תגובה: מבקש המלצה לטריינר חשמלי מ- Hobbyking (או אתר אחר)
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amibdr
אתם קהילה ממש מחבקת ותומכת!!!! מה רציתם שעוד אגיב?
שיהיה לכם לבריאות.
חבר יקר, עם כל הכבוד לך וגם לתגובות האנשים הנכבדים קיבלת גם תשובות וגם שאלות שלא ענית עלייהם, פתחת שרשור נתת ירייה ונעלמת ללא תגובה?, שלבסוף זה מה שאתה מגיב? או שתקח את ההמלצות של חברי efly שיש להם סובלנות על שאלות כגון אלה ששאלת ותגיב לחברים שמגיבים לטובתך, או שלא תשאל מההתחלה תאמין לי שמנוע החיפוש פה עובד יותר טוב ממנוע בראשלס...
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
amibdr
אתם קהילה ממש מחבקת ותומכת!!!! מה רציתם שעוד אגיב?
שיהיה לכם לבריאות.
3 שנים אתה צופה בפורום הזה ואתה ורוצה להגיד לי שהופתעת מהתגובות?
אתה לא רציני...
עוד לקוח מרוצה.
יאללה, הספירה לאחור החלה, מתי יצוץ המתחיל הבא שישאל "קניתי מטוס 6 ערוצים מהמכולת ליד הבית, איזה בטריה טובה בשבילו?"
******חח זה רצח אותי מצחוק
http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=9588047
זה יותר קשור לניטרו מחשמליים אבל זה עדיין מתחבר לשירשור הזה
Re: מבקש המלצה לטריינר חשמלי מ- Hobbyking (או אתר אחר)
העיקר שאנחנו מרוצים מעצמנו :\
ציטוט:
נכתב במקור על ידי
yuval-the-pilot
וואלה! שירשור מגניב...
אני מציע למכירה את הסט הזה:
http://www.efly.co.il/forums/showthr...E7%E9%EC%E9%ED
הוא בא כל מה שאתה צריך חוץ ממטען
גיא הרגת!
:D :D :D :D :D
אני די בטוח שפותח השירשור ההזוי הזה לא יחזור לפה כדי לחפש תשובות, וזה שאתה עדיין עונה לו הזוי לא פחות.
זאת הסיבה שאני כמעט לא מגיב פה יותר הפורום הזה נהיה פורום של פסיכים שרובם כותבים עם שגיאות כתיב והחצי השני מטיף להטיס עם מדריך אבל מעולם לא החזיק ביטוח הטסה במקום לחבק אנשים לתחביב אתם מורידים להם תמכנסים ונותנים להם מכות עם סרגל אף אחד לא צריך לנחש מי זה אייל או מה גיא אוהב זה לא מענין שאלו שאלה תענו אם יש לכם משהו קונקרטי אם לא תשאירו את זה בבטן או שתפתחו בלוג גיא שטרוס לטיפולך סגור את שירשור האשפתות הזה בבקשה
שלום דבר ראשון תאריך של המחשב זה משהו שאפשר להגדיר ולא חייבים תאריך מדויק ( קורה לפעמים אחרי פירמוט)
דבר שני לגבי השלט מתוך נסיון לא רב אומנם הגעתי למסקנה המומלצת לקנות משהו טוב לא סיני לא 40 דולר שווה כל שקל
יש בחתימות של עודד , למשל ספקטרום ב 200 או יותר פחות מזה חבל על הכסף כבר עשיתי את הטעות פעם עובד פעם לא עובד גורם לקנייה של דבק בכמויות לא נעים ...
בהצלחה
נ.ב גם אני נכנס פעם ב... שרלוק לך על זה
הפורום הזה תמיד היה פורום של פסיכים.
גם לפני שנתיים וחצי כשהצטרפתי היה ממש קשה לקבל פה תשובות לשאלות טיפשיות.
גם ברגעים אלה ממש בפורומים אחרים של תחביבים אחרים קשה לקבל תשובות לשאלות שבבסיסן זילזול בתחום שבו עוסק הפורום, ובעיקר אם הן מדלגות על הנעוצים שבראשו.
גל, האם אפשר להפנות אליך את אלה ש"מחפשים צרות", קונים דברים לא מתאימים או שואלים שאלות שהתשובה להן נכתבה כמה פעמים אפילו במהלך אותו השבוע?
כי אני את האנרגיה שלי גמרתי על 8 העמודים של המדריך הנעוץ שאף אחד מהנ"ל לא קורא (ואני עוד אחד בלי ביטוח אז מה אני כבר מבין)
אייל, אני דווקא כן קראתי את המדריך הנהדר שלך למתחילים. כמה פעמים. הוא באמת מדריך נהדר ואני חושב שכל מי שנכנס לתחום המעופפים על שלט בכלל, והטיסנים בפרט - מומלץ שיקרא אותו.
יחד עם זאת חשוב לזכור שידע רוכשים על בסיס של ידע קיים. הייתי נכנס למודלים של למידה ותהליכי זיכרון אבל את רוב הח׳ברה זה לא יעניין. קבלו זאת כאקסיומה, למידה מתקיימת תמיד ביחס למה שכבר ידוע לנו. ומתחילים חדשים לגמרי בתחום, מה לעשות, לא יודעים ברוב המקרים - כלום! כשאתה לא יודע כלום אתה לא יודע:
- איזה שאלות רלוונטי לשאול. זה הרבה מעבר להאם השאלה טפשית או לא, אלא ממש ברמה של לדעת להגדיר מה בעצם אתה לא יודע.
- לברור בין תשובות בעלות ערך לבלבולי שכל. ויש ברשת וגם בפורום הזה רמות שונות של מקורות ידע ואיכויות בתשובות.
- לאתר את האנשים הנכונים להתייעץ איתם ולתת להם כבוד מתאים. וכן, יש פה ענייני כבוד ואגו כמו בכל חבורה של גברים.
- לחבר בין עולמות ידע מתחומים שונים ולעשות אינטגרציה של הידע (למשל כדוגמא להבין ששאלה על פרופ שאלה על בקר שאלה על מנוע ושאלה על סוללה, כולן קשורות יחד ומשמעותן היא באינטגרציה ולא כנתונים נפרדים לחלוטין).
אני רחוק מלדעת כל מה שצריך. בטח שבטיסנים שאני יודע מעט מעט מאד. אני יכול לומר שבפורום המסוקים המקביל שאלתי הרבה שאלות מטומטמות בשבועות הראשונים שהתחלתי ללמוד את התחום (גם כיום מדי פעם ״מתחלקת״ לי שאלה ממש אידיוטית ;)). חלק מהתגובות שקיבלתי היו נעימות ומלמדות וחלקן מכעיסות ומזלזלות. מכולם למדתי והיום כשאני מכיר יותר את הדמויות השונות בפורום אני יודע שהיעדר סובלנות למתחילים ששואלים שאלות דביליות לאו דווקא אומרת שהמשיב איננו אדם טוב וחיובי. דווקא מחלק ממי שחוויתי מהם זלזול בהתחלה, למדתי המון בהמשך ואני מכבד אותם מאד. לא יודע איך אני אנהג כלפי מתחילים עוד כמה שנים, נכון להיום אני מאמין שאדם זכאי לכבוד באשר הוא אדם, גם אם שאלותיו דביליות.