אני מעוניין לעשות השוואה בין X5 לבין לוגו 500 מה ההבדל בין המחירים ומי יותר איכותי ? וזמינות חלקים ?ופחות או יותר תחזוקה שוטפת
Printable View
אני מעוניין לעשות השוואה בין X5 לבין לוגו 500 מה ההבדל בין המחירים ומי יותר איכותי ? וזמינות חלקים ?ופחות או יותר תחזוקה שוטפת
אלכס
הייתי באותה נקודת בחירה בדיוק לפני כמה זמן :D
שני המסוקים טובים מאד בטיסה, כנראה שאי אפשר ליפול באף אחד מהם. מצטמצם להעדפה אישית בסוף.
אני בסופו של יום בחרתי בלוגו 500 שאח"כ שודרג ל-FBL. מעולם לא נתקלתי במגבלות של חוזק שילדה והמסוק שלי מרגיש מאד מדויק ונעים לטיסה. למען הגילוי הנאות אגיד שאני לא מטיס 3D אגרסיבי :)
שני המסוקים איכותיים מאד, החלקים של שניהם זמינים ברשת (אני אישית קונה אותם ב-ReadyHeli והשירות והזמינות שלהם מעולה. לגבי שני המסוקים אני מזמן שומע על יבואן בארץ - עדיין מחפש מי זה :)
מלבד כמה נקודות, הלוגו נוח מאד להרכבה (כמעט ללא לוקטייט - הכל אומי אבטחה עצמית) ומאד אמין. ל-X5 יש זנב מונע ב-TT, כך שיהיה קצת פחות תחזוקה שוטפת (למתוח רצועה פעם ב... גם כן הבדל :cool:)
מצד שני - משני הריסוקים שהיו לי עד עכשיו עם הלוגו - האחרון היה דווקא נגיעת זנב ברצפה. המסוק יצא עם פגיעות מינימליות, ה-X5 כנראה היה דורש קצת יותר תיקונים.
הלוגו יודע לקבל להבים ארוכים יותר (550-560 מ"מ, אאל"ט קראתי ב-HF גם על אנשים ששמו 580. ה-X5 בנוי ללהבי 500-520 מ"מ, AFAIR), כך שהוא צריך להיות מעט יותר יציב.
שורה תחתונה - שני המסוקים טובים, הבחירה תהיה קשה, כנראה. אני הלכתי על הלוגו ומרוצה :cool:
ואדים תודה רבה רבה לך על הידע שעברת לי עכשיו אני יעשה חושבים עם עצמי ויחליט מה ליקנות תודה
שיהיה לכולם יום טוב ותודה על המידע
ראיתי את הסירטונים איך שתותי מטיס את הX5 חבל על הזמן הוא פשוט קורע אותו חזק מאוד והוא מצליח לעמוד בלחץ :)