטוס שתרצה בין קילו ל שתי קילו וחצי.
יום טוב לכולם
אני לא מבין הבן אדם אמר שיש לו טריינר ביד שרוצה לחשמל אותו כדי לשחק איתו במשתמע שרוצה ללמוד את הנושא.
באים הפרופסורים ומציעים לו טיסן מוכן במחיר הוגן לגיא ועד מציעים לו להוציא את החלקים.
באמת מוזר ולא ברור.
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
2222HANAN
יום טוב לכולם
התגובה שלך לא מתאימה לרוח הפורום
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
2222HANAN
יום טוב לכולם
אם הפרופסורים של הפורום לא נראים לך אני ממליץ לך לקרוא את מדור הטיסנים בפנאי פלוס.
אוהב,
יוסי בובליל
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
2222HANAN
יום טוב לכולם
http://www.efly.co.il/forums/images/icons/icon13.gif
החיים מאוד קשים שלא כל תשובה מסתיימת ב "שים פרופ X על מנוע ויהיה בסדר ואם זה לא יעבוד שים פרופ Y וזה בטוח יהיה בסדר" הא?
בברכה
פרופסור דרימר
הנה לינק לטריינר המוסב שלי - קיושו קלמטו - http://www.rcgroups.com/forums/showt...hlight=calmato
אם ברשותך כבר סוללות 3S אז אין שום בעיה להטיס טריינר עם סוללות אלו. אם אתה קונה את הציוד חדש אז בכל זאת ממליץ ללכת על 4S עבור טיסן ששוקל 2 ק"ג+ ומנוע תואם 2826.
תוספת הכח מאפשרת ליהנות מהטיסן גם בשלבים מתקדמים יותר.